- Konu Sahibi selin akkaya
-
öle bi durum bizdekide işte eşimin ailesi millete nederiz diye çağırıyolar. evlenicek ablası çağırmadı bile yani istemiyor belli...
Asla gitmeyin arkadaşım.
Karı koca kendinize işkenceden başka hiç birşey olmaz!
BEnce git onlardan farkın olsun....Ev ve iş durumunu ne yaptınız....elbet güneş doğacak yeterki açık olsun perdelerr :97:
eşimde bende bundan korkuyoruz defalarca hadi büyüklük biizde kalsın gidelim dedik hep burnumuzdan getirdiler..eşimde şimdi gitmiyorum dedi ogün oraya gidceğime seni alır gider iki gün biyerde kafa dağıtırız dedi bende acaba beni üzmemek içinmi yapıyoriçinde gitmek isteğimi var diyorum
eşimde bende bundan korkuyoruz defalarca hadi büyüklük biizde kalsın gidelim dedik hep burnumuzdan getirdiler..eşimde şimdi gitmiyorum dedi ogün oraya gidceğime seni alır gider iki gün biyerde kafa dağıtırız dedi bende acaba beni üzmemek içinmi yapıyoriçinde gitmek isteğimi var diyorum
bu kadar ince düşünmeyin arkadaşım ya..
aklınız mantığınız size ne yapılması gerektiğini söyleyecektir..
eşinizin 2 günlük tatil fikri süpper bence,hem aklınıza bile gelmez diğer taraf..
Belli ki içi ezilmiş yüreği mahvolmuş eşinizin.
Ne güzelde düşünmüş.
Onlar size düğün gününüzde acı çektirdi madem,
sizde onların düğün gününde felekten bir gün çalın be arkadaşım:)
Ben olsam asla gitmezsim.
Ailesiyle neden arası açık peki sizi istemedikleri için filan mı yoksa sizden önce gelen bir mevzumu
Ben olsam gitmezdim onlar nasıl bana gelmediyse elalem ne der diye düşünmediyse ben de düşünmezdim.Hiç işim olmaz..
benden öncede arası hiç iyi olalamış eşimle ailesinin sürekli eşimin başında çene yapan insanlarmış eşim modern yaşamaya çalışan ama onlar farklı düşünen eşim arkdaşlarınla bi dışarı çıkınca bile evde olay var yani hep kavga bide bizim evililiğimiz olunca beni istemediler yanlarına gelin istediler istbula gidemessin bursadan dediler biz nedersek o dediler v.s v.s ellerinden geleni yaptılar oğullarına
Bende sizden kaynaklı düşünmüştüm boşver sen o zaman..sonuçta onlar oğlumuz ne istiyor diye düşünmemişler önem vermemişlerki yanlarındayken kıymetini bilmemişler şimdi mi kıymetlenmiş.Kafanız rahat etsin çiçek yollayın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?