Çok kararsızım bi akıl verin lütfen

eşimin sülalesi benim yüzünden eşimi dışlıyor gibi portre çiziyorlar ne yapsam sizce,eşimi hep hoş tutmam söyleniyor ama kolay değil gerçi hayatta ne kolayki değil mi
eğer eşin etkilenmiyorsa ailesinin tavrından bence hiç görüşme olayını kurcalama.
diğer konularına da baktım.Ta evlenmeden önce başlamış sorunlar.
İstedikleri kadar konuşsunlar,kimse için huzurunu kaçırma.
Onlardan bahsederek de eşinle aranı bozma.
düzelecekse de kendilerine çeki düzen verirler ilerde öyle düzelir.

Siz gidip barışınca o kazan kaynamaya yine devam edecek bunu bilin. Ayrıca yine problemler yaşaninca sizin psikolojiniz bozulacak ve bu durum eşinize yansıyacak bu böyle. En iyisi uzak durun

EVET NİŞANDAN İTİBAREN GÖRÜMCEM KAYNAKLI SORUNLAR BAŞLAMIŞTI,KV TABİKİ DE KIZINI TUTTU HEP

bence hic bulasma.
Huzurunu bozma.
Esin o kadar menuniyetsiz olsa sana baski yapardi zaten.
Oyle sizi dislayacak akraba da olucagina olmaz olsun.
kendinize baska cevre ediniverirsiniz olur biter.
Zaten akraba bile bir yere kadar.
Herkes once kendi ailesini, kendi coulugunu cocugunu dusunuyor.
Sen ailene konsantre ol.
Ne diye bulasicaksin bu insanlara tekrar.

ben bu kadar düşünüp duruyorum eşimi ya keşke biraz da o beni düşünseydi hergün annesigile götürürdü beni orda beni üzüp yıpratırlardı ağlayarak eve gelirdim haftada bir gidelim derdim bu sefer evde huzursuzluk çıkardı
ama şimdi hiç seslenmiyor bana annesinin yaptığı zoruna gitmiş belli

bence hiç birşey yapma haklı kimse Allah görüyo sonuçta. seni kimlere kötülediyse bırakkötü bilsinler rabbim birgün seni onlarla karsılaştırı ve derlerki aaa kv desi bunu kötü anlattı ama bu hiçte öyle biri degilmiş derler. sen rabbine sıgın eşinle huzurun yerindeyse gerisi teferruat kötülük eden kötülük bulur kazdıgı kuyuya kendi düşer. sen sabret hiç bu konularıda kimseye açma Allah yardımcın olsun

sana bişe söyliyeyim mi bu konuyu olduğu gibi ama gerçekten olduğu gibi bırak. düşünme bile. ne o kv nin dedikodoso ne de görümcenin çirkefliği ile başedenbilrisin.

Sen şimdi eşinin bu konudan ötğr sesszileştiğine ve içine atıp ilerde sana patlamasına edndişe ediyorsun... burada da yine dik dur eşine .ocuğuna evine iyi ol. Ama iyiliği kalkıpta üstüne vazife olmayan mesuliyetlerde arama. Kp bile arasan dışarda görüşsen gün gelir bu bile büyük hata olur. En iyisi eşindemiş ya böyle daha huzurluyuz diye sen adamla huzuruna bak. Evin içindeki huzuru ve güveni koru. İyi olucak iyilik olsun vs diye dertlerin altına girme.

ben biraz da kendime dert arıyorum galiba ne bileyim internete resimler koyuyorlar kuzenleriyle birlikte ben umursamam onları sevmiyorum çünkü ama eşim üzülmesin diye düşünüyordum ama barışırsak yine dilleri durmayacak görümcem söylemişti gerçi eşime güvenerek boşanmış şu an istediği maddi desteği göremiyor kudurup oturuyor

dün eşimle basit bi konuda tartışırken laf yineailelere geldi ailesiyle samimi olmadığım için benden soğumuş ilk başlarda ama şu an daha huzurluyuz dedi bu böyle sürer gider anlayacağınız adım atmayacağım onlar atarsa barışmayı düşünüyorum

kızlar son durumumuzu anlatayım pazar günü dayımlara kahvaltıya gidecektik onlar geç saatte kalkar biraz bekleyelim dedim ,annemgille küs olmasaydın şimdi onlara giderdik dedi bende sakin bir şekilde annesigilin bana küstüğünü söyledim annesine hak vermeye başlayınca da patladım içimdeki herşeyi söyledim kendisine sabrettiğimi daha üstüme gelmemesini söyledim yine ailen barışmak isterse barışırım ama ilk adımı atmam dedim
ailesi huy edindi yapıyorlar ediyorlar biz büyüğüz ayağımıza gelsin gelin,eşim de anladı hatasını alttan aldı kalkıp kahvaltıya gittik orada sürekli kendini övdü durdu hiç seslenmedim ama kararlıyım en azından bizi arayıp yemeğe davet edene kadar gitmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…