Çok kararsızım?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Konuya giriyorum.Kendimi tanıtayım: Öğretmenim,3.5 yaşında oğlum var babasıyla boşanıyoruz dava sonuçlandı,itiraz süreci başladı da itiraz eder etmez bilemiyorum,zaten 3.5 yıldır ayrıyız.
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim burada akrabam yok, arkadaşlık ilişkileri de iş ortamıyla sınırlı, herkes ailesiyle geçiriyor boş vakitlerini.Annem ve babam bizimleydi.Artik yalnız olacağız.
Mesele şu, tayin istesem mi ? Artılari eksileri şöyle :

1) Burada eski kiracı olduğum için kiram gitmeyi düşündüğüm yerden uygun olur her zaman.

2) Bu okulum çocuk için imkanı geniş bir okul olacak,böyle işlek bir muhitte oturup böyle büyük okulda okuma firsatini beraber bulunma ihtimali çok düşük başka ilde

3) Çocuk burada mahkeme kararına göre iki haftada bir hafta sonu babada kalıyor.Bu sayede ben de dinlenme ve kendime vakit ayırma imkanı bulmuş oluyorum,42 yaşında bir anne için bu önemli Su an mesela üç gündür çocuk babada ve ben eskiden yapıp 3,5 yıldır unuttuğum şeyleri yapabiliyorum, mesela TV izlemek

4) Ben ileride tekrar evlenmeyi istiyorum, neden olmasın,bize değer verecek değerli biri olursa.Burasi büyük sehir, ilişkiler uzak,herkes evli barkli çevremde,yani burada yalnız olurum hep.

5) Çocuk küçükken gittim gittim, şimdi gitmezsem çocuk büyüyünce gitmek istemeyebilir.Belki ben mutsuz olacağım burada ama çocuk için kalmak zorunda olabilirim.

6) Çocuk sık hasta oluyor gidersem memlekete yakın olurum annem ihtiyaç hâlinde gelir.

7)Ve son olarak ex kişisi yüzünden benim kararımla boşanıyoruz ama 4.evliligi de yaparsa ve ben yalnız olursam üzülürüm biliyorum,uzak olursam duymam görmem.

Görüşleriniz,varsa tecrübeleriniz önemli benim için, okuduğunuz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Ne konuda kararsizsiniz soru ne anlamadım

Evet tayin alıp ailenizin olduğu şehire gitmeniz daha sağlıklı sanki.

Ben olsam kesinlikle giderim. Eski eşiniz kendine yeni hayat kurduğunda boşverecek birine benziyor, şimdiden almamış çocuğu. Ailenizin yakınında olursanız da hem dinlenirsiniz, hem zor durumda aileniz yetişir,hemde onlar da torunu görmekten mutlu olur. Okulu düşünmeyin bence o son öncelik gibi bir şey.

Çocuğunuz için kalmanız daha sağlıklı görünüyor . Ama zaten ha var ha yoksa baba,tayin istemeniz mantıklı .

eğer eski eş evlenirse çocuğunuzla ilgisi bi tık daha azalabilir yada tam tersi velayetini almak isteyebilir bence ailenizin yanına da tayin isteseniz annenizin çocuğunuz konusunda size daha çok yardımı olabilceğini söylemek isterim özellikle okul yaşı gelene kadar anneniz bakabilir

Velayet istemiyor.Onun 13 yaşında bir oğlu daha var eski eşinden.Benimle evlenmesi çocukla görüşmesini etkilemedi hatta beni hep ezdi.Bana özel miydi bilmiyorum tabi

Velayet istemiyor.Onun 13 yaşında bir oğlu daha var eski eşinden.Benimle evlenmesi çocukla görüşmesini etkilemedi hatta beni hep ezdi.Bana özel miydi bilmiyorum tabi
bu sana özel diil canım karakteri buymuş onun
bence hemen tayin istemelisin kendine yeni bir hayat kurmak adına

Bu yaz fikir olması açısından düşündüğüm ile gidip biraz gezeceğim

Evlilik düşüncesi varsa uzak olsanız daha iyi ama çocukla ilgili bir babaysa gitmeyin derim şimdi aynısını bir akrabam yaşadı çocuk 7-8 yaşlarındaydı gitmek istemedi başka şehire yani dediğiniz gibi ileride kendi gitmek istemeyebilir ama giderseniz aklı erince sizi suçlayabilir.zor bir durum gerçekten

Evet çocuğun suçlama ihtimali de var bu da ayrı bir madde.Kalirsam,ex de evlenirse,ben yalnız isem ve çocuk da onlarla kakari kikiri yaparsa bana nispet gibi olur.Bunu yaşamaktansa onu götürdügum için beni suçlamasını tercih ederim.Bunlar oladabilir olmayadabilir,ah keşke geleceği görebilsek

Gideceğiniz il çok uzak mı. Yani öyle bir durumda baba nasıl görüşebiliyor boşanma sonrası bilmediğim için soruyorum. Hani yine görebilecekse gitmeniz çocuk için çok zararlı bir durum olmaz gibi görünüyor. Kira olarak çok mu fark olur azımsanamayacak kadar mı. Okul ortamı olarak belki pişman olmayacağınız yine iyi bir okul denk gelebilir neden olmasın.
Artılar eksiler olarak il değiştirme daha mı baskın sanki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…