Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Amiin .inanın her ay sanki hamileymisim gibi hissediyorum. Kendi kendime o psikolojiye giriyorum . Yok midem bulanıyor yok
Kuruluk yok canim. Tamamen umut icin kullanmak istiyorum ama biliyorsunuz bu surecte herseye o kadar cok para harciyoruz ki. Bilmiyorum canim dedihin gibi bir iki ay sonra baslamak en iyisi galiba.bide yas faktoru var tabi zaman gecip gidiyor. Allah bi an once hayirlisi ile nasip etsin tüm isteyen kullarina

Canm okuduklarim kadariyla havuç suyuyla keciboynuzu kurunu birlikte yapmamak lazimmis
Ayy bende okudum canim ama benim esimde tam tersi o kadar cok bebek istiyorki iyi gelen herseyi bi an önce içmek kullanmak ve sonuc almak istiyor :)

Himm çektir canım Rabbim şifa versin.. rahimin o şekil olması sıkıntı oluyormuymus
Amin herkese inşallah. Evet canım gebe kalmaya engel olmayabilir de dedi. En Çok sıkıntı gebelikte olabiliyormuş erken doğum düşük falan. Benim korkum tüplerde falan problem varsa diye. Ama ısrarla bekleyelim dedi doktor. Ben de sömestr da yaptırayım diyorum

Aminnnnnnn.. haklisiniz beklemek zor ama daha 27 sin ablacm olur inşallah ama prese-ed bnde denemk istiyorum ama bakalm doktor asilama derse beklemek istemiyorum presedle ugrasana kadr aşılama yaptırmak geçiyor içimden kismet

Kayıp çok zor bn 2 kere yaşadım bncede yaptır olmadi altarnatef tıp dene eğri çektirme kupa vurdurma eğrilik diyor ona eski kadınlar bn yaptirdm çok rahatlarm adet olunca sabaha kadr yatamazdm smdi hiç bilmiyorum bazn lavaboda görüyorum .. bn birazda aşırı ağrıdan dolayı yaptirdm

Benim de aynı durum var ağrıdan ölüyorum mesela bugün doktor kalp sekli de etkiler dedi ağrı çoksa. Aynen canım bir çektireyim de sorun ne çözüm ne yolumu çizeyim istiyorum o zaman alternatif şeylere başvurucam. Oh ne güzel senin geçmiş. Şimdi ne problem var

Çektir canım olmadı koca karı yöntemlerine bakarsn.. bnm baştan beri bir sıkıntı yok esimde varikosel var ameliyat oldu gebelik oldu ama bos gebelik ti kurtaj oldum 4 ay geçti gelen giden yok ve esimede tekrar ameliyat diyorlar bakalım .. kontrolü var önümüzde ki hafta duruma gore bise yapacaz

Allahım en kısa sürede nasip etsin

Aynen hayırlısı olsun.. dene derm bel çektirme eğri çektirme faln arastr böyle olanlarda tüp te tutmuyormus derler bn yaptirdigim ay kalmstim belden ve karında kupa vuruyorlar adı aklıma gelmedi şuan..
Merhaba ben de bu ay göbeğime kupa çektirdim yaki yaptık ve ınofolic kullanıyorum bu yönteme benzer bi yontemle hamile kalmışsınız ben de çok merak ediyorum olacak mi olmayacak mı 1 hafta kaldı ama belim bu ay çok ağrıyor normalde sadece adet günümde ağrır acaba bu bi belirti midir

Canım benm karnından ve belimden yapmışlardı kupa belim çok agrimisti o ay hamile kalmistm ama düştü .. insallah vardır sende adet ağrılarında varmiydi

Canım benm karnından ve belimden yapmışlardı kupa belim çok agrimisti o ay hamile kalmistm ama düştü .. insallah vardır sende adet ağrılarında varmiydi
Normalde belim agridigi gün adet olurum bu sefer malum günden 6 7 gün sonra bel ağrısı başladı kasiklarim da çok gerginlik oluyo adetime 1 hafta var

Normalde belim agridigi gün adet olurum bu sefer malum günden 6 7 gün sonra bel ağrısı başladı kasiklarim da çok gerginlik oluyo adetime 1 hafta var
Olabilir canm bndede böyle olmuştu hiç uyumayan bn saat 10da yatiyordm bir hafta varken adete bunlar oluyordu insllh vardır canm kim yaptı kupa ni tam göbeğinin altından yaptılar demi

Evet canım kasiklarima göbeğime ve çevresine yaptı gobegin çok derinden atıyor dedi sonra baharatlı bi yaki yaptı ertesi gün ilişki oldu gün aşırı 3 gün sonra bel ve kasik ağrılarım başladı sanki adet olucak da olamıyorum gibi bi de çay kokuyo bana inşallah vardır

Hmm göbek kacigi bnde hep olur ama eğri başka bise rahim eğriliği olurmuş damar eğri olurmuş aslında bu kupayla veya alttan el ile yerine getirilir mis.. değişik bise ama bnm ablamda onun eltiside hep bu şekilde hamile kaldılar.. birde çok özel olacak ama iliskinizden sonra kahverengi akintin oldumu banada öyle demişti kadın adetliyken yapılıyor zaten bitince gir dedi girdim gün aşırı ilk iki ilişkide kahverengi mi desem siyahmi desem leke geldi sendede oldumu..

Yok canım ben de hiç olmadi adetim tamamen bitti ertesi gün gittim yani adetin 9.günü ilişki oldu 7 gün sürer benim olması mi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…