- Konu Sahibi drdepresyon
-
eşim eskiden bana çok ısrar ederdi ya ondan karışmıyor artık birde bana sen haklısın diyor hepeşinle konuştun mu o ne diyor babasıyla konuşmaya karar vermene. bence konuş biyerden başlamak lazım küslük olmamalı..
eşim eskiden bana çok ısrar ederdi ya ondan karışmıyor artık birde bana sen haklısın diyor hep
açıkçası inanmıyorum ama insanları da anlamıyorum kv damadıyla kavgalıydı sonunda görümcem boşandı,benden önce eşim nişanlanmış onunlada kavga etmiş ama insanlar gene bizi suçluyorEşiniz de böyle huzurlu olduğunuzu ifade etmiş. E torununu da görüyor.
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. İki gün konuşur üçüncü gün susarlar.
Barış karşılıklı olur. karşınızdaki insanın iyi niyetine inanıyorsanız adım atın.
Bakın, demek istediğim şu ki; bugün barıştığınızda kayınvalideniz yine canınızı sıkacak şeyler yaparsa ve siz buna katlanamayarak surat dahi assanız inanın bu eşinize dışlanmaktan daha ağır gelir.açıkçası inanmıyorum ama insanları da anlamıyorum kv damadıyla kavgalıydı sonunda görümcem boşandı,benden önce eşim nişanlanmış onunlada kavga etmiş ama insanlar gene bizi suçluyor
kv ile ablası yeğenleri hergün görüşürler kv de onları bize karşı kullanır istemediği birşey olduğunda hepsi bir olup tavır alırlar,köye sülaleye beni kötülerler ...Bu kayınvalide, görümceden korkulur. Ama eşini nasıl dışlıyorlar ki? Çoçuğunuzu alıp gidiyormuş ziyaretlerine zaten; evde ona surat mı yapıyorlar?
Bence KP'i hayatınıza dahil edin sadece. Çağırın, gelsin ara ara, siz de kalsın. Güzel ağırlayın onu. Bu eşinizi epey rahatlatır. Bir de sosyal hayatınız renklendirin mutlaka. Sizin gibi genç çiftler yok mu hayatınız da? Buluşun, yiyin için dışarıda; haftasonları kültür turlarına çıkın. Biraz daha hayatı dolu yaşasanız, ailesinin lüzümsuzluklarına çok takılmaz eşiniz bence.
Ya canım kimse kendi fıtratını saklayabilir mi hiç? İstediği kadar konuşsunlar, herkes bilir aslında kimin kötü, art niyetli olduğunu. Ağzından başkasının dedikodusu eksik olmayan bir kadının lafına kim itibar eder? Ancak onun kadar fitne fesatı sevenler.kv ile ablası yeğenleri hergün görüşürler kv de onları bize karşı kullanır istemediği birşey olduğunda hepsi bir olup tavır alırlar,köye sülaleye beni kötülerler ...
herkese teşekkür ederim özellikle senin yorumların ilaç gibi geldi haklıyken haksız olmaktan bıktım inan kv büyüğümüz ya ne olsa onlar haklı çıkıyor...Ya canım kimse kendi fıtratını saklayabilir mi hiç? İstediği kadar konuşsunlar, herkes bilir aslında kimin kötü, art niyetli olduğunu. Ağzından başkasının dedikodusu eksik olmayan bir kadının lafına kim itibar eder? Ancak onun kadar fitne fesatı sevenler.
Sen o yüzden kim senin hakkında ne düşünücek diye hiç kendi üzme. İşin o kısmını Allah'a havale et sadece. Bu arada eşini kazanmak için ne gerekiyorsa yap. O seni ailesi için ezmiyormuş, ne güzel. Sen de onun gönlünü hoş tutmak için de olsa KP'i sık sık ağırla derim. Ev de bu aile mevzularını fazla dile getirme. Birbirinize yeteceğinizi göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?