- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Herkes mi aynı olur ... aynen canım her bir yazdığını banada diyorlar .ama biz duymamaya çalışacağızSormasın hiç kimse.... çocuk varmı... bebek varmı.... neden yok..... hadi ama ne bekliyorsunuz daha....... demesin hiç kimse. ya üzülme seninde olur birgün tesellisini kimse işitmek istemiyor.yüzlerini ekşiterek acıma duygusunu yansıttıkları suratlarıyla olsun be hayırlısı cevaplarını verenler bi susun artık. biz hergün bu gerçekle yüzleşiyoruz zaten. babası olmayan çocuğa babasını anlatan annesini görmeyen birine annesinden bahseden bir insanın kalbinden farkınız olmuyor. lütfennn sormayın artık.
Amiiin canım benim .. senin ne zamandır olmuyor bebeğin ..Merhabaa.. Ben de geleyim araniza..Rabbim en kisa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Aynen hayırlısı olsun.. dene derm bel çektirme eğri çektirme faln arastr böyle olanlarda tüp te tutmuyormus derler bn yaptirdigim ay kalmstim belden ve karında kupa vuruyorlar adı aklıma gelmedi şuan..Sağol ablacım hepimizin inşallah yaptım desem yalan olur çok yıprandım çok yoruldum acıyan gözler hamilelik saklamalar vs ah ahh rabbim en iyisini bilir nasip herşey hakkımızda hayırlısı
4 yılı devirdik eylulde. İlk gunden beri istiyoruz. Sabır,dua..Amiiin canım benim .. senin ne zamandır olmuyor bebeğin ..
Bnada ilk zamanlar beceriksiz bunlar bir tutturamadilar diyorlardı çok canım sıkılıyor du.. simdide dusuk f ve kurtaj yaşayınca acıyarak konuşmaları dahada koyuyo ya kurtajdn sonra iyice taktm Rabbim af etsn çok agladm isyan etmedm. Rabbim o duruma dusurmesn kendi yolundan ayirmasnBenim bir arkadasim boş oturmayın, çocuk yapsanıza demisti. Ağzının ortasına çakasım gelmişti.
Insallah bebeginiz olur. Ben de cok istedim, esim istemedi tam 2 yil boyunca. Benden sonra evlenenler bile bebek sahibi oldu bir ben kaldim. Sonra istedik 4-5 ay olmadi o zamanda bile cok uzuldum, acaba olmuyor mu diye dusundum. Markete gidince hamilelik testlerini ucer, beser aliyordum artik. Artik bakmiyordum bile acaba hamile miyim diye. Ama insan gercekten de hissediyormus, birkac gun aynaya bakinca hamile oldugumu hissettim, yuzum gun gectikce daha parlak oluyordu. Sonra test yapayim dedim, bir de ne goreyim iki cizgi. Kendimi odaya nasil attim bilmiyorum. O gun cuma aksami idi, hastaneye test icin pzt sabah gidecektik nasil heyecanla bekledim iki gun anlatamam. Simdi 20 aylik kizim, Allah isteyen herkese hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin.Hamdolsun ki hiç bir sıkıntım yok. Tüm sonuçların temiz. Esiminde öyle. Ama çok istememize rağmen 2 senedir olmuyor evladımız. Bu ay hsg çektirdim onun sonuclari da temiz . Hsg den sonra hamile kalma durumu artabiliyormus. Yine çok hevesliyim ama bakalım . Hem heves hem korku ..
Canım benim .. lütfen kendini uzme bol bol dua et .. hele ki bir sağlık sorunun yoksa ınan çok daha sanslisin şanslıyız hamdolsun.. Rabbim sana da sagliklihayirli evlatlar nasip etsin4 yılı devirdik eylulde. İlk gunden beri istiyoruz. Sabır,dua..
Birde doğum yapan arkadasima farklı ilde olduğu için h.o faln dedm resmini atta bakım dedm anasına cekmsmi güzelliği dedm ve arkadaşım bna 40i çıkana kadr foto çektirmek yasak hiç bir yere koymayacagm fotosunu nazar olur göz değer diye faln demsti öyle zoruma gitti ki anlatamam kiskanacakmisim gbi yani yaptığına bir anlam veremedm koyma face ve instagram a bir foto at dedm altı ustu bi ben Gorecem sadece sonuçta..Benim bir arkadasim boş oturmayın, çocuk yapsanıza demisti. Ağzının ortasına çakasım gelmişti.
Maalesef bi sorun var canim. Bayagi buyuk bi sorun hatta. Kendi başıma kaldığımda bi sekilde ustesinden geliyorum. Takmamaya çalışıyorum. Ama insanlarin umursamazlığı ,dengesiz sozleri bitiriyo insani..Canım benim .. lütfen kendini uzme bol bol dua et .. hele ki bir sağlık sorunun yoksa ınan çok daha sanslisin şanslıyız hamdolsun.. Rabbim sana da sagliklihayirli evlatlar nasip etsin
Insallah bebeginiz olur. Ben de cok istedim, esim istemedi tam 2 yil boyunca. Benden sonra evlenenler bile bebek sahibi oldu bir ben kaldim. Sonra istedik 4-5 ay olmadi o zamanda bile cok uzuldum, acaba olmuyor mu diye dusundum. Markete gidince hamilelik testlerini ucer, beser aliyordum artik. Artik bakmiyordum bile acaba hamile miyim diye. Ama insan gercekten de hissediyormus, birkac gun aynaya bakinca hamile oldugumu hissettim, yuzum gun gectikce daha parlak oluyordu. Sonra test yapayim dedim, bir de ne goreyim iki cizgi. Kendimi odaya nasil attim bilmiyorum. O gun cuma aksami idi, hastaneye test icin pzt sabah gidecektik nasil heyecanla bekledim iki gun anlatamam. Simdi 20 aylik kizim, Allah isteyen herkese hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin.[/QUOTE
Yazını öyle bir mutlulukla okudum ki :) ama bende her ay hamileymisim gibi hissediyorum ama malesef ..Kendimi kandiriyorum belkide.. Amin canım benim amin
Tek seni mi canım ınan buradaki herkesi herkes rahatsız ediyorlar dir sözleriyle. Komşularım,akrabalarımı,arkadaşlarım herkes ya herkes .. Bi arkadaşım evlendiklerini ilk gün hamile kaldı su an dogum yapmak üzere hergün neredeyse sende yap senin çocuğunu da sevelim diyor ..Maalesef bi sorun var canim. Bayagi buyuk bi sorun hatta. Kendi başıma kaldığımda bi sekilde ustesinden geliyorum. Takmamaya çalışıyorum. Ama insanlarin umursamazlığı ,dengesiz sozleri bitiriyo insani..
Senin isin daha zor kuzum Rabbim yardimcim olsun.. ınan Kocada yanında destek olmuyorsa daha zorsağlık sıkıntılarım var azalmaya başladılar bide dövülesi kocam ikisi birleşince çocuk olmuyo tabi. birini halletsem birine takılıyor.
Sıkıntın ney canmsağlık sıkıntılarım var azalmaya başladılar bide dövülesi kocam ikisi birleşince çocuk olmuyo tabi. birini halletsem birine takılıyor.
Amin canim. Haklisin. Yalnizca yasayan anliyo bu durumu. Gerisi icin gulunecek hadi hadi denecek bi durum.Tek seni mi canım ınan buradaki herkesi herkes rahatsız ediyorlar dir sözleriyle. Komşularım,akrabalarımı,arkadaşlarım herkes ya herkes .. Bi arkadaşım evlendiklerini ilk gün hamile kaldı su an dogum yapmak üzere hergün neredeyse sende yap senin çocuğunu da sevelim diyor ..Rabbimkullarini sinarmis. Bizimde sinavimiz bu belkide.. Rabbimsifa nasip etsin..
Sen kendini sıkıp bunaltma. Unutma herşey Rabbimden .. umuyorum ki inşAllah en kısa sürede sağlıklı hayirlievlatlarimiz olur hepimiizin . :)Amin canim. Haklisin. Yalnizca yasayan anliyo bu durumu. Gerisi icin gulunecek hadi hadi denecek bi durum.
Oyle tabi ki . bizim de imtihanimiz buymus. Bu halimize de şükür. Bizim tup bebekte bile şansımız cok az. Esim de 4 yıldır hala bekleyelim deyince iyice sinirlerim bozuluyo. Ben çabalıyorum kimsenin umrunda degil diyeSen kendini sıkıp bunaltma. Unutma herşey Rabbimden .. umuyorum ki inşAllah en kısa sürede sağlıklı hayirlievlatlarimiz olur hepimiizin . :)
Belki esinde sen bu alma diye öyle diyor dur.. düşün olmadığı halde tribe giren suç sadece sendeymis gibi dir dir eden kocalarda var.Oyle tabi ki . bizim de imtihanimiz buymus. Bu halimize de şükür. Bizim tup bebekte bile şansımız cok az. Esim de 4 yıldır hala bekleyelim deyince iyice sinirlerim bozuluyo. Ben çabalıyorum kimsenin umrunda degil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?