Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Belki esinde sen bu alma diye öyle diyor dur.. düşün olmadığı halde tribe giren suç sadece sendeymis gibi dir dir eden kocalarda var.
yok canim bizim durum azospermi(sıfır sperm).. Beni bunaltmamak icin duruyo falan degil yani. Kabullenemiyo mu korkuyo mu bilmiyorum. Konuyu açınca hemen tavri degisiyo. Ne yapacağımi da şaşırdım

yok canim bizim durum azospermi(sıfır sperm).. Beni bunaltmamak icin duruyo falan degil yani. Kabullenemiyo mu korkuyo mu bilmiyorum. Konuyu açınca hemen tavri degisiyo. Ne yapacağımi da şaşırdım
erkekler hepten kabullenemiyo tese ile çocuğu olan var ama.böyle şeylerde tüp bebek yöntemi başarılı diyip avunması lazım.

1-haşimato
2-gizli şeker
3-bağışıklık sistemim dandik
4-strese sokan çocukla işi olmayan koca
B Biravucmutluluk
Allah yardımcın olsun benim esimde istiyor ama hiç birşey yapmıyor ameliyatı bile zorladm oldu oda ise nuks etti tekrar olmuyo şimdi bn sadece Allah a inanıyorum diyor bnde bn inanmiyormuym Rabbim derdi verms derman arayın dems diyorum anlamıyor doktora bile kavga ederk gönderdm suandada gitmicem diyo önümüzde ki ay kontrolü var böyle işte .. Rabbim şifa versn snada

Bende konuyu açınca çok acele ediyorsn deyip duruyo

bizdede bi sorun yok geçen ay hsg cekindim. öbür ay adet olduğunda gel aşılamaya baslayalim dediler ama ben gitmek istmedim en azından bu ay. filmden sonra kendiliginden olma şansı yüksek diye. Bakalım bu ay nolacak. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Merhabalar 2 yillik evliyim pcosum
Bu ay asilama tedavisine basladik yarin 2inci kontrolum var bugun son ignemi vurucam rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallhhh aminnn

Bence keske gitseydin asilamada kotu yada zor bisi deil ve mudahelede yok vajinain asitli kismini gecio ve en saglikli spermler yumurtsnin en yakinina birakilio birde yumurtlayip yumurtlamadiginda takip altinda cnm bu ay olmazsa bi dahiki ay basla derim ben suan asilma tedavisindeyim

1) Burası '' bir derdim var'' bölümü sohbet bölümü değil. Bunun için sohbet odaları var oraya açabilirsiniz.

2) yine forumda gebelik bölümü var aynı dertten muzdarip kişiler orada bu konuyla ilgili konular açıp fikir alışverişinde bulunuyorlar size daha yararlı olur ve uzun ömürlü olur bence konunuzu orada açın.

Evladimiizin olmamasi da bi dert bence ama konu yanlis yere acilmis evet saolun

bizimki de olsa aynısını yapar.

Bende konuyu açınca çok acele ediyorsn deyip duruyo
aynen öyle der kendimi gördüm.bizde o kadar bişey yokken bile öyle diyordu.

tek başıma savasiyomusum gibi hissediyorum cogu zaman. Allahim sabir versin ..

sizin durum da mi ayni canim?
bizimki sağlam ama seninki gibi yapıyor.

bu ay olmazsa gidecem zaten canım ama inşallah olur. senin ilk ayinmi tedavide

bizimki de olsa aynısını yapar.

aynen öyle der kendimi gördüm.bizde o kadar bişey yokken bile öyle diyordu.

bizimki sağlam ama seninki gibi yapıyor.
Hepsi aynı kızlar bn o yuzdn çok sinirleniyorum bn bile bna. Su rahatsızlığın var demedkleri halde bir sürü şeyler yapıyorum mesela buay süt maydanoz buharına oturdum..

Konu tasinamiyormu

bnde kullanmistm klomen. Hastaneye çok sık gitmen gerekiyormu canım aşılama tedavisinde?
Ilk adetin 3uncu gunu persembeydi gittim 5 gun sonra sali gittim bi de yarin gidicdm cunki igne vuruosun hergun ayni saatte yumurtalarinin buyuyup buyumedigini kontrol edio doktor eger yeterli buyukluge ulastiginda catlatma ignesi vericek 36 saat sonrada islem icin cagiricak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…