Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Yok canım ben de hiç olmadi adetim tamamen bitti ertesi gün gittim yani adetin 9.günü ilişki oldu 7 gün sürer benim olması mi gerekiyo
Bilmiyorum bn acaba yanlış birşey mi yaptı kadın diye hala aklıma takılıyor da ondan sordum .. kadın a dedim oda dedi ki işlevsiz kalan damarlar açılmıştır o pis kandır dedi sen hamile kalirsin bu ay dedi kaldm hatta esimde varikosel olmasına rağmen ve hareketli sperm %3tu ona rağmen yani Allah rahmet eylesin sagolsn kadından her adet olmama dua ediyorum geceleri yatamazdm ağrıdan adetliyken kadın bunu yaptı şimdi bilmiyom bile Allah cennet nasip etsin onaa

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ay hamile kalırsam adresini veririm istersen kadın baya yaşlıydı hatta gücü yetmez diye korktum ben ilk başta ama kadın çok güzel muayene etti ve en önemlisi hep dua okudu

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ay hamile kalırsam adresini veririm istersen kadın baya yaşlıydı hatta gücü yetmez diye korktum ben ilk başta ama kadın çok güzel muayene etti ve en önemlisi hep dua okudu
Ben marastayim ya.. bnde sıkıntı olduğunu düşünümüyorum eşim tedavi oluyor çünkü ondan sonra tekrar hamile kaldım oda düştü.. ama çok sağol .. yaşlılar biliyor zaten bunları bir tek çoğu insan deli saçması der

Tez zamanda şifa bulursun inşallah canım bizde bi sorun yok ama 4 yıldır olmuyo bi kadın tip bebek yaptircakmis son çare gitmiş hatta kocası inanmamış kadın o ay hamile kalmış benim bütün ümidim kesilmişti artık kısmet inşallah olur hepimize

İnsallh olur bizim buralarda da yaparlr bunu çocuğu olan çok hatta her çocuk için yaptırmalri gerekmiş boyle olanların bnm ablm ikinciyi dusunuyor ama kadın öldü olmuyo bir yıldır çok ustune de dusmuyor gerçi ama

sırt ustu yat kafani kaldır nedenle ayak ucuna bak karnini sık zaten geriliyo ortada iki kemik gbi bise birleşiyo karnının alt kisminda onların arasına parmagnla bak boşluk yoksa sağlam varsa eğrilik var demek mis kadın bna gosterdi adetliyken buraları birbirine birlestirmeye çalış masajla dedi düzelir dedi bnm gücüm yetmiyor dedi ama tek başına yapamiyorsun yardım gerekiyo

Ama çekti ya gobegimi duzelmistir artık benim halamın 3 çocuğu var 3 ünde de çektirmiş göbeğini
Yani bu ay olmazsa kendin masaj yapabilirsin diye anlattı umarm vardır Rabbim sifasini versn insallah 4 yıl beklemek kolay degl yardımcı olmak İstedim

Canm seninde esinde degilmiydi sorun.hareketlilik azdi.sen neden yaptirdin boyle bisey yaptirsak bi faydasi olur mu acaba.
Esimden olduğunu bilmeden yaptırdım bn ama çok fayda gordum yani adetlerim aşırı ağrılı oluyordu ağlıyordum ağrıdan eğri vardır cektr hem hemen hamile kalırsn dediler öylede oldu agrida yok şimdi

Benim ağrım olmax öyle.yaptirsammi yinede ama tani nerde bulcam.ben evliligimin ilk sıralarında karnıma kadin biseylr yapmıştı ama olmamisti hamilelik

Benim ağrım olmax öyle.yaptirsammi yinede ama tani nerde bulcam.ben evliligimin ilk sıralarında karnıma kadin biseylr yapmıştı ama olmamisti hamilelik
Canım ben karnima ve kasiklarima kupa cektirdim göbek çekme derler burda ama çok aciyor öyle kolay bisi değil bu işi iyi yapan birisini bulman lazım herkes yapamaz

Canım ben karnima ve kasiklarima kupa cektirdim göbek çekme derler burda ama çok aciyor öyle kolay bisi değil bu işi iyi yapan birisini bulman lazım herkes yapamaz
Bana sadece eliyle yapmisti.oyle kupa flan degil.hic duymadim ki canm zor bulurym heralde.neyse hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…