- 19 Mayıs 2020
- 47.353
- 212.703
- 598
Ya ben nedense adamda bu kadar dayanılamaz bir sorun görmedim, konu sahibi işi gücü 40 yıllık düzeni adam için bırakmış gelmiş, iş yok güç yok, sosyallik sıfır, hemen de hamile kalınca tıkılmış eve, öyle olunca bütün odağı adama kaymış, haliyle her şeyi de ondan bekliyor olmuş, ne yalan diyeyim bu kadar üstüme gidenden ben de kaçarım az biraz.Ne değerlisi, çocuk olmadan yüzüne bakmıyor, çocuktan sonra maalesef aklına vurursa ayda bir peçete yerine koyacak kocası. Kızdığımız nokta evlilik oturmadan neden çocuk yaptın, çocuktan sonra toplanmaz o ilişki, burada kendisine pembe tablo çizemedik diye kızgın; o da haklı, gerçeklerin farkında. Zaten konuş dedik, yazdık, çizdik. Kötülüğüne bir şey demedik.
Hala zina yaptın da ne oldu diyor, olay neden benim cinselliğime geldi anlamadım, korunsa olmazdı, bunca yıl hamile kalmadık dedim sadece. Mesela evlenmeden zina(!) yaptığım kocam ben varken telefonla uğraşmıyor en azından, böyle konular altında nispet yapar gibi bahsetmekten genelde imtina etmeye çalışırım, nispet gibi olur diye;ama hayatımdaki temel erkek figürleri bakımından şanslıyım, babam olsun kocam olsun. Şunu söyleyebilirim ki, bununki kocaysa, ben kocamı tepemde taşıyayım, çok değerli bir adam. Günde üç il onlarca şantiye gezer; akşam gelir benden ilgisini eksik etmez, senelerdir de böyle. Seven adamın deneyimine vardık, şükür. Kurdeleleyip sakladığı kutsal kuku hayır getirmemiş anlaşılan.
Ya başkasının hayatina sinirlenmek ne oluyor bir de yeter yani diye isyan etmişBen burada pek çok böyle konuda kötü sorunlu evliliklerde" kaza" adı altında hamile kalınması ile ilgili yazdim.Bu insanlar sanıyor ki biz kötü dusunceliyiz halbuki o çocuklar için üzülüyoruz.Berbat ise yaramaz kocalar problemli evliliklere doğuyor çocuklar yazık değil mi.21.yy yasiyoruz yeter yani .
Ya ben nedense adamda bu kadar dayanılamaz bir sorun görmedim, konu sahibi işi gücü 40 yıllık düzeni adam için bırakmış gelmiş, iş yok güç yok, sosyallik sıfır, hemen de hamile kalınca tıkılmış eve, bütün odağı adama kaymış, haliyle her şeyi de ondan bekliyor olmuş, ne yalan diyeyim bu kadar üstüme gidenden ben de kaçarım az biraz.
Ya her seyi birakip gitmek suç mu ? Filmlerde görseniz hoşunuza gider ne zamandan beri emek vermek kotu olduYa ben nedense adamda bu kadar dayanılamaz bir sorun görmedim, konu sahibi işi gücü 40 yıllık düzeni adam için bırakmış gelmiş, iş yok güç yok, sosyallik sıfır, hemen de hamile kalınca yıkılmış eve, bütün odağı adamda, haliyle her şeyi de ondan bekliyor olmuş, ne yalan diyeyim bu kadar üstüme gidenden ben de kaçarım az biraz.
Çocuk aldırmayı dünyanin en buyuk gunahı olarak algiliyoBilmiyorum adamın “ben kondom takmam bana ne” tavrında olması ve hamile kalınınca da “çocuğu aldırırsan boşarım seni” demesi çok kaba saba ve sevgisiz bir adamı canlandırdı gözümde. Bir de arkadaşlarıyla güle oynaya vakit geçiriyor ama karısına gelince evdeki işlerimi yapsın, yemeğimi hazırlasın, donumu yıkasın modunda. Evde bir film bile izlemiyolarmış, cinsel olarak adam ne zaman isterse o zaman oluyormuş daha uzar gider…
Bak bak nasil hoşlarina gidiyo eşi sevmiyo diyince begeniyolar hemenEşiniz böyle sevmiyor demek ki, geçmiş olsun.
Çocuk aldırmayı dünyanin en buyuk gunahı olarak algiliyoBilmiyorum adamın “ben kondom takmam bana ne” tavrında olması ve hamile kalınınca da “çocuğu aldırırsan boşarım seni” demesi çok kaba saba ve sevgisiz bir adamı canlandırdı gözümde. Bir de arkadaşlarıyla güle oynaya vakit geçiriyor ama karısına gelince evdeki işlerimi yapsın, yemeğimi hazırlasın, donumu yıkasın modunda. Evde bir film bile izlemiyolarmış, cinsel olarak adam ne zaman isterse o zaman oluyormuş daha uzar gider…
Bak bak nasil hoşlarina gidiyo eşi sevmiyo diyince begeniyolar hemenEşiniz böyle sevmiyor demek ki, geçmiş olsun.
Kocama kurban olayim ya sizin gibi kurdu çakalı gorunce bağrima basasim geldiNoldu, biz laf edince kıymetli oldu değil mi koca? Klasiktir zaten, biz alıştık.
Ya her seyi birakip gitmek suç mu ? Filmlerde görseniz hoşunuza gider ne zamandan beri emek vermek kotu olduhamile kalinca yikilmadim once istemiyordum sonra aliştim. Evlenmişim odağım sizde mi olacak haliyle eşimde oluyor. Çok enteresanmis gibi
O yüzden mi eşiniz çocuğu aldırırsanız sizi boşamak ile tehdit etti?Ya her seyi birakip gitmek suç mu ? Filmlerde görseniz hoşunuza gider ne zamandan beri emek vermek kotu olduhamile kalinca yikilmadim once istemiyordum sonra aliştim. Evlenmişim odağım sizde mi olacak haliyle eşimde oluyor. Çok enteresanmis gibi
10 tane doğurucam tatlim hatta takim kurcam cocuklardantatlım benim sen çok mutlu ol biz mutsuzlarla konuşma jdkfgklgfb
çocuk doğduktan sonra da ikinciyi yapıştırrr kuduralim burda
bazı kadınların hastasıyım
Valla çok guzel umrsuyo kuzum artıkAma filmlerde emek iki taraflı oluyor, sizde tek taraflı bir emek var. Adam sizi umursamıyor ki.
Kurt çakal derken? Ahahahahahah. Abla korkma ya almıyoruz kocanı senin olsun, hatta tut bırakma aman diyim, kimsenin başına tebelleş olmasın sen çek lütfen amaaa.Çocuk aldırmayı dünyanin en buyuk gunahı olarak algiliyo
Bak bak nasil hoşlarina gidiyo eşi sevmiyo diyince begeniyolar hemenbi
Kocama kurban olayim ya sizin gibi kurdu çakalı gorunce bağrima basasim geldiçete olmuşsunuz burda işsiz işsiz
İşte, konu sahibinin başka hayatı olsa adam da biraz kendini düzeltmek zorunda kalırdı.Bilmiyorum adamın “ben kondom takmam bana ne” tavrında olması ve hamile kalınınca da “çocuğu aldırırsan boşarım seni” demesi çok kaba saba ve sevgisiz bir adamı canlandırdı gözümde. Bir de arkadaşlarıyla güle oynaya vakit geçiriyor ama karısına gelince evdeki işlerimi yapsın, yemeğimi hazırlasın, donumu yıkasın modunda. Evde bir film bile izlemiyolarmış, cinsel olarak adam ne zaman isterse o zaman oluyormuş daha uzar gider…
kızzz çok mutluyum sana hayat hikayemi anlatamam da tedavi ile çocuğumda oldu inanır mısın şu an benden mutlusu yoktur eh her insan gibi arada bir problemlerim de oluyor da çok şükür kiramı ödüyorum beni seven kıymet veren çocuğu olacağı için çok mutlu olan bir kocam var tek problemim işim çok bunaltıcı ve mobing uygulayan bir şirket ordan da kurtuluyorum son iki gün neyse daha anlatmayım nazar değecek10 tane doğurucam tatlim hatta takim kurcam cocuklardanben hayatimda ilk defa boyle bos bi siteye girdim yazdigimi da sildiremiyorum nasil agir issizsiniz her gun yaziyorsunuz mutlu musun sence
Valla çok guzel umrsuyo kuzum artıkagla
ciddi misin şok oldum hala beni kıskanıyorsunuz diyor bunun üstüneBilmiyorum adamın “ben kondom takmam bana ne” tavrında olması ve hamile kalınınca da “çocuğu aldırırsan boşarım seni” demesi çok kaba saba ve sevgisiz bir adamı canlandırdı gözümde. Bir de arkadaşlarıyla güle oynaya vakit geçiriyor ama karısına gelince evdeki işlerimi yapsın, yemeğimi hazırlasın, donumu yıkasın modunda. Evde bir film bile izlemiyolarmış, cinsel olarak adam ne zaman isterse o zaman oluyormuş daha uzar gider…
Bomboş, silik. Sadece saklanabildikleri mecralarda fikirleri olabilen tum gununu burda bi sey yazsalar da atlasam modunda geciren sizsiniz,gorse yaka silkerdi. Cesurluk olarak mi goruyosun sen bunu ya da bas kaldirabilen kadin ? Komiksin. Tek nefes alip verme amacin baskasinin hayati. Gece gece kudurmuşsun konuyu kapattim yazmiyorum diye icine dert olmuş buraya yazmissin hemen ben bile unutmuşum yani. Bir de mutsuzum diyorum mutluymuşum ben aslinda sizi gorunceKarımın kıymetini anladım lafı da aslında şey demek oluyor “bu forumda kadınlar cazgır ve hakkını arıyor, Allah tan benim karım ensesine vur lokmasını al biri de kolayca ezebiliyorum”
Cok mutlu olduğun için mi gece gece actigim basligi unutmuşken konuyu hortlatiyorsun ? Yapacak baska seylrrin yok mu ? Sevgilinle zaman gecirdeydin kiyamamKendinizi kandırıyorsunuz. Adamın umrunda değilsiniz, olmayacaksınız da.
Ben niye ağlayayım ki senelerdir sevgilimleyim ve sürekli mutlu eder, ilgilenir. Bebek gibi davranır bana. Beraber her yeri gezeriz de. Sizde bunların olmaması üzücü. Çünkü sizi ezen ve sizi sevmeyen biriyle berabersiniz.
Aynen bi tek senin çocuğun mutlu buyucekBunu ben de düşündüm
Hangi konuyu açsam burada mutsuz evlilik ve kazara olan çocuk var içinde
Ülke mutsuz evliliğe doğan çocukla doluymuş
Ben niye ülkece bu durumdayız şaşırmıyorum artık
Çoğu insanın hayatı mutsuzluk içinde geçiyormuş doğumundan itibaren
İsteyerek çocuk sahibi olan 3-5 kişiymişiz
Cok mutlu olduğun için mi gece gece actigim basligi unutmuşken konuyu hortlatiyorsun ? Yapacak baska seylrrin yok mu ? Sevgilinle zaman gecirdeydin kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?