Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Aynısını bende yasiyorumcanim . Bende bu ay çekindim . Ve asilamayada gitmek istemiyorum .. Bu ay bekliyorum bakalım. 9 gün var adetime

Bizde hareket li sperm sıkıntısı var .. 2 senedr hiç br düzelme kat edemedk malesf
doktora gitmeden once, erkekte sorun olunca çözüm daha kolay diye okumustum bi yerde.. Ama cok zormuş.. Kendimde olsa bu kadar zorlanmazdim diyorum bazen.. Amaan bilmiyorum. Dusuncelere dalinca sacmaliyorum da bazen

doktora gitmeden once, erkekte sorun olunca çözüm daha kolay diye okumustum bi yerde.. Ama cok zormuş.. Kendimde olsa bu kadar zorlanmazdim diyorum bazen.. Amaan bilmiyorum. Dusuncelere dalinca sacmaliyorum da bazen
Öyle derler ama yanlış kadın icn tedavi daha koly bence bnden sonra evlenen pko lu arkadaşım çocuk sahibi 4 5 aylik tedaviyle oldu biz iki senedir ugrasiyoruz bir tık ilerleme suanki sonuçlara gore yokk ..

ben çalışıyorum da ne sıklıkla gidiliyo bilmediğim için bilgi almak için sordum canım teşekkür ederim.

Aynısını bende yasiyorumcanim . Bende bu ay çekindim . Ve asilamayada gitmek istemiyorum .. Bu ay bekliyorum bakalım. 9 gün var adetime
Canım konu sahibi sendin sanirm konuyu tasiyabilirsen gebelik bölümüne taşı yönetici el atmadn yanlış yerdeyms konu

1. Vakti saati gelmemiştir..
2. Kafanı boşalt, surekli çocuk düşünerek cinsel ilişkiyi bi görev haline getirince inatla olmuyor diye biliyorum çevremdeki bi çok kişiden..
Nezaman takmaz, elbette olur der, ilişki sırasında acaba bukez tuttumu diye düşünmekten vazgeçersen inşallah ozaman olacaktır..
Hayırlı, sağlıklı evlatlar doğurman dileğimle ..

Öyle derler ama yanlış kadın icn tedavi daha koly bence bnden sonra evlenen pko lu arkadaşım çocuk sahibi 4 5 aylik tedaviyle oldu biz iki senedir ugrasiyoruz bir tık ilerleme suanki sonuçlara gore yokk ..
aynen oyle canim. Hayırlısı deyip bekleyecez bakalim..

Ah bi bilsem nasıl taşınıyor.yada taşınıyor mu ki
taşınmış ama daha alakasiz bi yer olmus sanki. Arkadasin da dedigi gibi yeni konu ac istersen canim. Burda unutulup gider konu muhtemelen.

ARKADASLAR YENİ KONUACTİM . İNFERTELİTE BOLUMUNE .. BUYURUN ORADA KONUSALİM..

ARKADAŞLAR DERTLESMEK İSTEYENLER İNFERTELİTE BOLUMUNDEKİ YENİ KONUMUZA BUYURSUN GELSİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…