Cok istediğim halde evlenemiyorum

moralinizi yüksek tutun, her seyin bir vakti saati var, ben eminim ki; o zaman geldiginde; sizin icin hayirli olacak kisi cikacak karsiniza.. yanlis kisi ile mutsuz bir evliligimiz olmasindansa, gec olmasi fakat en güzeli olmasi , cok daga yegdir..

en yakin günde gönlünüzden gecen güzellikler gercek olsun insallah,

Bence biraz enerjinizi yükseltin. Nasıl bir gelin olmak isterdiniz, nasıl bir düğün nasıl bir eş hayal edersiniz,yaşayacağınız ev , gideceğiniz balayına kadar her şeyi canlandırın gözünüzde, hepsine yakın fotoğraflar bulun, bir araya getirin telefon ya da bilgisayarınıza kaydedin sık sık açın bakın, komik gelebilir çoğuna ama ben hayatta enerjinin çok büyük etkiler yarattığını bizzat deneyimledim. Geç fark ettim, uyguladım hep iyiyi güzeli düşündüm. Hayal etmekten umut etmekten hiç vazgeçmedim.
38 yaşında tanıştım , 39 da evlendim 40 da anne oldum Daha net bir örnek olamaz sanırım.
Herşey gönlünüzce olsun
Sevgiler

Çok sevindim sizin adınıza maşallah maşallah

Benim için en doğru adamla evliyim. Evlilik zor bekarlıktaki konforunuz olmuyor herkesin yürütebileceği bir kurum değil. Siz peri masalı yaşıyorsanız tavsiye edin. Nelere dikkat etmeli neler önemli anlatın yani.

Evliligin kendisi zor degil. Evlilik zorsa zorlastiran insanlar vardir, zorlaştiran ciftler vardir.
Sırf evlenme sebebiyle yasadigim en buyuk problem yeni evliyken eşimin ailesiyle mesafe ayarlamak olmustu ki o da duzelmeyecek bir sey degildi ve düzeldide. 7 yillik evliyim oyle bir sorunum kalmadi uzun yillardir.

Bazi seyleri zorlastirmak, kolaylastirmak, cözmek evlilik icindeki iki kişiye bağli. Sorunlar cikabilir ama bu sorunlar sonsuza dek sürmek zorunda degil. Sorunsuz bir peri masali yaşamiyordur kimse onemli olan sorunlari cozebiliyor ve kolaylaştirabiliyor olmak.
Evlenildi diye birseyler kendi kendine zor hale gelmiyor yani.

Bekarliktaki konfor denilen şey nedir mesela? Aklima gelen ve sık soylenen şey yemegi, temizligi annenizin yapmasi mi? Yani kaç yasina kadar annemizi kendimize hizmet ettirecegiz? Evli olmasa bile bir yaştan sonra insan bir ev sorumlulugu ya da nebileyim kendi sorumlulugunu almali.

Zorluk olarak gördüğü şeyler fiks evlilik sorumlulukları. İki kişilik yaşamak, iki kişilik kararlar almak, çayı bile iki kişilik koymak vs.. Hani seven, sevilen, mutlu bir insanın gözüne gelmeyecek şeyler.

Evliliğin kendisi zor değil evet kafa dengi anlaşabilecek birini bulunca güzel..Nisanlikik zamanı evliliğimin ilk yilinda evlilik çok guzel herkese tavsiye ediyorum derdim. Şimdiki halime bakıyorum bir de O yerden kesilen ayaklarım o mutluluk halleri gitmiş. Zaten kötü giden bir evlikigim var. Bakalim sonunuz ne olacak
Neyse umarım gönlünüzce olur her şey.
Sosyalleşmek farklı ortamlara girmek pozitif olmak az biraz özgüvenli olmak gerekiyor diye düşünüyorum yeni insanlarla tanışmak için.

Zaten iki kişilik bir yaşam icin evlenmiyor muyuz? Tabi ki bir cok şey iki kişilik olacak.

Ben bu sitede evlenmek isteyen insanlarla dalga geçenleri çok sinir bozucu buluyorum. Dalga geçilecek halde olan kendileri bence. Bu tiplerin çoğunluğu 'bir kadın evliliği hayatının merkezi haline getirmemeli' tarzında konuşurlar ama ne hikmetse kendileri evlenmiş, düzenlerini oturtmuş insanlar olur. Bir insanın evlenmek isteyip kendine uygun bir eş bulamaması kendine göre büyük bir derttir.

Konu sahibi umarım istediğiniz gibi biri karşınıza çıkar en yakın zamanda.

Ben p.çle evlendim, rahat ettim. Sen de p.çle evlen rahat et. En azından ne görüyorsan o. Fazlası yok.
Şu cümleleri kuranla
Bu cümleleri kurman aynı kişi mi. Lütfen hanımefendi ağzınız bozuk bana yorum yapmayın.

Şu cümleleri kuranla

Bu cümleleri kurman aynı kişi mi. Lütfen hanımefendi ağzınız bozuk bana yorum yapmayın.
Ay piremseees. İlk defa duydunuz galiba. Size yorum yapmıyorum ben, neden araya giriyorsunuz. Sizi alıntılayana deyin.

Şu cümleleri kuranla

Sağdan soldan mesajlarımı alıntılamayın. Sizinle de bu konu ile de alakası olmayan mesajlarımı öne sürerek içinizdeki mutsuzluğu huzursuzluğu kapatamazsınız.

20 yaş altı bir genç olarak bu kadar doğru yorum yapılır tebrikler.evliliği hemen kötülerler bekarlık sultanlık derler dert mi çekeceksin derler. Kadının duygularını anne olma isteğini çift olma isteğini hiç hesaplamazlar.Ama diyenlerin çoğu erkenden ölçüp tartmadan evlenmiş kişiler çıkar hep. Ya da yanlış evlilik yapıp boşanmış kadınlar. Ee boşanmakta çok normal evlenmek kadar. Bırak diğer kadın da evliliği deneyimlesin yahuuu niye karşı çıkılıyor.Sen mutsuz oldun ama belki o mutlu olacak. Olamazsa da dünyanın sonu değil.

Ay piremseees. İlk defa duydunuz galiba. Size yorum yapmıyorum ben, neden araya giriyorsunuz. Sizi alıntılayana deyin.
Başka bir konudaki şakanı üşenmeden bulmuş ordan vuracak seni katip. Hiç aldırma biz biliyoruz ne kadar mutlu evliliğin olduğunu ve eşinin karakterini. Kıskananlarrrr çatlasınnn

bence paran varsa gez toz hayatını yaşa. bekarlık sultalıktır. evlenip koca dırdırımı dinyecen canım helede çalışmıyorsa biz evlendik ne oldu. biz çalıyoruz o yiyor. rabbim sana inş hayırlı kaderler nasip eder. çooooook mutlu ol. aeo kib

Başka bir konudaki şakanı üşenmeden bulmuş ordan vuracak seni katip. Hiç aldırma biz biliyoruz ne kadar mutlu evliliğin olduğunu ve eşinin karakterini. Kıskananlarrrr çatlasınnn
Kocama p.ç dememin bu konuyla alakası ne yav? Çok acıklı bir durum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…