çok karmaşığım çıldıracağım...

Sanırım şu da var;
ilişki süresi uzadıkça sorunlar çoğalıyor.Bu iyiye işaret mi,kötüye işaret mi hala çözemedim.Hani bir kesim nişanlılık süresini uzatın,daha iyi tanıyın birbirinizi diye,bazılarıda uzatılmamasını savunuyor.İşin içinden çıkamadım,çıkabilen varsa banada anlatsın :26:

aynen kafam okadar karısık ki bu konuda kimileri apar topar evlenmek daha ii diye bi baskası uzun uzun tanıyın birbirinizi evlenince anlasamayıp bosanmak daha mı ii diye garip bi durum ama bu herkesin yasadığı bi durum nerdeyse hayatın değişmez kuralları gibi bişi olmus

tatlım aynen arada sevgi o kadar büyük ki herşeyi unuttturuyor senin söylediğin sözlerin hepsi bizde de var erkeklerin hepsi aynı düşünür derler cidden öyle sanırım

bence söz yapıldıktan sonra ara çok uzatılmamalı. bikaç ay içinde düğünde olmalı. çünkü erkekeler garantici oluyolar. zaten kafeste hesabı. ama evlilik olursa hayatları düzene de girecğğinden bu tür sorunlar pek fazla yaşanmayacaktır. benim 6 yıllık bi ilişkim var. allah nazardan saklasın çokda iyi gidiyoruz. ailesiyle vs. tanıştım ama bilerek onu ailemle tanıştırmıyorum çünkü askerliğimiz var daha. bence bu tür işler ne kadar geç yapılırsa o kadar iyi. işin i.ine aile girince sıkıntılı olur.

eftelya sadece şunu bilir şunu söylerim nişanlılık süremi uzatmayacağım sonucunda 4sene bitti yeterince tanıdık sadece kafamı karıştıran neden böyle olduk

eftelya sadece şunu bilir şunu söylerim nişanlılık süremi uzatmayacağım sonucunda 4sene bitti yeterince tanıdık sadece kafamı karıştıran neden böyle olduk

aynen tatlım aile olayda olunca haklı olduğunda diğer aile bireylerinden de destek alabildiği için rahatlıyor tabii ne oluyor aile sen haksızsın diye sana kızıyor saçma sapan şeyler...bu arada size de maaşAllah hiçkimsenin sorun yaşamasını istemem

aslında çok uzatma isteği her ikimizde de yok onun okulu bu sene bitiyor,evimiz alındı yavaş yavaş iç dekorasyona başladı ama bir ablası yurt dışında yaşadığı için onu beklemek zorundayız haziranda nişan deniyor eğer herşey tamamlanırsa açıkcası ağustos-eylül gibi düğün istiyorum kısmet

bu süre zarfı senin için sıkıntılı olacak. relax olmaya özen göster. hayırlısı canım. çok mutlu olursun inş.

ahhh esmer226 ahhhh hep mi böyle bu kısır döngü :s

bizde 5 yıllık flört dönemi yaşadık.ben birtek biz böleyiz sanıyodum meger genelmiş ..3 gün oldu cnm hala barışmadık biz yaaa
niyetimizde yok gibi.o benden beklio ben ondan bekliom ama adım atamıyoz gururumuzdan..varya aslında bir taraf gülse herşey bitmiş olacak aşkımlar falan ömrümüzde olmadıgımız kadar iyi oluyoruz birbirimize herdefasında ama gurur bu işte bişeye benzemıo..tartışmaktan nefrett ediyorummm...

ne kadar gurur önemli olsa da bi yerde eğer senin yüzüne sen döndün diye vurmayacaksa karşındaki kişi adım atmaktan zarar gelmez böyle ayrı çiftlere dayanamıyorum ben ya barışıııııııııın

sana bi tavsiye cnm. kedimden örnek verim .benim ilişkimde şöyle bi durum var. tartıştığımızda düşünürüm. :82:ben bu sebepten bu adamdan ayrılcam mı diye. cevap veririm sonra. " yoo onu çok seviyorum" ve konuyu çok uzatmam. birde küs kalamam ben öyle. barışmak istiyosam muznzurluk yaparım azıcık şımarırım yanında zaten benim sevgilimde hemen karşılık verir

Son düzenleme:

ya normalde küs kalmayı hiç sevmem vede beceremem..ayrılmayıda düşünmedim hiç ama onunda gurur yapması beni kudurtuyo ama biyerden sonra aynen minnoşluk yaparım oda dayanamaz neyseki dün barıştık ama her tartışma birşeyleri zedeliyo bunun düzelmeside zaman alıyo..hiç tartışma uzamadan kendisi düzeltsin şımarıklıga gerek kalmasın istiyorum yaa...:97:

cnm benmm yaa tşk ediyorum düşüncen içinn..barıştııkk şükürrr 3 gün sonra
ama hala kırgınım..sölediklerini küsmeden önce sölesen ya be adamm yazık oldu 3 güne

Son düzenleme:
cnm benmm yaa tşk ediyorum düşüncen içinn..barıştııkk şükürrr 3 gün sonra
ama hala kırgınım..sölediklerini küsmeden önce sölesen ya be adamm yazık oldu 3 güne

''sölediklerini küsmeden önce sölesen ya be adamm yazık oldu 3 güne'' hahahahha inan koptum burda canım yaaa erkekler böyle işte akılları ancak elindekileri kaybetmeye başladıklarını anladıklarında geliyor kırıcaksın kafasını

kıyamıyorum ki çocuga kırsam kafasını böle yapmaz ama işte naparsın aşk bu aşşkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…