Tşk ederim.Bende öyle şeyler söylüyorum kendi kendime.Zamanla inşallah aşarım bu durumudaYaşamadan bilemezsiniz ilk başta uyum süreciniz olacak oyüzden kendinizi hazırlayın
Babanıza Allah rahmet eylesin
Tavsiyem derdinizi küçültün ya babanızı daha erken yaşta kaybetseydiniz evlenirken yanınızda olamasaydı kendinize teselli vermeye çalışın
Allah Yardımcınız olsun herşey güzel olur inşallah
Tayinimi söylemeyelim?Nasıl olıcak o iş?Aile geniş derken kardeşlerinden bahsediyorumAlnında yazmıyor ya
Söylemeyin kimseye.
Tşk ederim.Yaşamadan anlıyamam zaten haklısınız.Umarım herşey yolunda giderÖncelikle başınız sağ olsun, Allah sabır versin acınıza.
Sorun çıkıp çıkmayacağını yaşayarak deneyimlemeniz lazım. Çok fazla samimiyet sevmiyorsanız, ona göre davranırsınız.
Tşk ederim.Yaşamadan anlıyamam zaten haklısınız.Umarım herşey yolunda gider
Slm arkadaşlar.Uyuyamıyorum..dün gece ve bu gece dahil 3 saatlik uykuyla duruyorum.2 ay önce babamı kaybettim.Canımı..ondan 2 ay önce başarısız bir tüp bebek tedavisi.üstünede babam eklenince toparlıyamıyorum.Aslında bebek olmamasından çok etkilenmemiştim.Olgunlukla kabullendim negatif sonucu.Ama babamda üstüne gelince .Herşey zorlaştı benim için.Birde üstüne eşimin tayin durumları çıktı.doğu hizmetine gitmek zorundayız.Ve büyük ihtimal eşimin memleketine gidicez.Yabancı yerde yapmaktansa orda yapalım diyor eşim.Ama ailesi kalabalık baya.İyi insanlar ama aynı şehirde olsak sorun çıkarmı diye düşünüyorum bir yandan.Kendi ailemde başka şehirde.Annem kardeşlerim hep aklımda.Hepsi evliler ve aynı şehirdeler.Ben ise uzaktayım.Bu arada 2,5 yıllık evliyim.ikimizdede sorun yok çocuk olmaması için.Kader işte.Paylaşmak istedim derdimi.Okuduğunuz için tşk ederim
Tşk ederim.Amin.Evet inş sıkıntı yaşamamBaşınız sağolsun, Allah kucaginizi doldursun.
Bu arada aynı binada oturup da seviye kurabilen insanlar var, biraz mesafeli olursanız sorun çıkmaz muhtemelen
Saolun.Evet bebeği zaten erteledim şu an.Umarım 2.bir.tüp bebek tedavisini gerek kalmaz.İyi dilekleriniz için tşk ederimOncelikle basiniz sagolsun. Zor bir surecten geciyorsunuz. Bebegin zamani var o zaman gelmeden ne yaparsaniz yapin olmayabiliyor. Bende tup bebek yaptiracakken turlu sorunlarla ertelemek zorunda kaldim ama bundada bir hayir var demekten baska care yok..
Biraz oluruna birakip denemek daha mantikli olacaktir. Aciniz taze daha fazla yipranmamak adina tayinden sonra daha iyi olacaktir. Bir bakarsiniz tup bebege gerek kalmaz :)
Sağolun.Mesafeli olmak herzaman daha iyi haklısınızBasiniz sagolsun.
insanoglu herseye alisiyor. akrabalarla da mesafeli olun hic bir sorun yasamazsiniz.
hem omur boyu kalcanizi sanmiyorum orda kendinizi toparladiktan sonra belki tekrar geri donersiniz
Başınız sağ olsun. Belki tahmininizden iyi olur her şey. Daha iyi gelir belki size. Kalabalık ortamda aklınızdaki üzücü durumlardan biraz sıyrılırsınız belki.Slm arkadaşlar.Uyuyamıyorum..dün gece ve bu gece dahil 3 saatlik uykuyla duruyorum.2 ay önce babamı kaybettim.Canımı..ondan 2 ay önce başarısız bir tüp bebek tedavisi.üstünede babam eklenince toparlıyamıyorum.Aslında bebek olmamasından çok etkilenmemiştim.Olgunlukla kabullendim negatif sonucu.Ama babamda üstüne gelince .Herşey zorlaştı benim için.Birde üstüne eşimin tayin durumları çıktı.doğu hizmetine gitmek zorundayız.Ve büyük ihtimal eşimin memleketine gidicez.Yabancı yerde yapmaktansa orda yapalım diyor eşim.Ama ailesi kalabalık baya.İyi insanlar ama aynı şehirde olsak sorun çıkarmı diye düşünüyorum bir yandan.Kendi ailemde başka şehirde.Annem kardeşlerim hep aklımda.Hepsi evliler ve aynı şehirdeler.Ben ise uzaktayım.Bu arada 2,5 yıllık evliyim.ikimizdede sorun yok çocuk olmaması için.Kader işte.Paylaşmak istedim derdimi.Okuduğunuz için tşk ederim
Tşk ederim.Evet belkide iyi gelir inşallah.Hayatın ne getireceğini bilemiypruz işteBaşınız sağ olsun. Belki tahmininizden iyi olur her şey. Daha iyi gelir belki size. Kalabalık ortamda aklınızdaki üzücü durumlardan biraz sıyrılırsınız belki.
Çok sağolun.Amin.inşallah benimde sizinki gibi olur.Herkes kötü olucak diye bir kaide yok zatenAynı bahçede oturuyoruz kv ile ortalama bi komşuyla yaşadığımız kadar sıkıntı yaşamışızdır,ilk yıl bolca zarfladı beni ama şuan gayet rahatız,başka bi yerde kendi evimiz olmasına rağmen kızımın geliş gidiş saatlerinde sadece varlığıyla destek olduğu için kıpırdamıyorum bi yere,velhasıl mesafeyi koruyunca bi çok artısı bile oluyor yakın oturmanın.
Bu arada başınız sağolsun,tez zamanda da bi evladınız olur inş
Başınız sağolsun.İnşallah sizin için güzel zamanda anne olduğunuzu öğrenirsinizSlm arkadaşlar.Uyuyamıyorum..dün gece ve bu gece dahil 3 saatlik uykuyla duruyorum.2 ay önce babamı kaybettim.Canımı..ondan 2 ay önce başarısız bir tüp bebek tedavisi.üstünede babam eklenince toparlıyamıyorum.Aslında bebek olmamasından çok etkilenmemiştim.Olgunlukla kabullendim negatif sonucu.Ama babamda üstüne gelince .Herşey zorlaştı benim için.Birde üstüne eşimin tayin durumları çıktı.doğu hizmetine gitmek zorundayız.Ve büyük ihtimal eşimin memleketine gidicez.Yabancı yerde yapmaktansa orda yapalım diyor eşim.Ama ailesi kalabalık baya.İyi insanlar ama aynı şehirde olsak sorun çıkarmı diye düşünüyorum bir yandan.Kendi ailemde başka şehirde.Annem kardeşlerim hep aklımda.Hepsi evliler ve aynı şehirdeler.Ben ise uzaktayım.Bu arada 2,5 yıllık evliyim.ikimizdede sorun yok çocuk olmaması için.Kader işte.Paylaşmak istedim derdimi.Okuduğunuz için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?