Ne konuda kararsizsiniz soru ne anlamadımÖncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Konuya giriyorum.Kendimi tanıtayım: Öğretmenim,3.5 yaşında oğlum var babasıyla boşanıyoruz dava sonuçlandı,itiraz süreci başladı da itiraz eder etmez bilemiyorum,zaten 3.5 yıldır ayrıyız.
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim burada akrabam yok, arkadaşlık ilişkileri de iş ortamıyla sınırlı, herkes ailesiyle geçiriyor boş vakitlerini.Annem ve babam bizimleydu
Evet tayin alıp ailenizin olduğu şehire gitmeniz daha sağlıklı sanki.Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Konuya giriyorum.Kendimi tanıtayım: Öğretmenim,3.5 yaşında oğlum var babasıyla boşanıyoruz dava sonuçlandı,itiraz süreci başladı da itiraz eder etmez bilemiyorum,zaten 3.5 yıldır ayrıyız.
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim burada akrabam yok, arkadaşlık ilişkileri de iş ortamıyla sınırlı, herkes ailesiyle geçiriyor boş vakitlerini.Annem ve babam bizimleydu
Ne konuda kararsizsiniz soru ne anlamadım
İl değiştirmeli miyim diye soracakti bence
İnternette bir sıkıntı var malesef konunun tamamını yazarken sıkıntı oluyor ama düzelecek uğraşıyorumEvet tayin alıp ailenizin olduğu şehire gitmeniz daha sağlıklı sanki.
Çok zekisinizİl değiştirmeli miyim diye soracakti bence
İlgileniyor ama her nedense bu ay boyunca alma hakkı olmasına rağmen 3 gün aldı sadeceBaba cocukla ilgileniyor mu?
Velayet istemiyor.Onun 13 yaşında bir oğlu daha var eski eşinden.Benimle evlenmesi çocukla görüşmesini etkilemedi hatta beni hep ezdi.Bana özel miydi bilmiyorum tabieğer eski eş evlenirse çocuğunuzla ilgisi bi tık daha azalabilir yada tam tersi velayetini almak isteyebilir bence ailenizin yanına da tayin isteseniz annenizin çocuğunuz konusunda size daha çok yardımı olabilceğini söylemek isterim özellikle okul yaşı gelene kadar anneniz bakabilir
bu sana özel diil canım karakteri buymuş onunVelayet istemiyor.Onun 13 yaşında bir oğlu daha var eski eşinden.Benimle evlenmesi çocukla görüşmesini etkilemedi hatta beni hep ezdi.Bana özel miydi bilmiyorum tabi
Bu yaz fikir olması açısından düşündüğüm ile gidip biraz gezeceğimBen olsam kesinlikle giderim. Eski eşiniz kendine yeni hayat kurduğunda boşverecek birine benziyor, şimdiden almamış çocuğu. Ailenizin yakınında olursanız da hem dinlenirsiniz, hem zor durumda aileniz yetişir,hemde onlar da torunu görmekten mutlu olur. Okulu düşünmeyin bence o son öncelik gibi bir şey.
Evet çocuğun suçlama ihtimali de var bu da ayrı bir madde.Kalirsam,ex de evlenirse,ben yalnız isem ve çocuk da onlarla kakari kikiri yaparsa bana nispet gibi olur.Bunu yaşamaktansa onu götürdügum için beni suçlamasını tercih ederim.Bunlar oladabilir olmayadabilir,ah keşke geleceği görebilsekEvlilik düşüncesi varsa uzak olsanız daha iyi ama çocukla ilgili bir babaysa gitmeyin derim şimdi aynısını bir akrabam yaşadı çocuk 7-8 yaşlarındaydı gitmek istemedi başka şehire yani dediğiniz gibi ileride kendi gitmek istemeyebilir ama giderseniz aklı erince sizi suçlayabilir.zor bir durum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?