Verdiğiniz cevaba yaklaşım tarzınıza çok teşekkür ederimYalnız şu ilk sayfada bile ne kadar cahil bir toplum olduğumuz şıp diye belli oluyor..
Ne kadar basmakalıp, içselleştirmeden düşünüp yazılmış yorumlar..
Verdiğiniz cevaba yaklaşım tarzınıza çok teşekkür ederim
Yanlış yapanın ben olduğumun farkındayım eşimi seviyorum iki gündür perişanım bu son tartışmada farkettim gözüm dönüyo başkası oluyorum sanki
Tabi doğru bizim memlekette çirkef kavgacı insan hiç yok bunlar hep psikiyatri sorun sende haklısınYalnız şu ilk sayfada bile ne kadar cahil bir toplum olduğumuz şıp diye belli oluyor..
Ne kadar basmakalıp, içselleştirmeden düşünüp yazılmış yorumlar..
kocanın yerinde olsam boşardım seni hemde tek celsede..çekilmez kadının kavgacı olanıMerhaba herkese
Eşimle kavga ettim dün 6 gün önce barışmıştık zaten çok büyük kavga ettik ağladı bağırdı ben sana ne yapıyorum da bana bunu yapıyorsun dedi hiç yüzünden kavga ettim çıkardığım kavganın sebebi şu bi önceki kavgamızda güzel vakit geçireceğimiz boş zamanımız kavga yüzünden ziyan oldu öyle bi zaman uzun süre geçmeyecek elimize diye söylendim abarttım abarttım gerek var mıydı yoktu o an benle güzel konuşuyordu çok yorgundu kötü de bi gün geçiriyordu her şey kötü ters gidiyor sen neden sürekli sorun çıkarıyorsun diye ağlamaya başladı yemin ederim yapmak istemiyorum çok üzülüyorum öyle görünce ama bi an kendimi kaybediyorum bi yarışa bi hırsa döndürüyorum olayı her şey bitince neden yaptım ki ben bunu diye kendime kızıyorum ama tartışma sırasında o kadar eminim ki haklı olduğumdan ama aslında haksız tamamen benim ben kendimden yoruldum artık bunu neden yapıyorum neden güzel giden zamanda hep şikayet edip sorun çıkarıyorum gerçekten ben de yapmak istemiyorum ama o sırada gözüm dönüyo sanki cidden kendimi verip başka birini alabilsem keşke ben başkası olsam nefret ediyorum kendimden
Harika fikir söyliyim de avukat baksın kendinekocanın yerinde olsam boşardım seni hemde tek celsede..çekilmez kadının kavgacı olanı
Bu zamana kadar ikimizin de oldu hataları yeni evliyiz belki daha alışamadık aynı evin içinde yaşamaya ben yine de yarın randevu alıp profesyonel bi destek almayı düşünüyorumMerhabalar, eşinizle alakalı affedemediginiz, kendi içinizde çözemediğiniz bir durum da olabilir... Ben esimin geçmişte bana yaptığı bir haksızlık yüzünden durup durup kavga çıkartıyordum. Aslında o an derdim kavga konusu değil, haksızlığa uğramış olmanın verdiği hırstı. Daha sonra bu konuyu kendi içimde çözdüğümde kavgalar da bitti.
Şu an farkında bile olmayabilirsiniz bu durumun, ilişkinizi bir gözden geçirin. Eşinizle alakalı affedemediginiz bir konu var mı diye kontrol edin. Davranışınız pasif agresif duruyor çünkü. Bazı arkadaşlarımız da yazmış, elbette çocukluktan da olabilir. Bunları lütfen göz önünde bulundurun. Ne eşinize, ne kendinize eziyet edin.
Bu kendini sorgulama sürecinde de lütfen sevdiğiniz adamın kalbinin ne kadar kırıldığını düşünüp, kendinizi sakinleştirmeye çalışın çünkü en sabırlı insanın bile bir tahammül sınırı vardır. Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?