çok kararsızım emin olamıyorum?

luteb35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
43
1
286

MRH ARKADAŞLAR Fikirlerinize İhtiyacım Var,
Kendime Altın bir yüzük aldım,herkes sahte yüzük gibi durdugunu söylüyor bende çok beyenerek almıştım ama şimdi çok kararsızım?Birde size sormak istedim

Sahte gibi mi duruyor birsey diyemeyecegim ilgi alanıma girmedigi icin.
Ama baskalarının fikirleri neden bu kadar önemli ki?
Siz begenerek almıs ve takıyorsanız cevrenizdekilerin laflarını takmayın bile.
Güle güle kullanın.

çok taşlı olduğu için sahte gibi urduğunu düşünüyolardır bence. siz beğendiyseniz sorun yok diyemicem, sonuçta ne kadar inkar etsek de başkalarının da bğenmesi önemli. hevesin kaçmış olabilir. isterseniz değiştirebilirsiniz.

Bir bakışta altının sahte mi gerçek mi olduğunu anlayacak kadar bu işin uzmanıysalar gidip kuyumcuda çalışsınlar.

İyi günlerde kullan.

önemli olan sizin beğenmeniz siz de beğenmişsiniz sorun yapmayın bence başkalarının fikirlerini ne zaman alsak hep bir kulp takarlar...

piyasada bu tarz imitasyonlar cok fazla..bence o yuzden sahte diye düşünmüşlerdir..
güle güle kullanın

Neden inanmıyorlar aslında biliyor musun ? İmitasyon gibi gözükmesinden falan değil.

Son bir kaç yıldır, bu kadar bol renkli, farklı desenli, modern güzel tasarımlı altınların üretilmesi arttı da bu yüzden. Eskidende vardı tabi ki renkli taşlarla ama bu kadar modern tasarımlar degildi. Daha basit, sıradan, düz, birazcıkda kaba benzer şeylerdi. O yüzden bakıldığı zaman kimsenin aklına altın gibi gelmemiştir canım da ondan.

Önemli olan senin beğenmen, altın yada değil hiiç fark etmez içine sindiyse ne ala.

altınlardan hiç hoşlanmam ve anlamam ama günümüzde sahtesi gerçeği pek ayırt edilemezken çevrenizdekiler baya bilgi sahibiymiş helal olsun diyorum, bence hiç sahte gibi durmuyo ve beğenmişsiniz almışsınız güle güle kullanın hatta klasik altın yüzüklerden daha farklı ve modern geldi bana..

sahte dursa ne olacak yani kime ne altin takmisin sahte takmisin,
herhalde altin fiyatlari yuksek bu zamanda altin takmak marifet sayiliyor...

sahteden çok,yaşlı yüzüğü gibi duruyor canım ya...ben olsam değiştirirdim.ön kısmı fazla kalın.hayırlı olsun ama ben beğenmedim.

Sahte olsa ne olur ki?
Ben çok beğeniyorum imitasyon takıları.
Ha bu arada derdiniz bu olsun be yaa... Bir derdim var bölümündesiniz de. :)

yüzük yasiniza gitmemis,boyle yuzuklerin sahteside cok oldugu icin,oyle sanmislardir.

böyle yuzuklerın artık pıyasa da cok fazla ımıtasyonu var .
hem artık cakması olmayan bırsey mı kaldı .
artık hollywood yıldızların bıle cakması var .
neyse sapmayalım
sahte yada gercek takmıssınız
kıme ne ıspatlayacaksınız .
sız begendınız mı? menun musunuz? gerısı bos .
sen takacaksın canım benım ,kımın ne soyledı
neden bu kadar onemlı .ne bılıyorsun belkı fesatlıgına soyluyorlar .
kımseyı aldırıs etme canım ,sen yuzugunu gule gule kullan .

Son düzenleme:
Sanırım siz yüzüğün gerçekliğinden eminsiniz. O zaman ötesi hikaye, hele ki beğendiyseniz.
Şayet kandırıldığınızı düşünüyorsanız başka bir kuyumcuya götürüp gösterirsiniz.

bu bir dert mi? yoksa yeterince kisiye yuzugunuzu gosterip "aaa cok guzelll" dedirtemediginiz icin acilmis konu mu anlamadim..

fikrime gelince (diyelimki derdiniz bu -!?-) begenmedim cok yasli isi ve evet imitasyon gibi duruyor bijuteri urunu gibi.

eklemeden de edemeyecegim, sahte gercek farketmez de yuzugu orta parmaginiza degil yuzuk parmaginiza takarsaniz bir nebze daha kibar durabilir.

Onemli olan senin bilmen ve begenmen degilmi.
Ustelik o yuzuk yillarca pariltisindan birsey kaybetmeyecek sende piril piril takacaksin. Sahte oyle mi olur ya

Aşırı altın manyaklığı olan biri olarak söylüyorum ki; Sahte duruyor demelerinin sebebi bu tarz bir yüzüğün piyasada imitasyonları çok. Hatta geçenlerde böyle bir şey, ama altın olmayan bir yüzük aldım anneme.
Ve bir arkaadaşıma katılıyorum biraz yaşlı yüzüğü gibi. Ama senin zevkin herkesin zevki bir olmak zorunda değil.
Lakin bazı altın yüzükler ben burdayım diyor.​

dışarıdan nasıl göründüğü sizi neden bu kadar düşündürüyor?.sahte ya da gerçek bu kimi ne ilgilendirir?.
başkaları size baktığında '' hhhmmmmm şu kadının parmağındakine bak. ne de kıymetli bişey öyle.bu resmen altın ayol altın...:44:'' gibilerinden düşünsünler diye mi altın takı kullanıyorsunuz?takılarınızın altın olduğunun farkedilmesini çok istiyorsanız 22 ayar sarı altın alır takarsınız olur biter.gözünün ucuyla bakanlar bile anlar altın olduğunu!

Son düzenleme:
Amaaaan altın olsun gümüş olsun isterse ottan olsun ne farkeder göynüm sevmiş takmışım ne farkeder :))) keyfine bak soranlar da güzelliğinden haber versin yoksa yüzüğünü onlara hediye edecek değilsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…