Valla artık ben de paylaşa paylaşa,konuşa konuşa artık deliricem sanırım yakında.1 kere normal yoldan hamile kaldım 16 haftalıkken düşük yaptım,rahim filmi çekildikten sonra bugüne kadar süren sol tarafımda bir ağrı var.Laparoskopi ve histereskopi ameliyatları oldum ancak bu ameliyatlar sonucu açık olan tüplerim kapanmış.Yıllardır tüp bebek deniyorum her seferinde hamile kalıyorum ancak 1ay içinde yine düşük yapıyorum.
Sebep ne kimse bilmiyor,doktorlarım hayretler içerisinde bana bakıyor,dile kolay 6 gebelik,6 düşük.Gerçekten psikolojim artık iyi değil kızlar.Bir teşhis de yok gidip ameliyat olsam birşey olsam.Gideyim bir daha laparoskopiyle baktırayım diyorum ama bu da çocuk oyuncağı değilki,öyle elim kolum bağlı bekliyorum,neyi kimi bekliyorum bende bilmiyorum.
Kusura bakmayın dertleşme yazısını görünce attım kendimi içeriye,çok doluyum,lafın bir sağından bir solundan anlattım farkındayım karışık oldu.Valla kocama ciddi ciddi boşanmayı bile teklif ettim ben zamanında,git başkasıyla evlen belki çocuğun olur diye,hergün ağlıyorum ya hergün...
Nasıl sabrediyorsun maşallah.. bn duramazdm yarn bnm de kontrolumm var yumurta takibi yaptircamYasmini bırakalı 3 ay falan oldu ondan kaynaklandığını düşünmüyorum hatta kahverengi lekeler geliyodu onlarda düzelmişti ilaçtan sonra dediğim gibi işte şuan 7 gün geçti hala hasta olmadım bu hafta içerisinde olmasam mecbur gidicem artık napalım korkunun ecele faydası yok
Çalışıyorum çok yoğunum vaktim olmuyo ki yoksa belki bende sabredemezdim. Hakkınızda hayırlı olsun inşallahNasıl sabrediyorsun maşallah.. bn duramazdm yarn bnm de kontrolumm var yumurta takibi yaptircam
İnşallah canm..Çalışıyorum çok yoğunum vaktim olmuyo ki yoksa belki bende sabredemezdim. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah
Çekindim canım bu ayın basindaRahim filmi çekildinmi canım sn? Acale etme derm önce kafani rahatlatman lazm
Biraz beklemeni tavsiye ederim canm kafani rahatlat filmi cekilmissin belki bu ay olur bal çörek otu tarçın kürü dene bu ayda hemen aşılamaya karar verme bizim 27 ay oldu evleneli esimde sıkıntı olduğu halde 1bucuk yıl olmadı yaptirmadk sonra gebelik oldu ama düştü 5 aydır gene olmuyo eşimin sonuçlar iyi geldi bu ay bn klomen yumurta takibi ve catlatma iğnesi deneyecem tabi doktorum ne der bilmiyorum doktorum beni asilamaya geleceğim diye biliyor ama bn yine bir kaç ay daha bekleyp olmazsa baharda mart nisan gbi yaptırmayı düşünüyorumÇekindim canım bu ayın basinda
Sorun ne canim
Sorun ne canim
Bende bu ay catlatma iğnesi olcam yarn reglin ücüncü günü inşallah kavusurz yavrularimiza ..Şimdilik klomene devam...
Bu ay çatlatma işine başlayacakmışız bakalım ne olacak ..
Allah ım kucağına almayı nasip etsin.. 3 ay olmazsa aşılama yaparz dedi doktorum beklicz 3 ay hem de bahar gelir havalar ısınir .bence daha fazla kendinizi üzmeden aşılama ve tüp bebeğe başlayın. ben de yaklaşık 3 yıl kendimi üzdüm. Boşuna üzülmüşüm. Tüp bebek yapsın diye gittim doktor sayesinde aşılama ile ikizlere hamile kaldım. Allah herkese nasip etsin. Bebeklere birşey olacak diye ölüp ölüp dirilsem de, hayatımda hiç bu kadar mutlu olmadım ben.
Normalde aşılamaya %15 şans veriyorlar ama ben iğneli aşılamada şansın daha yüksek olduğuna inanıyorum. Sonuçta birden fazla yumurtan oluşuyor ve spermlerin en kalitelileri seçilerek direkt rahme veriliyor. Bence kişi kendine iyi bakarsa tutma şansı yüksek.Allah ım kucağına almayı nasip etsin.. 3 ay olmazsa aşılama yaparz dedi doktorum beklicz 3 ay hem de bahar gelir havalar ısınir .
Haklisin canm .. birazda kısmet bu işler belki de nasibinde ikiz vardı normal olmayacağı için aşılama nasip etti Rabbim bilemezsn.. bnde çok küçüklükten beri ikiz isterm cocuklarida çok severim normalde bu ay bizde yaptiracaktk ama k.dogum doktorumuz tekrar test istedi şaşırtıcı bir şekilde eşimin sonuçları çok çok iyi çıkti erteleyelim biraz dedi doktorum en iyisi normal olması olmazsa yaparz dedi normalde esimde ileri hareketli sperm %3tu suaan %35 olmus o yüzden erteledk.Normalde aşılamaya %15 şans veriyorlar ama ben iğneli aşılamada şansın daha yüksek olduğuna inanıyorum. Sonuçta birden fazla yumurtan oluşuyor ve spermlerin en kalitelileri seçilerek direkt rahme veriliyor. Bence kişi kendine iyi bakarsa tutma şansı yüksek.
Yaşın kaç ve ne kadardır bebek istiyorsun bilmiyorum ama benim yaşım 33 olduğu için normal olacak diye yeterince vakit kaybettim. Ben aşılama bile istemiyordum; direkt tüp bebek yap dedim ama nasıl olduysa doktor beni ikna etti İyi ki de etmiş. Aşılama daha doğal bir yöntem çünkü. Sonuçta döllenme senin içinde gerçekleşiyor.Haklisin canm .. birazda kısmet bu işler belki de nasibinde ikiz vardı normal olmayacağı için aşılama nasip etti Rabbim bilemezsn.. bnde çok küçüklükten beri ikiz isterm cocuklarida çok severim normalde bu ay bizde yaptiracaktk ama k.dogum doktorumuz tekrar test istedi şaşırtıcı bir şekilde eşimin sonuçları çok çok iyi çıkti erteleyelim biraz dedi doktorum en iyisi normal olması olmazsa yaparz dedi normalde esimde ileri hareketli sperm %3tu suaan %35 olmus o yüzden erteledk.
Tabiki .. ben 21 yaşındayım ablacim o yüzden acele etmiyor doktorum sende etme olur diyor 2 seneyi geçti istiyoruz iki kere oldu ama düştü bnde pıhtılaşma varms 3.insallh sağ saglim doğar .Yaşın kaç ve ne kadardır bebek istiyorsun bilmiyorum ama benim yaşım 33 olduğu için normal olacak diye yeterince vakit kaybettim. Ben aşılama bile istemiyordum; direkt tüp bebek yap dedim ama nasıl olduysa doktor beni ikna etti İyi ki de etmiş. Aşılama daha doğal bir yöntem çünkü. Sonuçta döllenme senin içinde gerçekleşiyor.
Hoşgeldin canım Allah ım şifa versin inşaallah olr canm klomen veya iğne ile tedavi gördün mü hiç ? Veya soğan kürü incir kürü falnmerhaba bende aranıza yeni katıldım. benim de bebeğim olmuyor.1,5 yıllık evliyim.pco var dedi doktorlar.
Yok hayir adetlerim cok duzensiz hic bisey yapmadm duzenliHoşgeldin canım Allah ım şifa versin inşaallah olr canm klomen veya iğne ile tedavi gördün mü hiç ? Veya soğan kürü incir kürü faln
Soğan kürü yap tavsiye ederim düzenliyor diyorlar yumurta oluşması ve kaliteli olması içinde incir kürü yap iyice bir araştır istersen bnde düzensizlik yok ama bn yinede yapmıştım soğan kürünu enfeksiyon ve kist içinde faydaliyms çünküYok hayir adetlerim cok duzensiz hic bisey yapmadm duzenli
Tarlusalla olmustum 8 gun once boyle leke leke camur gbi dort gun geldi kesildi. Sekiz gun gecti aimdi yine leke gelmis kahverengi bu neden pekiSoğan kürü yap tavsiye ederim düzenliyor diyorlar yumurta oluşması ve kaliteli olması içinde incir kürü yap iyice bir araştır istersen bnde düzensizlik yok ama bn yinede yapmıştım soğan kürünu enfeksiyon ve kist içinde faydaliyms çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?