Çok kararsızım?

Bizim yan komşu kızı boşandı ama çocukların babası aşırı düşkün.
Normalde kacgun izin veriyor hakim bilmiyorum ama bu adam her gün burada.
Evlilikte de çocuklarla arası hep iyimis.
Hatta kizin annesi ben bu kadr düşkün adam görmedim demişti.
Gecende kardeşim de farketmis evdeki babalar bukadar ilgilenmez çocuklarıyla dedi.
Adam öğretmen şuan tatil hep burada kışında böyle idi.
Hergun geliyor parka götürüyor arada evine götürüyor aksama getiriyor.
Bu kadın il değiştirse zor ama sizin eski eşiniz ne kadar ilgili tartışılır.

O kadar sık görüşmeleri doğru değil.Cocuklarin illaki kafaları karışır.O kadar çocuklarına düşkün olan keşke ailesini bir arada tutsaydi.
Bizim ex de çocuklarına düşkün (eski eşten de çocuğu var) davadan önce her fırsatta gelir cocukla çokça vakit geçirdi,Pandemi başında idari izinliydi üç ay boyunca hafta içi her gün sabah geldi akşam gitti.Mahkemeden de iki haftada bir yerine her hafta görüş izni istedi çocukla ama il dışına çıkarsak çocukla görüşmek ona pahalıya patlayacak olduğu için gerileme olur mutlaka

Çocukları büyük herşeyin farkındalar.
Dışardan bakınca insan keşke ailesini ayakta tutsaymis diyor.
Ama o adam kessen birakmaz hergun geliyor.

Çok yönlü bir durumun içindesiniz ağır basan bir taraf olmalı ama neyi önemsiyorsanız ona göre yönelimde bulunun. Maddi olarak kalmanız daha iyi olacak gibi ama eski eş yeni bir evlilik yaparsa bundan olumsuz etkileneceğinizi de belirtmişsiniz. Tabiki çocuğunuzu düşünmelisiniz ama öncelik kendi kafa rahatlığınız olmalı çünkü rahat huzurlu anne çocuğa da iyi gelen bir şey

Evet aslında özeti tam olarak bu.Bir yandan burada kalmak daha ekonomik olur,diğer yandan eski eşin yeni ilişkilere yelken açma ihtimali duruyor.Sonradan ah keşke gitseydim diyecek olsam bu defa çocuğun aklı erer gelmek istemez.Tam Araf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…