Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Konuya giriyorum.Kendimi tanıtayım: Öğretmenim,3.5 yaşında oğlum var babasıyla boşanıyoruz dava sonuçlandı,itiraz süreci başladı da itiraz eder etmez bilemiyorum,zaten 3.5 yıldır ayrıyız.
Bulunduğum ile evlilik sebebiyle gelmiştim burada akrabam yok, arkadaşlık ilişkileri de iş ortamıyla sınırlı, herkes ailesiyle geçiriyor boş vakitlerini.Annem ve babam bizimleydi.Artik yalnız olacağız.
Mesele şu, tayin istesem mi ? Artılari eksileri şöyle :
1) Burada eski kiracı olduğum için kiram gitmeyi düşündüğüm yerden uygun olur her zaman.
2) Bu okulum çocuk için imkanı geniş bir okul olacak,böyle işlek bir muhitte oturup böyle büyük okulda okuma firsatini beraber bulunma ihtimali çok düşük başka ilde
3) Çocuk burada mahkeme kararına göre iki haftada bir hafta sonu babada kalıyor.Bu sayede ben de dinlenme ve kendime vakit ayırma imkanı bulmuş oluyorum,42 yaşında bir anne için bu önemli

Su an mesela üç gündür çocuk babada ve ben eskiden yapıp 3,5 yıldır unuttuğum şeyleri yapabiliyorum, mesela TV izlemek
4) Ben ileride tekrar evlenmeyi istiyorum, neden olmasın,bize değer verecek değerli biri olursa.Burasi büyük sehir, ilişkiler uzak,herkes evli barkli çevremde,yani burada yalnız olurum hep.
5) Çocuk küçükken gittim gittim, şimdi gitmezsem çocuk büyüyünce gitmek istemeyebilir.Belki ben mutsuz olacağım burada ama çocuk için kalmak zorunda olabilirim.
6) Çocuk sık hasta oluyor gidersem memlekete yakın olurum annem ihtiyaç hâlinde gelir.
7)Ve son olarak ex kişisi yüzünden benim kararımla boşanıyoruz ama 4.evliligi de yaparsa ve ben yalnız olursam üzülürüm biliyorum,uzak olursam duymam görmem.
Görüşleriniz,varsa tecrübeleriniz önemli benim için, okuduğunuz için teşekkürler..