- 19 Mayıs 2020
- 47.353
- 212.703
- 598
Eşiniz böyle sevmiyor demek ki, geçmiş olsun.Doğrudur biz de böyle seviyoruz işte
Bunu ben de düşündümİnsanların kızgın olmasının sebebi şu, bu ülkede birçok çocuk mutsuz annelerin yanında büyüdü, hala büyümeye devam ediyor. Özellikle birkaç nesilin psikolojiler fena durumda sırf bu yüzden. Insanlar bangır bangır bağırıyor şu evliliği oturtmadan, alışmadan çocuk yapmayın diye. Çünkü çocuğa herkesten çok zarar veriyor bu durum. Hala sürekli bu minvalde konular okuyoruz, görüyoruz. Haliyle insanın bir yerden sonra sinirleri bozuluyor. Hamilelik sürecinde terapi almanızı tavsiye ederim en azından bebek ve sizin için daha iyi olacaktır.
Çözümü buldum bu arada buraya bunu yazicagima kocama sizi 10 saniye gosterseydim adam ayaklarima kapanip şükür namazı kilarmış
Valla bi tanesinin de kocası bize demişti, '' Sizi tanıyınca karımın kıymetini anladım. '' diye, ama huylu huyundan vazgeçer mi, senin sana vermediğin değeri herif sana kaç gün verir? Adam karısının kıymetini bildi, ama karısı kendini paspas ettiği sürece, yani bizim yarımız kadar olduğu bir güne bile tahammülü yoktu, boşandılar en sonunda.Tamam gösterin de ayaklarınıza kapansın hadi
tatlım benim sen çok mutlu ol biz mutsuzlarla konuşma jdkfgklgfbEdit : Kadinlar kulubu değil fight club diye düzenlenmeli site adı bence. Ne kadar başkasınin mutsuzluğundan beslenen gizli mutsuz varsa yorumlara kusmuş. Uzak mesafe ilişkisi dedim diye linçlenmişim. Özür dilerim yakınimdaki bir erkekle evlenmediğim için. İşin özü herkesin hayatında bir dönem yaşayabileceği kötü bir dönemden geçiyorum. Bu belki kalıcı belki geçici. Başindan ayni olay geçmiş sonrasında bu durumun ustesinden gelmiş bir hanım arkadaşimdan nasihat bekledim sadece. Gerçekten korkunç insanlarsiniz.
Çözümü buldum bu arada buraya bunu yazicagima kocama sizi 10 saniye gosterseydim adam ayaklarima kapanip şükür namazı kilarmış
Valla bi tanesinin de kocası bize demişti, '' Sizi tanıyınca karımın kıymetini anladım. '' diye, ama huylu huyundan vazgeçer mi, senin sana vermediğin değeri herif sana kaç gün verir? Adam karısının kıymetini bildi, ama karısı kendini paspas ettiği sürece, yani bizim yarımız kadar olduğu bir güne bile tahammülü yoktu, boşandılar en sonunda.
şurdaki kaç kadın onun kocişini kapıya paspas yapar acabaNoldu, biz laf edince kıymetli oldu değil mi koca? Klasiktir zaten, biz alıştık.
Ah canım kıyamam. Sen bir ay evlerinde kaldım demişsin. Bir ima yoktu, ben 18’dim beraberlik yaşadığımda, asla da pişman değilim. Sen tutmuşsun da ne olmuş? Soruyorum ne olmuş?Hayırdir
Lise caginda daha coluk cocukken kendini tutamayip zina yapmişsin ve o zamandan bugune hiç hamile kalmamissin diye odul mu verelim simdi sana?
Ne değerlisi, çocuk olmadan yüzüne bakmıyor, çocuktan sonra maalesef aklına vurursa ayda bir peçete yerine koyacak kocası. Kızdığımız nokta evlilik oturmadan neden çocuk yaptın, çocuktan sonra toplanmaz o ilişki, burada kendisine pembe tablo çizemedik diye kızgın; o da haklı, gerçeklerin farkında. Zaten konuş dedik, yazdık, çizdik. Kötülüğüne bir şey demedik.Noldu, biz laf edince kıymetli oldu değil mi koca? Klasiktir zaten, biz alıştık.
Guzel kardeşim daha alnima mi yazayim açiklamak için. Ben sadece 1 ay evinde kalmadim. Düzenli olarak gorustuk de. Tanima kriterim adamla 1 ay kalmak değil. Her çift gibi biz de gö rüş tük. Lütfen dikkatli okuyun ayni şeyi yazmak yorucu oluyor artıkBen de uzak mesafe ilişkisi sonrası evlendim
Ama tanımak için çeşitli yöntemler denedim
Evlenince bi sürprizle karşılaşmadım o yüzden
1 ay evlerinde kalınca tanıdığınızı sanmanız biraz saflık olmuş bence
1 ay misafirsiniz zaten
İdare etmek için uygun bi süre 1 ay
Maddi zorluk var demişsiniz
İlgisizlik var demişsiniz
Her şey varken bi de çocuk var
Her şeyi geçtim olan olmuş da
Siz hamileliğe hazır değilken eşinizin bunu zerre umursamadan korunmaması çok saygısızca değil mi?
Ben en çok buna kızdım
Telafisi olan bi şey değil bu sonuçta çocuk oluyor sonunda
Panik bozukluğu yaşıyormuşsunuz
Hastalığınız hamikeliğinizi nasıl etkileyecek planlandı mı mesela?
Yok
Çünkü paşamız korunmaya üşeniyor
Son olarak üzgünüm ama bunlar daha iyi günleriniz
Doğumdan sonra kadının yükü epey artıyor
Hem duygusal hem fiziksel anlamda
Aramın iyi olduğu kocam bile gözüme battı uzun bi süre
Sizin durumda olsam hayal etmek istemiyorum nasıl olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?