- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Totosunu bı ısır onun yaÖyle diyene öyle cevap veriyorum ben de zaten. Sen de çocuğunu at o zaman sokağa diye. Aynı şey mıymış? Lan diyorum kedi, çocuktan daha sessiz. Allah'ın sessiz kulu. Sen sevmiyorsun diye ben bu avatardakini nasıl bırakayım? Annem diyen evladımı
Ağzına sağlıkyapmadığım birşeyi yazmam zaten.
gıcık bir akrabamız var erkek . bana diyor ki ee siz evde oturun ancak dedi. evet babamın parasını yiyorum falan dedim. bu uzattı işte. kendi de çalışmıyor bu arada . sen de annenin parasını yiyosun ,ben sana birşey diyor muyum dedim. bozuldu gitti . laf etse cevabım hazır zaten
Ya nasil güzel geldi bu yorum, anlatamam. Teşekkür ederim.bu yüzden pek akrabamız kalmadı
canım sağ olsun , akraba değil akrep onlar .annemi babamı yediler ama bizi yiyemezler
o laf edenlerin hiçbiri sizi düşünerek , iyi niyetle söylemiyor
bize sürekli evlenin cnm ya diyenin kız evlendiğinden beri dayak yiyip , kv kp eziyeti görüp evden dışarı çıkamayan birisi. kendi kızına üzülse bize de kızım dikkat edin, iyice tanıyın birbirinizi ne olur ne olmaz derdi.
ekonomi ortada. sizi düşünse zaten ayıp söylenmez ama ertelemek daha iyi , zaten masrafları çok olur stres olursunuz derdi.
kitap konusuna yorum bile yapmıyorum tamamen cahillik . sizinle aynı kitap kulübündeyiz ve çok aktif üyesiniz
yaşınız 23 yazıyor. öğrenecek çok şey var. özellikle sınırlar konusu . hayat boyu lazım
Ben eşimin akrabalarından sadece anası ve kardeşleri ile görüşüyorumEşimin akrabalariyla aynı ilde oturuyorum
Bı on dakika mesafede
Hiç birine gitmem ben mesela
Ne gerek var fazla muhabbet herşeyi söyleme hakkı doğuruyor
Evet iyi insanlar ve tam da iyi insanlar oldukları için iyi anlaştığım için uzak duruyorum, çok gorusursek hani çocuk ne zaman ? Hani ikinci ne zaman? Ogretmensin niye calismiyon? bunlara bir görüşme de olmasa diğer görüşme de laf etme hakkı bulacaklar.cunku nie
insanların yüzde doksani samimiyet olarak görüyor bunu.
Hayır efendim hadsizlik.
Kendi akrabalarinizla ilişkileri koparmak daha kolay aslindaBen eşimin akrabalarından sadece anası ve kardeşleri ile görüşüyorumo da ayda yılda bir.
Bendeki sorun kendi akrabalarım aşiret gibiler her yerden bi tane çıkıyor valla memlekette bazen üç beşi ile karşılaşıyorum yolda
Benim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestimEşimin akrabalariyla aynı ilde oturuyorum
Bı on dakika mesafede
Hiç birine gitmem ben mesela
Ne gerek var fazla muhabbet herşeyi söyleme hakkı doğuruyor
Evet iyi insanlar ve tam da iyi insanlar oldukları için iyi anlaştığım için uzak duruyorum, çok gorusursek hani çocuk ne zaman ? Hani ikinci ne zaman? Ogretmensin niye calismiyon? bunlara bir görüşme de olmasa diğer görüşme de laf etme hakkı bulacaklar.cunku nie
insanların yüzde doksani samimiyet olarak görüyor bunu.
Hayır efendim hadsizlik.
Sen nasıl insansın da maaşımı soruyon la hayırdır ? Dimi yaniBenim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestim
Annem,kardeslerim bu kadar gorustugum Türkler
Aynen samimi olmak demek degil bu. Eski sinif arkadasim esim ile ayni okulda. Maasimi soruyormuskendisi ile 9senedir gorusmuyorum.
Bilmiyorum demis. Nasil evliymisiz biz
Orda olsaydimda o bicim deseydim
sadece şunu düşününYa nasil güzel geldi bu yorum, anlatamam. Teşekkür ederim.
Evet 23 yaşındayım, bu yaşta sınırlarımı çizemezsem çok zorlanacağımı biliyorum
Sana bir şey diyim miiBenim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestim
Aynen samimi olmak demek degil bu. Eski sinif arkadasim esim ile ayni okulda. Maasimi soruyormuskendisi ile 9senedir gorusmuyorum.
Ayyy benim büyük teyzem de öyle valla. Nisanlandik eşimle. Kv 5 bilezik taktı o zaman, vay efendim nasıl o kadar bilezik takilirmis banaBenim teyzem tipik gicik kv veya komsu teyzeler gibidir. Ilgimi alakami kestim
Asla :/sadece şunu düşünün
hayırlısıyla çocuğunuz olduğunda anneliğinize , kadınlığınıza bile karışacaklar ve siz sadece olanları izleyeceksiniz, kendi kendinize ağlayacak, sinir krizi geçirip insanların yüzüne güleceksiniz. bunu kabul edebilir misiniz?
Ayyy canım susmasaydin. Lan Allah'ım yarabbim!!! Gece gece...Sana bir şey diyim mii
1 yıl önceydi biri kalktı bir grubun içinde ne dedi biliyor musun?
Biri aşktan meşkten bahsetti bu da diyor ki ay benim kocam beni çok seviyor ama bence mihranın kocası onu pek sevmiyor.
Yani ne alaka? Ortada ben yokum konu ile alakam yok, ben ne alaka yani.
Ne saçmalıyorsun dedim.
Senin gibi yediğim içtiğim s***m herşeyi paylaşmıyorum diye böyle bir şey mi düşündün, ne hakla, hangi hadle yani, günler sonra ne dese beğenirsin.
Çok ağır konuştun, Allah için sustum dedi ahhahahahaha şaka gibi
Hehehe teşekkür ederim, sonuna kadar katılıyorum valla :))23 yasındaymıssınız henüz cok gencsiniz.
Yapı mizac degismez ama insanlara gereken cevapları verebilmek icin hayatın sizi bir güzel pisirip felegin cemberinden gecirmesi gerekiyor. Anca pişe pişe o agız ates püskürecek.
Kumas dikile dikile, bıyık büküle büküle insan mikile mikile sekil alıyo zaten. Hayatınızda basarılar dilerim.
Susmadım ya zaten neler dedim de o kisi 1 yıl sonra gelip konuyu açmıştı çok kırıldım sana diye ben de hadsizce konusan ben miydim dedim, şaka yaptım dedi, sana bu yetkiyi kim verdiAyyy canım susmasaydin. Lan Allah'ım yarabbim!!! Gece gece...
kitap olarak sınırlar ve youtube da uzmanların sağlıklı sınırlar çizme ile ilgili videoları var . plan yapın hergün buna ne kadar vakit ayırabilirsiniz ayarlayın ve başlayın.Asla :/
Bunu şu an başarmam lazım çünkü yarınlar çok geç olmakla meşhurdur
Yok o diyene diyorum kız sana değilSusmadım ya zaten neler dedim de o kisi 1 yıl sonra gelip konuyu açmıştı çok kırıldım sana diye ben de hadsizce konusan ben miydim dedim, şaka yaptım dedi, sana bu yetkiyi kim verdi
Ya sorma bugün çok sinirlendim.Bak Mart'ta 34 yaşına giricem. 1 günden 1 güne birine eşime ya da babama laf ettirmedim. Babam da ters adamdı onu da sevmezlerdieksik kalsınlar gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?