- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanmasam bakarımda birde saçma bi utanma varGozlerini kacirma onu saskina cevirdaha olmadi araci bul
konunu okumadım ama merak ettim birazdan okurum kesin :) herkes aşk diyor bu gerçekten aşk olabilir mi ki ben 3 senedir filan kimseyle çıkmadım . çok uzak kaldım bu konulara yani ama hoşlanma gibi değil işte sıradan bakışmıyorum daha garip bir his o hissin adını bulaamıyorum bir türlüsanirim kk nin kadinlari bu aralar asik oluyor surekli, kasimin son gunlerinde kasimda ask baskadir diyesimiz gelmis :)
bende dun benzer konu actim aynen dediginiz gibi insani muhurleyen birseyler var ... tabi benimki cok farkli sizinkinden...
umarim hersey dilediginiz gibi olur..
yani bilmiyorum ask mi ama benim duygularla ayni neredeyse.. garip birsey degil mi yani sadece bakmak bile nasil heyecanlandiriyor bizi.. ben bazen elini tutsam kalpten giderim gibi geliyo...konunu okumadım ama merak ettim birazdan okurum kesin :) herkes aşk diyor bu gerçekten aşk olabilir mi ki ben 3 senedir filan kimseyle çıkmadım . çok uzak kaldım bu konulara yani ama hoşlanma gibi değil işte sıradan bakışmıyorum daha garip bir his o hissin adını bulaamıyorum bir türlü
işte heycanda değil bakıyorum ve kalıyorum sadece birşey mühürlemiş gibi hee elini tutsam kalptan giderim düşüncesi var tabi :)yani bilmiyorum ask mi ama benim duygularla ayni neredeyse.. garip birsey degil mi yani sadece bakmak bile nasil heyecanlandiriyor bizi.. ben bazen elini tutsam kalpten giderim gibi geliyo...