merhaba kk'nın güzel hatunları
maksat içimi dökmek aynı zamanda da akıl danışmak yardımcı olursanız ne mutlu bana.
sorunum sözlümle 4sene flört ettikten sonra eylül2010 da sözlendik.sözlenmeden önce elbette sorunlar vardı ama bu kadar değildi şimdi aile içine de girince daha da bi rahat hareket eder oldu sanki ben onun için garantiymişim gibi hareket etmeye başladı.bende yapacak hiçbirşey olmadığı için can sıkıntısından naber diye aradığımda bile kavga eder olduk çok mu sıkıyorum çok mu üstüne düşüyorum anlayamıyorum ama çıldırıcam az kaldı...
Canım benim defalarca konuştuk inan işte çalışıyorum her saniye ilgilenemem filan diye saçma sapan konuyla alakasız bahaneler üretiyor.Halbuki ben sadece her saniyede de değil arada nasılsın özledim diye aramasını istiyorum akışına bıraksam olmuyor bırakmayınca da böyle oluyor:SCanım merhaba
Sözlenince işin boyutu değişiyor araya aileler girince farklı oluyor derlerdi de inanmazsım gerçekten öylemiymiş yaniBende 3,5 senedir çıkıyorum sözlenmek istiyorum ya banada aynısı olursa
Canım bence otur konuş sebeplerini neden böyle oluyor diye sorgula derim ben
ay ben de anlamıyorum bunları. fazla önemsediğimizde garanti olduğumuzu mu düşünüyorlar neden böyle yapıyorlar...
benzer sorunu ben de hissediyorum bu günlerde.
tartıştık bu gün öğle saatlerinde.
bana "sıkmaya başladı artık" dedi. kırıldım. benden sıkılabilmiş olmasına, sürekli olaylar çıkmasına üzüldüm. ki olaylar hep onun patavatsızlıkları, onun ağzından çıkan üzücü kelimeler nedeniyle çıkıyor.
iki günde bir olay olması beni çok etkiliyor.
en son dün çiçeklerle özür dilemişti.
bayramın 3. günü de olay çıkmıştı.
iki günde bir tekrarlanan şeyler işte.
farkındayım stresli bu aralar ama hiç mi bitmez şu "bu aralar" ya...
destek olmaya çalışıyorum da bitmiyor işte bitmiyor.stresini bana yansıtıyor beni de kırıyor.
ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
o kelime, "sıkıldım" lafı beni öyle kırdı ki.
"iyi madem sıkıldın artık seni sıkmak istemiyorum" dedim ve ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim.
kısa bir ilişkimizde yoktu.
şimdi onu yanlış anladığımı falan söylüyor.benden sıkılmamışmış da falan filan.
çıldıracağım.
(senin konunu biraz kullanmış oldum sanırım tatlım ya özür dilerim ben de açacaktım ama senin yazdıklarını görünce dayanamadım işte :/ özür dilerim yine de sanırım ikimiz birden dökmüş olduk içimizi =) )
Sözlünü dünyanin merkezi haline getirme neden yapacak baska biseyin yok ona takildim ben?Canin her sIKILdiginda ariyorsan belki bunalmistir erkekler fazla ilgiye gelmez...
arkadaslarinla bi araya gel ,cik gez dolas okuyomusun bilmiyorum yoksa kurslara falan katil..
Sen üstüne düsmediginde görceksin kendisi cevrende pervane olur bide öyle dene...
kaçan kovalanır.
kendimden örnek vereyim.eşimle nişanlıyken aynı sizin gibi naber diye arasam sorun olurdu.
annem kızım arama o seni arar dedi.iyi aramadım.ben aramadıkça o aradı.ve benim üzerime daha da düştü.
bence kendini geriye çek.ve o seni aramadıkça arama.o sana buluşalım demedikçe buluşma.
ay ben de anlamıyorum bunları. fazla önemsediğimizde garanti olduğumuzu mu düşünüyorlar neden böyle yapıyorlar...
benzer sorunu ben de hissediyorum bu günlerde.
tartıştık bu gün öğle saatlerinde.
bana "sıkmaya başladı artık" dedi. kırıldım. benden sıkılabilmiş olmasına, sürekli olaylar çıkmasına üzüldüm. ki olaylar hep onun patavatsızlıkları, onun ağzından çıkan üzücü kelimeler nedeniyle çıkıyor.
iki günde bir olay olması beni çok etkiliyor.
en son dün çiçeklerle özür dilemişti.
bayramın 3. günü de olay çıkmıştı.
iki günde bir tekrarlanan şeyler işte.
farkındayım stresli bu aralar ama hiç mi bitmez şu "bu aralar" ya...
destek olmaya çalışıyorum da bitmiyor işte bitmiyor.stresini bana yansıtıyor beni de kırıyor.
ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
o kelime, "sıkıldım" lafı beni öyle kırdı ki.
"iyi madem sıkıldın artık seni sıkmak istemiyorum" dedim ve ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim.
kısa bir ilişkimizde yoktu.
şimdi onu yanlış anladığımı falan söylüyor.benden sıkılmamışmış da falan filan.
çıldıracağım.
(senin konunu biraz kullanmış oldum sanırım tatlım ya özür dilerim ben de açacaktım ama senin yazdıklarını görünce dayanamadım işte :/ özür dilerim yine de sanırım ikimiz birden dökmüş olduk içimizi =) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?