Çok kararsızım..

Yahu pandemi vardı durumlar kötüydü, her yerde kısıtlamalar vardı, neden bu kadar kaprisli ve kötüsünüz, insanlar takılarını bile takmışlar daha napsinlar? Kaç takla atsınlar sizi memnun edebilmek için...
Sizin işiniz gücünüz yok mu her yoruma oturmuş tek tek ifade bırakıyorsunuz bu kadar mı önemsediniz benim konumu😁😉

Offf bıktım yargı dağıtanlardan ya şurada bir sürü insan gidin bence çünkü ya da gitmeyin bence çünkü diye yorum yapıyor siz oturmuş karakter analizi yapıyorsunuz valla değişiksiniz.
Ben realist bir insanım, siz iyi niyetle sormadınız bu soruyu 🙃

Nasıl yani anlamadım nikâh olunca gelinmez mi?
Öyle demek istemedim. Siz kendiniz evlendiniz herkesi davet ettiniz. Şimdi başkasının düğününe salgın var diye gitmezseniz saçma olur. Mesela ben şu dönemde hiçkimsenin kapalı salonda yapılan düğününe gitmem ama bu dönemde evlenseydim de sadece aile arasında nikah yapardım, kendim de düğün yapmazdım.

İyi yapıyorsunuz böyle düşünen birini zaten kimse yanında görmek istemez.Bence de gitmeyin ben olsam sizi orada görmek istemezdim zaten.

ölmek istemeyen ya da covidi farketmeden geçirme ihtimali de olduğu için milleti öldurmek istemeyen birini mi yani? ahahaaha.

valla laf sokma kabiliyetini geliştirmen gerek bacım,heç yapamıyon.

Düğüne gelecek olan davetliler önemliyse keşke nikahı düğünü erteleyip insanların daha gelebilecekleri bi dönemde yapsaydınız, şuan biçok düğün açıkhava ve ben gidiyorum ama kışın ya da baharda kişilerden bağımsız hiçbir nikaha katılmadım. Kişisel almayın zamanlamanız yanlış olmuş.

Kıyamam sizin önceki konunuz da böyle sizin düğün içinizde uhde kalmış keşke o zaman bastırsaydınız bu konuyla alakalı 😞

ölmek istemeyen ya da covidi farketmeden geçirme ihtimali de olduğu için milleti öldurmek istemeyen birini mi yani? ahahaaha.

valla laf sokma kabiliyetini geliştirmen gerek bacım,heç yapamıyon.
Sizin gibi akşam sabah ona buna kaynanama eltime anama bacıma laf sokmadığım için ve düşük zekalı ev kadını programlarıyla donanımlanamadığım için doğrudur laf sokma konusunda pek başarılı değilim.Bu yorumunuzu kendime iltifat sayıyorum nihayetinde zeka laf sokmakla değil doğrudan söyleyebilmekle ölçülür.

Şu sebepten bahane diyorum memleketten başka insanlar geldi,içinde yaşları büyük olanlar da vardı zaten yazımda bahane diye atfettiğim şuan düğünü olan kişiler değil ben geneli de söylemek istedim.Yani yurt dışında olmayıp gelmeyenleri de .Sonuçta onlar bu düğünde olacaklar onları bana gelmeyip orada görmek istemiyorum anlamında.
İnsanları kurallara uyuyorlar kendi sağlıklarını ve sizin sağlığınızı riske atmadılar diye mi düşman bellediniz
O yaşları büyük olanlar gelenlerde keşke otursalardı evlerinde de şu pandemi bitseydi
Yanlış yapan baş tacı doğru yapan hatalı bu nasıl oluyor ya
Ben görümcemin nişanına gitmedim iki adım mesafedeydi pandemi sebebiyle size herşey hikaye

Kızlar selam, ben bir kaç ay önce kapanmaların yeni başladığı dönemde yani bayramdan önce evlendim.Ama eski konularımı bilen bilir düğün olamadı nikâh oldu.15 tane kuzenimden 2-3 tanesi geldi nikâhıma şehir dışından.Biri dedi hasta oldum öbürü bahane bile sunmadı.Herkes covidi bahane edip korkuyoruz diyip yaşlısı genci gelmedi.Sadece halamın çocukları yanımdaydı.Benim yurt dışında yaşayan amcam var.Onun da oğlu yine salgından dolayı defalarca düğünü erteledi baktılar ki orada düğün olamıyor Türkiye’ye geldiler düğünü kınayı burada yapacaklar.Zaten kız da Türk.Dayım eşi ve dünürleri benden önce evlenen kardeşimin düğününe gelmişlerdi( salgın yoktu).Neyse,bunlar Türkiye’ye gelince evime çaya gelip takılarını taktılar.Şimdi düğün yaklaştı bir iki hafta içinde olacak.Biz de eşimle yıllık izni ona göre ayarladık.Düğün günü orada olup (2 gün sürüyor düğün-köy eğlencesi ve ertesi gün salonda bildiğimiz düğün şeklinde) 1-2 gün kalıp sonraki gece yola çıkıp tatile gideceğiz.Bu arada bize geldiklerinde sizin evlendiğiniz dönem yurt dışından seyahat yasağı vardı siz bizim düğüne gelin gibilerinden konuştu yenge kişisi.Kuzenim (erkek) benden önce nişanlanmıştı ben ona msj atmıştım hayırlı olsun diye.Şimdi kararsızım,benim nikâhıma gelmeyen herkesi teyze,kuzenler diğerleri görmek istemiyorum ama bir yandan da ayıp mı olur dayım iyi biri diyorum.Kararsızım,siz olsanız gider miydiniz?
Gitmelısın .Yada onların ysptıgı gıbı dugunden sonra hedıyelerını evlerınde ver

Kızlar selam, ben bir kaç ay önce kapanmaların yeni başladığı dönemde yani bayramdan önce evlendim.Ama eski konularımı bilen bilir düğün olamadı nikâh oldu.15 tane kuzenimden 2-3 tanesi geldi nikâhıma şehir dışından.Biri dedi hasta oldum öbürü bahane bile sunmadı.Herkes covidi bahane edip korkuyoruz diyip yaşlısı genci gelmedi.Sadece halamın çocukları yanımdaydı.Benim yurt dışında yaşayan amcam var.Onun da oğlu yine salgından dolayı defalarca düğünü erteledi baktılar ki orada düğün olamıyor Türkiye’ye geldiler düğünü kınayı burada yapacaklar.Zaten kız da Türk.Dayım eşi ve dünürleri benden önce evlenen kardeşimin düğününe gelmişlerdi( salgın yoktu).Neyse,bunlar Türkiye’ye gelince evime çaya gelip takılarını taktılar.Şimdi düğün yaklaştı bir iki hafta içinde olacak.Biz de eşimle yıllık izni ona göre ayarladık.Düğün günü orada olup (2 gün sürüyor düğün-köy eğlencesi ve ertesi gün salonda bildiğimiz düğün şeklinde) 1-2 gün kalıp sonraki gece yola çıkıp tatile gideceğiz.Bu arada bize geldiklerinde sizin evlendiğiniz dönem yurt dışından seyahat yasağı vardı siz bizim düğüne gelin gibilerinden konuştu yenge kişisi.Kuzenim (erkek) benden önce nişanlanmıştı ben ona msj atmıştım hayırlı olsun diye.Şimdi kararsızım,benim nikâhıma gelmeyen herkesi teyze,kuzenler diğerleri görmek istemiyorum ama bir yandan da ayıp mı olur dayım iyi biri diyorum.Kararsızım,siz olsanız gider miydiniz?
Korona bahane değil gerçek.

Sizin gibi akşam sabah ona buna kaynanama eltime anama bacıma laf sokmadığım için ve düşük zekalı ev kadını programlarıyla donanımlanamadığım için doğrudur laf sokma konusunda pek başarılı değilim.Bu yorumunuzu kendime iltifat sayıyorum nihayetinde zeka laf sokmakla değil doğrudan söyleyebilmekle ölçülür.
Ay rica ediyorum daha elit daha ilim irfan konuşulan yerlerde açın o zaman düğün temalı konunuzu
Eminim çok ilgi görür

Hem buralarda takılıp hem üye profilini aşağılamak da ne bileyim 👎

durduk yere neden zekadan dem vurup durdun anlamadım:)

ki sandığın gibi bir profili yok kk nın. nerdeyse hepimiz iyi eğitimli kadınlarız ama kk'da gelip de atom fiziğinden, cern deneylerinden bahsedecek halimiz yok. sen ustun donanımınla; duğun nikah haricinde entelektüel bir konu açarsan onda da fikrimizi belirtiriz.
dayımgiller duğunume geldi ama emmimin teyzemin kızları gelmedi denince işte zekamızı ispatlayacak bir platform oluşmuyor yani ahaha. ne yapayım? dayıngilin duğunune gitme konusunu kierkegaard felsefesine göre insan ve aile başlığı altında mı inceleyeyim ne yapayım ahhaaha.

Ay rica ediyorum daha elit daha ilim irfan konuşulan yerlerde açın o zaman düğün temalı konunuzu
Eminim çok ilgi görür

bu problem var ya bu forumda, insan hem bir platforma uye olup hem neden o platform uyelerini aşağılarki? ama sabah programları benim guilty pleasure'ım yalan yok hahahahaa.

bu problem var ya bu forumda, insan hem bir platforma uye olup hem neden o platform uyelerini aşağılarki? ama sabah programları benim guilty pleasure'ım yalan yok hahahahaa.
Aşağılanacaksın şimdi 🙄

Anlam veremediğim şu benim
Hepimi cahilsek
Konu sahibi de burda olduğuna göre
Hepimiz aynı gemideyiz bi nevi
Birini beğenmeyince sen zaten cahilsin, zekasızsın demek ne derece doğru?
E sen de bu zekasız bulduğun kişiye fikir soran insansın o zaman 🙄

Eminim çok ilgi görür

Evet aşağılıyorum çünkü gereksiz bir kavga kaos ortamı yarattı kendisi madem ona buna sataşacaksın senin buralarda ne işin var derler insana.Ben herkes gibi fikir soruyorum yok laf sokamıyormuşum bilmem ne s*dik mi yarışıtacağım ben hangimiz daha iyi laf sokuyor diye.

ki sandığın gibi bir profili yok kk nın. nerdeyse hepimiz iyi eğitimli kadınlarız ama kk'da gelip de atom fiziğinden, cern deneylerinden bahsedecek halimiz yok. sen ustun donanımınla; duğun nikah haricinde entelektüel bir konu açarsan onda da fikrimizi belirtiriz.
dayımgiller duğunume geldi ama emmimin teyzemin kızları gelmedi denince işte zekamızı ispatlayacak bir platform oluşmuyor yani ahaha. ne yapayım? dayıngilin duğunune gitme konusunu kierkegaard felsefesine göre insan ve aile başlığı altında mı inceleyeyim ne

dayımgiller duğunume geldi ama emmimin teyzemin kızları gelmedi denince işte zekamızı ispatlayacak bir platform oluşmuyor yani ahaha. ne yapayım? dayıngilin duğunune gitme konusunu kierkegaard felsefesine göre insan ve aile başlığı altında mı inceleyeyim ne yapayım ahhaaha.
Valla ben de burada hiç atom fizik atmosfer okumadım.Kaynanam bana yolu gösterdi,halamın kızı sizce beni mi kıskanıyor,eltim neden böyle yapıyor diyenlerin sorularını okuyoruz.Ben de tam olarak aynı değerde bir soru sordum.Ama herkes bilim adamı coronasavar sağlık bakanı kesildi.Madem herkes bu kadar dikkatliyse sokaklarda kim geziyor ağzında maskesiz😁Hepiniz iyisiniz ben değilim hiç sıkıntı yok😁

Aşağılanacaksın şimdi 🙄

Anlam veremediğim şu benim
Hepimi cahilsek
Konu sahibi de burda olduğuna göre
Hepimiz aynı gemideyiz bi nevi
Birini beğenmeyince sen zaten cahilsin, zekasızsın demek ne derece doğru?
E sen de bu zekasız bulduğun kişiye fikir soran insansın o zaman 🙄
Arkadaşım olayı s*dik yarışına çeviren birine tabiki böyle bir tepki vereceğim.Hiç laf sokamıyorsun ne alaka? Biz buraya birbirimizr laf sokmaya mı geldik.Düzgünce cevabını verirsin bana mantıklı gelir ya da gelmez.Ben anlamadım ne kadar yanlış bir soru sormuş olabilirim.Ben de forumda tonla soruyla karşılıyorum ama yorum yapmak istemediğimi es geçiyorum böyle soru sahibini habire eleştirmiyorum.

Back
X