Aynısını bende yasiyorumcanim . Bende bu ay çekindim . Ve asilamayada gitmek istemiyorum .. Bu ay bekliyorum bakalım. 9 gün var adetimebizdede bi sorun yok geçen ay hsg cekindim. öbür ay adet olduğunda gel aşılamaya baslayalim dediler ama ben gitmek istmedim en azından bu ay. filmden sonra kendiliginden olma şansı yüksek diye. Bakalım bu ay nolacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
doktora gitmeden once, erkekte sorun olunca çözüm daha kolay diye okumustum bi yerde.. Ama cok zormuş.. Kendimde olsa bu kadar zorlanmazdim diyorum bazen.. Amaan bilmiyorum. Dusuncelere dalinca sacmaliyorum da bazenBizde hareket li sperm sıkıntısı var .. 2 senedr hiç br düzelme kat edemedk malesf
bende gitmek istemiyorum kendiliginden olur inşallah canım seninde benimde tüm isteyenlerinde.Aynısını bende yasiyorumcanim . Bende bu ay çekindim . Ve asilamayada gitmek istemiyorum .. Bu ay bekliyorum bakalım. 9 gün var adetime
Öyle derler ama yanlış kadın icn tedavi daha koly bence bnden sonra evlenen pko lu arkadaşım çocuk sahibi 4 5 aylik tedaviyle oldu biz iki senedir ugrasiyoruz bir tık ilerleme suanki sonuçlara gore yokk ..doktora gitmeden once, erkekte sorun olunca çözüm daha kolay diye okumustum bi yerde.. Ama cok zormuş.. Kendimde olsa bu kadar zorlanmazdim diyorum bazen.. Amaan bilmiyorum. Dusuncelere dalinca sacmaliyorum da bazen
ben çalışıyorum da ne sıklıkla gidiliyo bilmediğim için bilgi almak için sordum canım teşekkür ederim.Ilk adetin 3uncu gunu persembeydi gittim 5 gun sonra sali gittim bi de yarin gidicdm cunki igne vuruosun hergun ayni saatte yumurtalarinin buyuyup buyumedigini kontrol edio doktor eger yeterli buyukluge ulastiginda catlatma ignesi vericek 36 saat sonrada islem icin cagiricak
Canım konu sahibi sendin sanirm konuyu tasiyabilirsen gebelik bölümüne taşı yönetici el atmadnAynısını bende yasiyorumcanim . Bende bu ay çekindim . Ve asilamayada gitmek istemiyorum .. Bu ay bekliyorum bakalım. 9 gün var adetime
Ah bi bilsem nasıl taşınıyor.yada taşınıyor mu kiCanım konu sahibi sendin sanirm konuyu tasiyabilirsen gebelik bölümüne taşı yönetici el atmadnyanlış yerdeyms konu
1. Vakti saati gelmemiştir..Hamdolsun ki hiç bir sıkıntım yok. Tüm sonuçların temiz. Esiminde öyle. Ama çok istememize rağmen 2 senedir olmuyor evladımız. Bu ay hsg çektirdim onun sonuclari da temiz . Hsg den sonra hamile kalma durumu artabiliyormus. Yine çok hevesliyim ama bakalım . Hem heves hem korku ..
Yönetici ye mesj at o tasisin yada gebelik bölümünde mi konu acsakAh bi bilsem nasıl taşınıyor.yada taşınıyor mu ki
Attım bakalım mesaj tasinmazsa yeni konuacariz :)Yönetici ye mesj at o tasisin yada gebelik bölümünde mi konu acsak
Aynen konu acarsan benide çağırAttım bakalım mesaj tasinmazsa yeni konuacariz :)
Hiç bir başlığa uymayan diye bir yere taşınmış .. bnce yeni konu aç iyi bir başlıklaOldu mu kizlar
Aynen bende şimdi farkettim yinede dursun sorun olmaz bence artikHiç bir başlığa uymayan diye bir yere taşınmış .. bnce yeni konu aç iyi bir başlıkla
Olmaz ama buraya kimse bkmazAynen bende şimdi farkettim yinede dursun sorun olmaz bence artik
aynen oyle canim. Hayırlısı deyip bekleyecez bakalim..Öyle derler ama yanlış kadın icn tedavi daha koly bence bnden sonra evlenen pko lu arkadaşım çocuk sahibi 4 5 aylik tedaviyle oldu biz iki senedir ugrasiyoruz bir tık ilerleme suanki sonuçlara gore yokk ..
taşınmış ama daha alakasiz bi yer olmus sanki. Arkadasin da dedigi gibi yeni konu ac istersen canim. Burda unutulup gider konu muhtemelen.Ah bi bilsem nasıl taşınıyor.yada taşınıyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?