Buraya 8 saat, memlekete 4 saat uzaklıkta.Su ekonomik koşullarda buradaki gibi ayda iki kez göremez herhalde,üstelik günü birlik gelmesi gerekir otele fln para vermez çünkü.Kiram şu an 1300, artık 2000 den aşağı kira yok deniyo ama benim kiram Şubat'ta kaç olur bilemiyorum,ev sahibi çizgisini bozup tak diye artırır mı emin olamıyorum da..Gideceğiniz il çok uzak mı. Yani öyle bir durumda baba nasıl görüşebiliyor boşanma sonrası bilmediğim için soruyorum. Hani yine görebilecekse gitmeniz çocuk için çok zararlı bir durum olmaz gibi görünüyor. Kira olarak çok mu fark olur azımsanamayacak kadar mı. Okul ortamı olarak belki pişman olmayacağınız yine iyi bir okul denk gelebilir neden olmasın.
Artılar eksiler olarak il değiştirme daha mı baskın sanki bilemedim
Malesef çocuk olunca hep bir bağlantı olacak şöyle bir durumda olacak yani siz uzağa götürsenizde çocuk bu sefer uzun yatılı kalacak bir yaştan sonra ve o zaman diyelimki evlendi yine sizin haberiniz olacak yani herşeyden malesef.benim iki akrabam aynı anda boşandı birinin eski eşi evlendi kendi çocuğuna bakmaz pek yeni evlendiği kadının çocuklarına bakıyor.böyle bir durumdada oğlunuz üzülecek mesela o çocuk bu yüzden üniversiteye gidemedi.babayla ilişkisi olması çocuk için önemli birşey sizin için zor olsada iyi bir baba ise ayırmayın derim.Evet çocuğun suçlama ihtimali de var bu da ayrı bir madde.Kalirsam,ex de evlenirse,ben yalnız isem ve çocuk da onlarla kakari kikiri yaparsa bana nispet gibi olur.Bunu yaşamaktansa onu götürdügum için beni suçlamasını tercih ederim.Bunlar oladabilir olmayadabilir,ah keşke geleceği görebilsek
İsterdim ki çocuk için iletişimde kalalım, mahkeme harici çocugun okuldaki özel günlerine de katılsın fakat bu artık mümkün değil çünkü adam beni işten attırmaya uğraşacak kadar cirkinlesti.Eminim yakında şu an kullandığımiz ev eşyalarınu da dava açıp isteyecektir.Cirkeflikte sınır tanımıyorEski eşiniz size eş olamamış ama baba olarak nasıl bir babadır. Baba olarak iyidir diyebiliyorsam kalmayı tercih ederdim sanırım. Bu süreçte iki medeni insan gibi konusabilecekseniz , size sarmayacaksa tabii ki. Ayrı şehirlerde olunca mesafe ile beraber ister istemez her istediğinde görüşme olmayacak babayla (mahkemenin uygun gördüğü şekilde). Bunu çok iyi idame ettirebilen de vardır illa ki ama benim etraftan gördüğüm genelde baba ile iletişim çok sekteye uğruyor
Ancakk siz kesinlikle burda kalamam artık derseniz o zaman mutlu anne = mutlu bebek derdim.
Zor bir karat hakkınızda hayırlısı olsun
Ailemin yanı değil,onlara 4 saat uzaklıkta.Aslinda aileye yakın olmak da istemem çok uzak da.. Burada düzenim iyi bundan da vazgeçmek zorAilenizin olduğu ile giderseniz mutlu olabilecek mısınız?Onlar sizi kısıtlar mi?Bunları da düşünün şimdi özgürsünüz düzeniniz de var.
Sık sık görmek ister de ben bunu istemem, mahkeme kararına uyulması daha iyi,çocuk evi neresi bilsinAynı şehirde ayda iki kez görecek kadar "ilgili" babaya bağlı bir gelecek planı çizmezdim yerinizde olsam. Gerçekten ilgili olur, sık sık görmek ister çocuğu anlarım ama ortada öyle bir baba yok.
Zor bir karar dimi
Çocuk nafaka sebebiyle ayağını kesti bunu reddetti,bu görüşmüyor değil aslında çocuk görüşmüyorAman al tayinini çek git mutlu olacağın yere. Bu herif eski eşinden olan bir çocuğu ile görüşmüyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam. İskele babası kılıklı bir şey zaten.
Çocukta anlamıştır bunun ne olduğunu yavaş yavaş.Çocuk nafaka sebebiyle ayağını kesti bunu reddetti,bu görüşmüyor değil aslında çocuk görüşmüyor
Bir yorumunuzda 3 haftadır görmediğini yazmışsınız.Sık sık görmek ister de ben bunu istemem, mahkeme kararına uyulması daha iyi,çocuk evi neresi bilsin
Durduğu yerde şikayetleniyordu ama yaptığı bir icraat yok.Çocukta anlamıştır bunun ne olduğunu yavaş yavaş.Ama bunda da aman evladım , görüşelim , can parçam falan ısrarı yoktur bence. Var mı yoksa ?
Bir erkek klasiği.Durduğu yerde şikayetleniyordu ama yaptığı bir icraat yok.
Acaba hangi yorum o,bir karışıklık var sanırım mesajlarimi gözden geçireyim.Bir yorumunuzda 3 haftadır görmediğini yazmışsınız.
Aynı şehirde 2 haftada bı çok az değil mi? Mahkemeler böyle karar veriyor, anneler de bu kararı destekliyorsa babalara çok az görüyor, ilgileniyorlar diye kızmamak lazım o zaman. Ben kendi adıma kızıyorumdum çünkü.
EvetZor bir karar dimi
Gideceğiniz yerde akrabalariniz ve arkadaşlarınız olacak miÖncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Konuya giriyorum.Kendimi tanıtayım: Öğretmenim,3.5 yaşında oğlum var babasıyla boşanıyoruz dava sonuçlandı,itiraz süreci başladı da itiraz eder etmez bilemiyorum,zaten 3.5 yıldır ayrıyız.
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim burada akrabam yok, arkadaşlık ilişkileri de iş ortamıyla sınırlı, herkes ailesiyle geçiriyor boş vakitlerini.Annem ve babam bizimleydi.Artik yalnız olacağız.
Mesele şu, tayin istesem mi ? Artılari eksileri şöyle :
1) Burada eski kiracı olduğum için kiram gitmeyi düşündüğüm yerden uygun olur her zaman.
2) Bu okulum çocuk için imkanı geniş bir okul olacak,böyle işlek bir muhitte oturup böyle büyük okulda okuma firsatini beraber bulunma ihtimali çok düşük başka ilde
3) Çocuk burada mahkeme kararına göre iki haftada bir hafta sonu babada kalıyor.Bu sayede ben de dinlenme ve kendime vakit ayırma imkanı bulmuş oluyorum,42 yaşında bir anne için bu önemliSu an mesela üç gündür çocuk babada ve ben eskiden yapıp 3,5 yıldır unuttuğum şeyleri yapabiliyorum, mesela TV izlemek
4) Ben ileride tekrar evlenmeyi istiyorum, neden olmasın,bize değer verecek değerli biri olursa.Burasi büyük sehir, ilişkiler uzak,herkes evli barkli çevremde,yani burada yalnız olurum hep.
5) Çocuk küçükken gittim gittim, şimdi gitmezsem çocuk büyüyünce gitmek istemeyebilir.Belki ben mutsuz olacağım burada ama çocuk için kalmak zorunda olabilirim.
6) Çocuk sık hasta oluyor gidersem memlekete yakın olurum annem ihtiyaç hâlinde gelir.
7)Ve son olarak ex kişisi yüzünden benim kararımla boşanıyoruz ama 4.evliligi de yaparsa ve ben yalnız olursam üzülürüm biliyorum,uzak olursam duymam görmem.
Görüşleriniz,varsa tecrübeleriniz önemli benim için, okuduğunuz için teşekkürler..
Hayır kimse yok, memlekete 4 saat uzaklıkta bir il.Gideceğiniz yerde akrabalariniz ve arkadaşlarınız olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?