Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(


merhabalar, hiç bir doktor dile getirmedi mi acaba, genetik test yapılması lazım. bebekler kromozomlarında vs bir sorun olursa düşüyor, düşük bizim için yıkıcı olsa da bebek açısından hayırlısı diyelim. 6. gebelikte düşmüşse mutlaka genetik testler yapılmalı, var bir uyumsuzluk
 
Nasıl sabrediyorsun maşallah.. bn duramazdm yarn bnm de kontrolumm var yumurta takibi yaptircam
 
Çekindim canım bu ayın basinda
Biraz beklemeni tavsiye ederim canm kafani rahatlat filmi cekilmissin belki bu ay olur bal çörek otu tarçın kürü dene bu ayda hemen aşılamaya karar verme bizim 27 ay oldu evleneli esimde sıkıntı olduğu halde 1bucuk yıl olmadı yaptirmadk sonra gebelik oldu ama düştü 5 aydır gene olmuyo eşimin sonuçlar iyi geldi bu ay bn klomen yumurta takibi ve catlatma iğnesi deneyecem tabi doktorum ne der bilmiyorum doktorum beni asilamaya geleceğim diye biliyor ama bn yine bir kaç ay daha bekleyp olmazsa baharda mart nisan gbi yaptırmayı düşünüyorum
 
bence daha fazla kendinizi üzmeden aşılama ve tüp bebeğe başlayın. ben de yaklaşık 3 yıl kendimi üzdüm. Boşuna üzülmüşüm. Tüp bebek yapsın diye gittim doktor sayesinde aşılama ile ikizlere hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin. Bebeklere birşey olacak diye ölüp ölüp dirilsem de, hayatımda hiç bu kadar mutlu olmadım ben.
 
Allah ım kucağına almayı nasip etsin.. 3 ay olmazsa aşılama yaparz dedi doktorum beklicz 3 ay hem de bahar gelir havalar ısınir .
 
Allah ım kucağına almayı nasip etsin.. 3 ay olmazsa aşılama yaparz dedi doktorum beklicz 3 ay hem de bahar gelir havalar ısınir .
Normalde aşılamaya %15 şans veriyorlar ama ben iğneli aşılamada şansın daha yüksek olduğuna inanıyorum. Sonuçta birden fazla yumurtan oluşuyor ve spermlerin en kalitelileri seçilerek direkt rahme veriliyor. Bence kişi kendine iyi bakarsa tutma şansı yüksek.
 
Haklisin canm .. birazda kısmet bu işler belki de nasibinde ikiz vardı normal olmayacağı için aşılama nasip etti Rabbim bilemezsn.. bnde çok küçüklükten beri ikiz isterm cocuklarida çok severim normalde bu ay bizde yaptiracaktk ama k.dogum doktorumuz tekrar test istedi şaşırtıcı bir şekilde eşimin sonuçları çok çok iyi çıkti erteleyelim biraz dedi doktorum en iyisi normal olması olmazsa yaparz dedi normalde esimde ileri hareketli sperm %3tu suaan %35 olmus o yüzden erteledk.
 
Yaşın kaç ve ne kadardır bebek istiyorsun bilmiyorum ama benim yaşım 33 olduğu için normal olacak diye yeterince vakit kaybettim. Ben aşılama bile istemiyordum; direkt tüp bebek yap dedim ama nasıl olduysa doktor beni ikna etti İyi ki de etmiş. Aşılama daha doğal bir yöntem çünkü. Sonuçta döllenme senin içinde gerçekleşiyor.
 
Tabiki .. ben 21 yaşındayım ablacim o yüzden acele etmiyor doktorum sende etme olur diyor 2 seneyi geçti istiyoruz iki kere oldu ama düştü bnde pıhtılaşma varms 3.insallh sağ saglim doğar .
 
merhaba bende aranıza yeni katıldım. benim de bebeğim olmuyor.1,5 yıllık evliyim.pco var dedi doktorlar.
Hoşgeldin canım Allah ım şifa versin inşaallah olr canm klomen veya iğne ile tedavi gördün mü hiç ? Veya soğan kürü incir kürü faln
 
Yok hayir adetlerim cok duzensiz hic bisey yapmadm duzenli
Soğan kürü yap tavsiye ederim düzenliyor diyorlar yumurta oluşması ve kaliteli olması içinde incir kürü yap iyice bir araştır istersen bnde düzensizlik yok ama bn yinede yapmıştım soğan kürünu enfeksiyon ve kist içinde faydaliyms çünkü
 
Tarlusalla olmustum 8 gun once boyle leke leke camur gbi dort gun geldi kesildi. Sekiz gun gecti aimdi yine leke gelmis kahverengi bu neden peki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…