- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.290
- 898
Lens olduğunu anlamak çok zor hele ki saydam lens ise
O nasıl bir bakış bakmadır
Sanırım, ve aşırı aşırı inceleyen biri .O komşu vallahi tillahi yılan bakışlıymış
Zaten komşuluk ilişkisi de çok sıkıntılıO komşu vallahi tillahi yılan bakışlıymış
Ah canım bende sen gibiyim aman bu üzülmesin şu üzülmesin diye kırılan incinen ben oluyorum sanırım bunuda gene biz yapıyoruz hadlerini bildirmedimiz taktirde bu hep böyle devam edecektir merhamet incitmemek kişilimizde var ise zor ilerde belki de bu bizim taşmamız olacak ama ne diyelim ALLAH büyükKızlar dümdüz dalıyorum.
Benim çevre arkadaş akraba vs ne derseniz böyle her konuda hadsizce yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde, bu durumdan aşırı sıkıldım, bu benim yüzümden mi onu da bilmiyorum, genel olarak karısma istekleri var.
Bazıları akraba yine mesafe koyabiliyorum, ama bazen de benim istikrarsızlığımdan dolayı koyamıyorum. Ki çoğunu sildim, ama gına geldi üç beş kisi de olsa boş yapıyorlar yani.
Cidden imdaaaat!! Yardım istiyorum yani böyle beni silkin, akıl verin gerçekten.
Yani niye çocuk istemiyorsun, niye yapmıyorsun, niye çok okuyosun, niye az okuyosun, kocan böyle mi, şu söyle mi?
Aklınıza ne gelirse artık, en basiti ben bazen kitap paylaşıyorum çok değişik şeyler okuyosun şunu okuma bunu oku dedi biri ya??
Yani ne bileyim ne derseniz diyin kınayın beni kabul ediyorum en sert yorumları bile kabul ediyorum
İnşallah yazdıklarımı anlarsınız daldım böyle rastgele ama.
Öyle dediler böyle dediler eee dedim olabiliiir diyceksin, diycezKızlar dümdüz dalıyorum.
Benim çevre arkadaş akraba vs ne derseniz böyle her konuda hadsizce yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde, bu durumdan aşırı sıkıldım, bu benim yüzümden mi onu da bilmiyorum, genel olarak karısma istekleri var.
Bazıları akraba yine mesafe koyabiliyorum, ama bazen de benim istikrarsızlığımdan dolayı koyamıyorum. Ki çoğunu sildim, ama gına geldi üç beş kisi de olsa boş yapıyorlar yani.
Cidden imdaaaat!! Yardım istiyorum yani böyle beni silkin, akıl verin gerçekten.
Yani niye çocuk istemiyorsun, niye yapmıyorsun, niye çok okuyosun, niye az okuyosun, kocan böyle mi, şu söyle mi?
Aklınıza ne gelirse artık, en basiti ben bazen kitap paylaşıyorum çok değişik şeyler okuyosun şunu okuma bunu oku dedi biri ya??
Yani ne bileyim ne derseniz diyin kınayın beni kabul ediyorum en sert yorumları bile kabul ediyorum
Bu şekilde sahte vicdan azabı çekersiniz.Ah canım bende sen gibiyim aman bu üzülmesin şu üzülmesin diye kırılan incinen ben oluyorum sanırım bunuda gene biz yapıyoruz hadlerini bildirmedimiz taktirde bu hep böyle devam edecektir merhamet incitmemek kişilimizde var ise zor ilerde belki de bu bizim taşmamız olacak ama ne diyelim ALLAH büyük
Çok haklısınz....keşke bi tık sesimi çıkarabilsem sessiz kalmasam hep diyorum ama yokBu şekilde sahte vicdan azabı çekersiniz.
Durduk yere birine saldırmıyorsunuz, kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. Sizin canınız yok mu? Niye incitmelerine izin veriyorsunuz?
O komşu vallahi tillahi yılan bakışlıymış
Sanırım, ve aşırı aşırı inceleyen biri .
Kem gözlü sevket canlandı gözümde
Aynen öyle. Zaten 6 ay durduk gecenin bir yarısı çatı akti, eşyalar mahvoluyordu nerdeyse. Eşimle delirdik, hemen başka eve geçtik.Zaten komşuluk ilişkisi de çok sıkıntılı
Sürekli görüyorsun sürekli selamlasmak zorundasin.
Eyvahhhh
Aynen öyle maalesefÖyle dediler böyle dediler eee dedim olabiliiir diyceksin, diycez
Başka türlü başa çıkılmaz gibi. Çünkü illa bisey diyen olur. Herkesin görüşüne müdahale edemiyoruz. O zaman algımızı yönlendircez, duruşumuzu mesafemizi belirliycez. Herkes karşılaşıyordur muhtemelen. Bizim toplum böyle yani. Kitap olayı ilginçmiş ama
Hayır, birsuru yol var. Maddi durum varsa destek alin, yoksa açın sınır koyma videolarından başlayarak kişisel gelişim videolarını baştan sona izleyin, gerekirse yazın, tekrar tekrar izleyin, alın kitaplar okuyun.Çok haklısınz....keşke bi tık sesimi çıkarabilsem sessiz kalmasam hep diyorum ama yok
Ay umrumda değil zaten beğenip beğenmemeleri, saçma sapan yorumlarını benden uzak tutsunlar yeter ki.aaa bu ben,
ama ben cocuk sahibi olduktan sonra (sanirim lohusa deligigi, hamilelik tripleri vs vs diye isimlendiriliyor) cok pis cevap vermeye basladim, ondan sonra bu durum en azindan yakin cevremde baya azaldi, cok bulasmiyorlar.
ama iclerinden muhtemelen elestiriyorlar,
neyse buna da sukur.
o yuzden tamamen gorusmeyi kesin demiyorum, ama caniniz cidden sikildi ise verin cevabinizi.
ama genel olarak da gulup gecmek de cozum olabilir, neticede birileri sizi begensin diye yasamiyorsunuz hayati, begenilmemesi de normaldir.
Benim yaşıt bir arkadaşı aile apartmanında oturuyor. Bekar ve yengeleri vs sürekli bu da evde kaldı, ne zaman evlencen, şunun saçlarına bak, biraz bakım yap gibi laflar söylüyormuş.
Aynı şekilde ben bekarım ama benim yengem, halam vs asla bana bunları söyleyemez. Yani işin aslı MESAFE.
Mesela kim diyebiliyor bana sadece annem onunla da nasıl koruyasın ama akrabalarım asla şöyle yap böyle yap diyemez bana. Zaten çabuk parlayan bir yapım var deseler de bir daha cesaret edemezler o konuda. Bağım kopar mı diye önemsemiyorum çünkü. Akrabalık ilişkilerine ölüp biten biri değilim yada arkadaşımsa bile onu diyen koparabilirim bağımı.
Bağlanmayacaksın şiirini her gün okumak lazım :)
Aynen ne kadar samimiysen o kadar cesaret buluyor bu insanlar. Mesafe en güzeli :)Kesinlikle mesafe çok işe yarıyor benim de sorunum bu sanırım
Eşimin akrabalari ile arama mesafe koydum, yani rahatsız ediyorlardı çünkü.
Şu an bakıyorum da hiç biri tek bir laf etmeye cesaret edemiyor.
Çünkü biliyorlar anında uzaklaşıyorum, bazen aylarca bir merhaba bile demiyorum
Bunu kendi akrabalarıma da yapayım
Aynen. Ben de çok insancıl biriyim, çok çabuk samimiyet kuruyorum insanlarla.Aynen ne kadar samimiysen o kadar cesaret buluyor bu insanlar. Mesafe en güzeli :)
O hakkı onlara vermeyin, lafı tıkın ağızlarına susturunKızlar dümdüz dalıyorum.
Kesinlikle maalesef öyle, en iyisini yapmışsınız. Teşekkür ederimYumusak yüzlü insan buldular mi tepesine biniveriyor insanlar. Önceden ben de öyleydim. Yapi geregi güler yüzlü ve enerjisi yüksek biriydim ( aslinda hala öyleyim ama yeni tanidigim insanlara karşı degil) ama baktım bu durum insanlarda ben buna ne söylesem kaldirir gibi bir izlenim veriyor daha mesafeli olmaya başladım. Hoşuma girmeyen şeyleri aninda belli ediyor ve sessiz kalmiyorum
Haklısınız denicem bu dediklerinizi teşekkür ederimHayır, birsuru yol var. Maddi durum varsa destek alin, yoksa açın sınır koyma videolarından başlayarak kişisel gelişim videolarını baştan sona izleyin, gerekirse yazın, tekrar tekrar izleyin, alın kitaplar okuyun.
Bu zamana kadar o yada bu sebeple böyle yaşadınız, bundan sonrası için böyle yaşamaya devam etmek zorunda değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?