Olur ins canm hepimizin.benim de esimin sayisi 20milyon hareket %5hareket ayni yani.benim de bi kurtajim var.bidaha hamile kalabilirmiyum bu sonuçla bilmiyorumCanım sol tarafta varikosel var dediler ameliyat ettiler ameliyattan 5 6 sonra ileri hızlı hareketli de arts oldu hamile kaldm ama kurtajla sonuçlandı geven yaptırdı test geri düşmüş hpside tekrar ameliyat diyo doktorun biri biri gerek yok diyo kendide bn olmam bir daha diyo bakalım sonux ne olacak sizin ne sorn .. bizim ileri hareket %5 baya dusuk
Bn %3le bile kalmistm ilkinde ama sevincin 1 hafta sürdü ve kanama başladı ve gittik bebssOlur ins canm hepimizin.benim de esimin sayisi 20milyon hareket %5hareket ayni yani.benim de bi kurtajim var.bidaha hamile kalabilirmiyum bu sonuçla bilmiyorum
Amin cnm inşallah rabbim tüm isteyenlere versinNe hakkı canım saçmalama. Tabiki içini dokeceksin . Inan psikolojik olarak rahatlayalim diye açtım bu konuyu.. Ve tabi birbirimizede dua edelim diye. .. Rabbimsanada sagliklihayirli evlatlar versin
Seni çocuk düşünmüyo olarak biliyorlarsa heveslendirmk için diyorlardır. Yok ama biliyorlarsa çocuk istediğini ve olmadığını YAZİKK.. acımasız insanlar.Ah insanlar acıma acı katan adi insanlar . .
ay kız sende bir beceremedin diyenler . .
anam bu bir tane dogurana kadar ben 3 cü yü doğururum diyenler..
bak bak ne tatlı hiç mi heveslenmiyorsun benim bebeğim çok tatlı sende yapsana 40 ında mi yapcan diyenler..
bebeğini seviyor ve aynı anda benim yüzüme bakıyor.. napacak diye..
al birazda sen sev belki o zaman seninde olur diyen o adi kişi . . o kadar canım yanıyor ki bazen dayanacak gücüm kalmıyor allahım ver sabrimi diyorum.. Bazı
insanlar çok kötü çok anlayissiz..
ah ah yaşamayan anlayamaz..
Allah görüyor allah biliyor allaha havale ediyorum onları canımı acıtan ları allah bildiği gibi yapsın . .
Amiin.canim ya cumlemize.insallah bunlar.genetik olan seyler isteRabbim şifa nasip etsin inşAllah..
Amiin aminnninsallah ben cok arastirdim adetim olmuyo neden ne yapabilirim.yapmadigim bitkisel sey kalmadi sukur faydasini gordumAmiin .inanın her ay sanki hamileymisim gibi hissediyorum. Kendi kendime o psikolojiye giriyorum . Yok midem bulanıyor yok başım dönüyor yok o yok bu .. Ama sonuç hep aynı .. Ama biliyorum ki vardır Rabbimin bir bildiği. Annemin bir lafı var olupta hayırsız olsa yada sağlıksız diye. O yuzden hayırlı zamanda sağlıklı evlat işte diye. Umuyorum ki Rabbim hepimize hayirlizamanda sağlıklı evlatlar nasip edecek..
Ameliyat fayda sağlıyor canım bnm eşim %5tu %15e çıkti 5 ay sonra ama geri 3 ay sonra gittik %5geri dustu bağlanmamış damarlar kalmıştır diyor doktor veya nuks bilemiyorum ama ümitli ol faydası oluyo prese-ed için bir iki ay daha bekle derm eğer kuruluk problemn yoksa ama varsa kullan bence deArkadaşlar merhabalar. Bizimde bir senedir bebek denemelerimiz var. Doktora gittik esimle birlikte benim yumurtlamamda herhangi bi sıkıntı olmadigi ortaya cikti fakat esim çift tarafli varikosel. 23 kasın 16 da ameliyat olduk. Ameliyat öncesi eşimin toplam sperm sayisi 155 milyon sayi sikintimiz yok fakat ileri haraket %10. Harrketsiz %70. Arastirdigim kadariyla ameliyat kesin cozum degilmis hareket acisindan fskst biz bir umut yine ameliyat olduk. Keci boynuzu suyu ve havuc suyu iciriyorum esime duzenli olarak 1 aydir fakat etkisini gorebilmek icin cok erken sanırim. Birde preseed jeli duydum cok ondan alip kullanmak istiyorum artik. Ona umut baglamis durumdayim su an. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Hoşgeldin canım senin hikayen nedir ??Ben de varımm malesef
Canm okuduklarim kadariyla havuç suyuyla keciboynuzu kurunu birlikte yapmamak lazimmisArkadaşlar merhabalar. Bizimde bir senedir bebek denemelerimiz var. Doktora gittik esimle birlikte benim yumurtlamamda herhangi bi sıkıntı olmadigi ortaya cikti fakat esim çift tarafli varikosel. 23 kasın 16 da ameliyat olduk. Ameliyat öncesi eşimin toplam sperm sayisi 155 milyon sayi sikintimiz yok fakat ileri haraket %10. Harrketsiz %70. Arastirdigim kadariyla ameliyat kesin cozum degilmis hareket acisindan fskst biz bir umut yine ameliyat olduk. Keci boynuzu suyu ve havuc suyu iciriyorum esime duzenli olarak 1 aydir fakat etkisini gorebilmek icin cok erken sanırim. Birde preseed jeli duydum cok ondan alip kullanmak istiyorum artik. Ona umut baglamis durumdayim su an. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Hos buldum :) 3 senelik evliyim canım. 2 sene istemedik. Neredeyse bi senedir uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktora gitmedim sonra gittim ve prolaktin yüksek ve Rahim kalp seklinde dendi öyle beklemedeyim rahim filmi de cekmeyelim biraz bekleyelim 1 sene dolsun dedi bu aralar cektiricemHoşgeldin canım senin hikayen nedir ??
Himm çektir canım Rabbim şifa versin.. rahimin o şekil olması sıkıntı oluyormuymusHos buldum :) 3 senelik evliyim canım. 2 sene istemedik. Neredeyse bi senedir uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktora gitmedim sonra gittim ve prolaktin yüksek ve Rahim kalp seklinde dendi öyle beklemedeyim rahim filmi de cekmeyelim biraz bekleyelim 1 sene dolsun dedi bu aralar cektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?