Oyle yorumlara boyle üslup begenmediysen okumaMerhaba uslubunuz tarzınız korkunç kusura bakmayın ama öyle. Eşinizle bu sorunları detaylı konuşup paylaşmayı deneyin bence. Mutsuz oldugunuzu detaylı ve içten bir şekilde anlatin umarım anlar. Olmadı burdaki kadınlara takındığınız üslubu kullanın eşinize de her sorun ortadan kalkar. Ayrica tmm siz korunmadiniz tmm eşiniz de hassas değil bu konuda. Eee o zaman ne olacak her yıl 1 çocuk mu dünyaya getireceksiniz bu evliliğe. Daha olgun sağ duyulu olun lütfen. Bir de kocanıza sayamadığınız lafları gelip burda başkalarına hiç saymayın.
Ha sevgilin de işsiz yaniSevgilimle beraber okuduk konuyu, adam kadını hiç sevmiyor çok belli dedi
Baska işleri yok insanlarin bi de ovunulcek bi sey gibi yazmis.Sevgilimle beraber okuduk konuyu, adam kadını hiç sevmiyor çok belli dedi
Ha sevgilin de işsiz yani
Baska işleri yok insanlarin bi de ovunulcek bi sey gibi yazmis.Yuru allah aşkina deli
Kşurdaki kaç kadın onun kocişini kapıya paspas yapar acaba
değişik bunlar ya gömüyorlar kocaları sonra kıskançlaaar kocamı ve beni kıskanıyorsunuz diyorlar :))
Ruhunuz işsizYoo ikimiz de avukatız çok şükür işsiz falan değiliz sizin gibi, bütün gün evde oturmuyoruz çalışıp para kazanıyoruz
yazma kız yazma nazar değecek :))Yoo ikimiz de avukatız çok şükür işsiz falan değiliz sizin gibi, bütün gün evde oturmuyoruz çalışıp para kazanıyoruz
bende mühendisim bu aradaK
Ruhunuz işsiz
Hee bence de susun artikyazma kız yazma nazar değecek :))
Ayy kıskanıyolar bizi kır papatyasııyazma kız yazma nazar değecek :))
Ay valla sana bir sey diyim miÇocuk aldırmayı dünyanin en buyuk gunahı olarak algiliyo
Bak bak nasil hoşlarina gidiyo eşi sevmiyo diyince begeniyolar hemenbiz cozduk problemi diyeyim de uzulun o zaman
Sorduğumu hatirlamiyorumbende mühendisim bu arada
Valla ben kimseye beni kiskaniyo demedim onu bi tarafinizdan uyduruyosunuz başkasi gorup benim adima yazmiş. Ama emin olduğum tek şey bommmboş olduğunuz.agir kompleksleriniz var bir de psikolog olaniniz varsa bi gorunun birbirinizeAyy kıskanıyolar bizi kır papatyasıı
ay konu beni çok eğlendirdi niye bilmemAyy kıskanıyolar bizi kır papatyasıı
Heh sitenin bir diğer boş cetr uyesi de gelmis. Ne kadar batiyosa toplanip geliyolar okumuyorum bile uzun uzun yazmis bir de kiyamamAy valla sana bir sey diyim mi
Senin gibi bir sürü üye geldi geçti burdan. O yüzden bu numaraları yemiyoruz biz , boşuna kendini kasma.
Hele senin gibiler çok klasik oldu artık, adamdan derdin olmasa burada işin ne ?
Her gelen Konu basında kocasına sayar sayar, bütün kötü yönlerini döker, biz gerçekleri söyleyince omo soz motsozsonoz
Açık açık adamın her şeyini yazmıssın zaten ilgisiz öküzün teki. Bu kadar kıymete binmesine gerek yok bize mok atıcan diye.
bak kompleks değil ama psikoloğa ihtiyacım var bu konuda haklısınSorduğumu hatirlamiyorum
Valla ben kimseye beni kiskaniyo demedim onu bi tarafinizdan uyduruyosunuz başkasi gorup benim adima yazmiş. Ama emin olduğum tek şey bommmboş olduğunuz.agir kompleksleriniz var bir de psikolog olaniniz varsa bi gorunun birbirinize
Bir de öpücük atılmış. Bu sokak ağzı ve tavrı beni aşar. Haklısınız okumaya devam etmemek en iyisi. Umarım su halinize bir çözüm bulursunuz. Iyi günlerOyle yorumlara boyle üslup begenmediysen okuma
Ya haydi suuus hala uzun uzun yaziyoooay konu beni çok eğlendirdi niye bilmem
ilk okuduğumda üzülmüştüm bende 7 haftalık hamileyim dedim çok kötü hormonlar tavan
insan daha çok özen ister ama konu sahibinin içinden bir kurt bakışlı çıktı
herkes toplanıp kocişine hasta sanıyor
Sitenin ortak agzi buBir de öpücük atılmış. Bu sokak ağzı ve tavrı beni aşar. Haklısınız okumaya devam etmemek en iyisi. Umarım su halinize bir çözüm bulursunuz. Iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?