Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Oyle yorumlara boyle üslup begenmediysen okuma

Çocuk aldırmayı dünyanin en buyuk gunahı olarak algiliyo

Bak bak nasil hoşlarina gidiyo eşi sevmiyo diyince begeniyolar hemen biz cozduk problemi diyeyim de uzulun o zaman
Ay valla sana bir sey diyim mi
Senin gibi bir sürü üye geldi geçti burdan. O yüzden bu numaraları yemiyoruz biz , boşuna kendini kasma.

Hele senin gibiler çok klasik oldu artık, adamdan derdin olmasa burada işin ne ?
Her gelen Konu basında kocasına sayar sayar, bütün kötü yönlerini döker, biz gerçekleri söyleyince omo soz motsozsonoz

Açık açık adamın her şeyini yazmıssın zaten ilgisiz öküzün teki. Bu kadar kıymete binmesine gerek yok bize mok atıcan diye.

Yazmayacaktim ama dayanamadim..
Kimilerine gore cehalet mutluluktur..
Anlayana :)
İsi olmaz,parasi olmaz hatta giyecek kiyafeti bile olmayabilir.
Muhim olan insan kalabilmek degil mi ama :)

Ayy kıskanıyolar bizi kır papatyasıı
ay konu beni çok eğlendirdi niye bilmem
ilk okuduğumda üzülmüştüm bende 7 haftalık hamileyim dedim çok kötü hormonlar tavan
insan daha çok özen ister ama konu sahibinin içinden bir kurt bakışlı çıktı
herkes toplanıp kocişine hasta sanıyor

Heh sitenin bir diğer boş cetr uyesi de gelmis. Ne kadar batiyosa toplanip geliyolar okumuyorum bile uzun uzun yazmis bir de kiyamam

bak kompleks değil ama psikoloğa ihtiyacım var bu konuda haklısın
benim yok diyen yalan söyler

Ya haydi suuus hala uzun uzun yaziyooo

senin başka üyeliğin var mı tatlım seni kim kızdırdı bu kadar

Bir de öpücük atılmış. Bu sokak ağzı ve tavrı beni aşar. Haklısınız okumaya devam etmemek en iyisi. Umarım su halinize bir çözüm bulursunuz. Iyi günler
Sitenin ortak agzi bu buluruz balim birak ben dert edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…