çok karmaşığım çıldıracağım...

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
merhaba kk'nın güzel hatunları
maksat içimi dökmek aynı zamanda da akıl danışmak yardımcı olursanız ne mutlu bana.
sorunum sözlümle 4sene flört ettikten sonra eylül2010 da sözlendik.sözlenmeden önce elbette sorunlar vardı ama bu kadar değildi şimdi aile içine de girince daha da bi rahat hareket eder oldu sanki ben onun için garantiymişim gibi hareket etmeye başladı.bende yapacak hiçbirşey olmadığı için can sıkıntısından naber diye aradığımda bile kavga eder olduk çok mu sıkıyorum çok mu üstüne düşüyorum anlayamıyorum ama çıldırıcam az kaldı...

Canım merhaba

Sözlenince işin boyutu değişiyor araya aileler girince farklı oluyor derlerdi de inanmazsım gerçekten öylemiymiş yani Bende 3,5 senedir çıkıyorum sözlenmek istiyorum ya banada aynısı olursa

Canım bence otur konuş sebeplerini neden böyle oluyor diye sorgula derim ben

ay ben de anlamıyorum bunları. fazla önemsediğimizde garanti olduğumuzu mu düşünüyorlar neden böyle yapıyorlar...
benzer sorunu ben de hissediyorum bu günlerde.
tartıştık bu gün öğle saatlerinde.
bana "sıkmaya başladı artık" dedi. kırıldım. benden sıkılabilmiş olmasına, sürekli olaylar çıkmasına üzüldüm. ki olaylar hep onun patavatsızlıkları, onun ağzından çıkan üzücü kelimeler nedeniyle çıkıyor.
iki günde bir olay olması beni çok etkiliyor.
en son dün çiçeklerle özür dilemişti.
bayramın 3. günü de olay çıkmıştı.
iki günde bir tekrarlanan şeyler işte.
farkındayım stresli bu aralar ama hiç mi bitmez şu "bu aralar" ya...
destek olmaya çalışıyorum da bitmiyor işte bitmiyor.stresini bana yansıtıyor beni de kırıyor.
ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
o kelime, "sıkıldım" lafı beni öyle kırdı ki.
"iyi madem sıkıldın artık seni sıkmak istemiyorum" dedim ve ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim.
kısa bir ilişkimizde yoktu.
şimdi onu yanlış anladığımı falan söylüyor.benden sıkılmamışmış da falan filan.
çıldıracağım.
(senin konunu biraz kullanmış oldum sanırım tatlım ya özür dilerim ben de açacaktım ama senin yazdıklarını görünce dayanamadım işte :/ özür dilerim yine de sanırım ikimiz birden dökmüş olduk içimizi =) )

Siz de üstlerine düşmemeyi deneyin, o zaman neden diye sorarlar kendilerine.

Sözlünü dünyanin merkezi haline getirme neden yapacak baska biseyin yok ona takildim ben?Canin her sIKILdiginda ariyorsan belki bunalmistir erkekler fazla ilgiye gelmez...

arkadaslarinla bi araya gel ,cik gez dolas okuyomusun bilmiyorum yoksa kurslara falan katil..

Sen üstüne düsmediginde görceksin kendisi cevrende pervane olur bide öyle dene...

kaçan kovalanır.

kendimden örnek vereyim.eşimle nişanlıyken aynı sizin gibi naber diye arasam sorun olurdu.

annem kızım arama o seni arar dedi.iyi aramadım.ben aramadıkça o aradı.ve benim üzerime daha da düştü.

bence kendini geriye çek.ve o seni aramadıkça arama.o sana buluşalım demedikçe buluşma.

Canım benim defalarca konuştuk inan işte çalışıyorum her saniye ilgilenemem filan diye saçma sapan konuyla alakasız bahaneler üretiyor.Halbuki ben sadece her saniyede de değil arada nasılsın özledim diye aramasını istiyorum akışına bıraksam olmuyor bırakmayınca da böyle oluyor:S

Rica ederm tatlım ne demek özür dilemene bile gerek yok bende olmasın böyle olacaksa diye sürekli söylüyorum ama nereye kadar ne onunla ne de onsuz inan.yani bu durum nereye kadar gidecek bilmiyorum.sende canını sıkma çok sevilince herşey affediliyor ama cam kırıkları kalıyor içinde sanki aklına geldiğinde hatalar sadece üzülen kendin oluyorsun.

açıköğretimden devam ediyorum aynı zamanda babamla birlikte çalışıyorum.arkadaşlarla da çıkınca sorun çıkarıyor saçma sapan olaylar arada sevgim olmasa bırakıp gitmek var ama onsuz olmuyor

demek ki tüm anneler aynı şeyi söylüyor:) aramadığım zaman neden aramadın diye bile sormayacak kadar ilgisiz oldu yanlış şeyler yapmıyorum diye yemin ediyor inanıyorum da ama korkuyorum da kendimi sanki canı sıkıldığında vakit geçirdiği arkadaşı gibi hissediyorum çok üzülüyorum

canım ya benim erkek arkadaşım da aynı şekilde, aramadığımda sorun oluyor."ne çabuk sıkıldın benden", "sen zaten arayıp sorma beni hiç" falan diye bana kızıyor. aradığımda da bir süre sonra tartışıyoruz. affettiğim günler dünya tatlısı. bir iki gün sonra yine bir şey oluyor yine ben ağlıyorum.her gün de görüşüyoruz hemen hemen ve istemesem de görüşeceğiz, elbet karşılaşacağız birbirimize çok yakınız.çok sıkıyor bu durum canımı benim de =/

benden sana bir tavsiye canım söz nişan vs öncesi iyice ölç tart gerçekten olur mu bu kişiyle değişir mi diye bir düşün.çok uzun zaman oldu vakti geldi hadi artık söz nişan yapalım filan sakın ha demeyin.

ya öyle söylenmiş bir söz var işte.kendi aramızda.marttan beri.ama beni böyle üzeceğini hiç düşünmemiştim ki... sürekli kavga canım ya sürekli tartışma. ilk bana atıyor suçu.sen kızdırıyorsun diyor.sonra konu "sen zaten hiç arama beni artık" a dönüyor tavrımı koyup aramadığım zamanlar.sonra pişman oluyor özürler lütfenler falan.ben de dayanamıyorum affediyorum. ne yapmam gerektiğini hiç bilemiyorum canım ya son şans diyerek kendimi kandırıyorum sanki iki aydır falan.
ama iyiyken çok iyi, kötüyken de çok üzüyor işte...

merhaba,
benimde bir derdim var...1,5 senelik ilişkim yeni bitti. Biz çok iyi anlaşıyorduk her konuda birbirimize destek oluyor, oyunlar oynuyor vs vs ancak yaklaşık 7 gün önce şimdiye kadar yapmadıgım bişey yapıp mail adresini kontrol ettim ( tabii şifreyi bilmiyordum ancak 1,5 sene içinde tahmin ettiğim vardı ) girdim baktım ve kendisinin bundan yaklaşık 3 sene önce kısa süreli konuştuğu kıza 2010 ocak ayında nasılsın diye yazdığını gördüm. Tabiki kızda mail atmasına sevindiğini vs söylemiş tabikide bu maillerin devamı gelmiş ve şuanda skype'ta falan görüştüklerini attıkları maillerden anlıyorum. Bunu görür görmez onu arayıp beni gerçekten sevip sevmediğini sorduğumda seviyorum ama bazen arkadaş gibi oluyoruz aramızda tutku yok dedi. bende aynı şeyi bende hissediyorum olmayacak galiba dediğimde biraz düşünmek için ikimizinde zamana ihtiyacı olduğu söyledi.geçen hafta c.tesi onda kalan eşyalarımı almak için mesaj attım oda yarın ben sana getireyim dediğinde evde ablama bırakabilirsin dedim vs kısacası bugün onunla eşyaları almak için görüştüm.biraz solgun ve hafif zayıflamış görünüyordu çok güzel konuşup sonra konuşuruz deyip ayrıldık.
ancak bu süreç içerisinde benimle evlenmek istediğini söyleyip geleceğe dair sürekli hayal kurardı. 2 sene sonra babamın işyerinde çalışırsan evlendiğimizde evimizde şu odada böyle yaparsın vs vs. ailesiyle tanıştırmak için beni yutdışına götürdü falan. bu maili gördüğümde şok oldum çünkü hiç beklemiyordum. dün yengesiyle konuştuk evliliğe hazır olmadığını söylemiş. peki neden sürekli hayallerinin içinde ben vardım o zaman. 50 yaşına geldiğimizde evimizde oturup yaptıklarımıza bakıcaz diyen benmiydim.şuanda kandırılmış, duygularıyla oynanmış gibi görüyorum kendimi. içim sıkılıoyor ruhum daralıyor lütfen yazın bişeyler.

bendee aynı durumdayımm..sözlendik sözleneli haftanın 3 günü en az muhakkak tartışırızzz.. (suan bile kavgalıyız hatta..

ben temmuzda nişanlandım inanın ogünden beri tartışyoruz anladımki bu normaldır.kızarkadaşlarımda da öyle oluyordu onları hiç anlamamıştım bi nişanlandım anlamaya başladım.her söylediği söz ^yanlış anlıyorum^ ya o beni ciddi almıyor.onun ailesi benim ailem herkes var artık bu işte.sinirliyim çok o da beni anlamıyor.nişanlandık artık zaten herşey belli karım olacaksın falan diyor aynen öyle de davranıyor artık çiçekler romantik sözler falan yok eskiden beni günde 20kere arıyordu merak ediyordu şuan günde bikere ariyor.ya erkekler öyle..ama yinede severim.

kendi hayatımı okudum yaa anlamıyorum ben bu erkeklerii aynı senin duyduğun seyleri harfi harfine ben duyuyorum hatta cok değil 5 saat önce duydummm ben benden gidiyoum ama bakim ne zaman kalmıcamda biticem bensiz ne yapacak cok merak ediyorum

Çok garip,belli bir zaman geçtikten sonra,sözlenip nişanlandıktan sonra herşeyin oturmuş olması gerekiyor aslında ama daha çok sorun yaşanıyor.Bende sadece biz böyleyiz sanıyordum ama genel olarak çoğumuzun sorunu buymuş demek.Biz arada ayrılıklar olsada genel olarak 9 yıldır beraberiz ve nisanda nişanlandık.Ayrı şehirlerdeydik önceden ama daha iyiydik sanki.Artık o kadar bunaldım ki sürekli kavgadan,tartışmadan,psikoloğa gitmeye karar verdim.Birkaç seans sonra nişanlımla beraber görüşmemiz gerektiğini söyledi.Ve kısmetse cuma günüde nişanlımla beraber gideceğiz evlilik danışmanlığı ve aile terapistine.Bakalım o 45 dakikanın sonunda nasıl bir tartışma yaşayacağız.Bu arada tek farkımız sizlerden,benim nişanlım biraz fazla üzerime düşüyor :)

ben de anlamıyorum bu işi... 5 seneyi geçti sevgilimle, söz falan yok ama..
tahammülsüz olduk artık.
basit bir şeyden öyle sert tepkiler veriyoruz ki birbirimize.
sanki canımızı acıtmaktan zevk alır gibi...
birbirimize küsüyoruz.
gurur yapıyoruz.
o rahat değil ben rahat değilim.
sonra birbirimizden özür dilemeler başlıyor.
mutlu oluyoruz,
ardından yine...
bu hep böyle gidiyor.
ben biraz mazoşist ruhluyumdur. aşk için acı çekerken garip bir zevk alıyorum, ama hem ilişkim yıpranıyor hem de bir şeyler kaybediyoruz sanki...

alla alla insan sözlenince, nişanlanınca daha bi heyecanlı olmaz mı, sevdiğine daha yakın olmaz mı?
okuduğum kadarıyla herkes tartışıyor :44:

bakalım biz nasıl olcaz...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…