- Konu Sahibi citirtipitirdi
-
Bu ne çirkin bir cevap
Bebek yapmasini biliyosn demistiniz ama bilerek yapmadysam pki ? İstemeyerek de bebek olabiliyo bildignz uzre
lütfen saglık ocagına gidip bebek bakımı ile ilgli yardım isteyin ve bebek bakımı ile ilgili ne kadar ayzı varsa nette okuyun. videolar var seyredin.Arkadaslar mrb yine bn.k.b yin icimdekileri szle paylasinca hafifliyorm.bildgnz uzere bebegm uc aylk ve biraz huysuz.annem gelis gidis yapiyo.artk bnmde evim var diyo gidiyim diyo ama bn cok korkuyorum bebegime bakamazsam edemezsem diye.yanlz kaldgm zmn keske annem hemen gelse flan diyorum.eger cok aglarsa naparm diyorum bakabilirmiyim tek basima diyorum cok endiselerim var ama annemde nereye kdr gelebilirki..nolur yardm edin
Konu sahibi siz misiniz ?
Ben size mi yazdım ?
Bakıyorum hayır hiçbiri değil.
O yaşta genç kızlar üniye gidiyo markete bebek bezi almaya değil.
30-40 yıl öncede yaşamıyoruz bu normal değil. Ozamanlar evlerde 6-7 çocuk olduğu için herkes bi sonrakine bakmış evişi yapmış vs öğrenip evlenmişler durum oymuş.
Şimdi öyle mi? Kendi çocuğuna bakamıyo annesini istiyo ee nereye kadar?
Çirkin değil doğru cevap
Elbirliğiyle annesini mi zaptedicez? Yoksa bebeği mi?
Kuzu bebek bakımı Zor iş ya.
Okudum büyüdüm evlendim içimde bebek sevdasi yanar durur.
Tibben şuan hamile de kalamam zaten ama Allahn mucizesi olursa nasıl bakarım diye şimdiden endişe ediyorum minicik bişey geçen arkadaşım doğum yaptı eldivenlerini giydir dedi yapamadım o minik ellerine zarar verirsem diye korktum vallahi.
İnşallah böyle olmam bende gerçi bunun yavrusu 3 aylık olmuş artık ele avuca da gelir yeni doğmuş bebek olsa korkması normaldi de
Yorumlarınızın konu sahibine ne gibi bir getirisi oldu,sizi rahatlatmanın dışında? Cidden merak ettim...Konu sahibi siz misiniz ?
Ben size mi yazdım ?
Bakıyorum hayır hiçbiri değil.
O yaşta genç kızlar üniye gidiyo markete bebek bezi almaya değil.
30-40 yıl öncede yaşamıyoruz bu normal değil. Ozamanlar evlerde 6-7 çocuk olduğu için herkes bi sonrakine bakmış evişi yapmış vs öğrenip evlenmişler durum oymuş.
Şimdi öyle mi? Kendi çocuğuna bakamıyo annesini istiyo ee nereye kadar?
Çirkin değil doğru cevap
Elbirliğiyle annesini mi zaptedicez? Yoksa bebeği mi?
Bir cıtırtı duydum sankiArkadaslar mrb yine bn.k.b yin icimdekileri szle paylasinca hafifliyorm.bildgnz uzere bebegm uc aylk ve biraz huysuz.annem gelis gidis yapiyo.artk bnmde evim var diyo gidiyim diyo ama bn cok korkuyorum bebegime bakamazsam edemezsem diye.yanlz kaldgm zmn keske annem hemen gelse flan diyorum.eger cok aglarsa naparm diyorum bakabilirmiyim tek basima diyorum cok endiselerim var ama annemde nereye kdr gelebilirki..nolur yardm edin
Yaşı büyük olduğu için mi ?Ama o başkasının bebeği canım:)
Senin bebeğin olsa ilkgün çekinirsin eldivene, üstünü değiştirmeye birkaç gün sonra gayet rahat giydirir soyarsın öğrenirsin çünkü.
Evirip çevirip keyifle yıkarsında uykusunda tırnağınıda kesersin.
Yorumlarınızın konu sahibine ne gibi bir getirisi oldu,sizi rahatlatmanın dışında? Cidden merak ettim...
En az sizin kadar,konuyla alakasız yorum yapabilme özgürlüğüm var,gözardı edecek kadarda kayda değer görmüyorum..Pardon bugün başkalarına yazılan şeylere dalma günü mü ?
Yorumlarımı faydalı bulmuyosanız gözardı edin bende sizinle zorla öuhattap olmak zorunda kalmıyım
En az sizin kadar,konuyla alakasız yorum yapabilme özgürlüğüm var,gözardı edecek kadarda kayda değer görmüyorum..
Gerçekten çok üzüldümBen sizi gözardı ediyorum sizden gelen bildirimleri görmeyede gereksiz vaktim yok
Güle şeker cok haklı kız zaten zor durumda ablalık yapıp rahatlatmak varken neden ruh haline iyice kötü yapıyorsunuz ki ego tatmini bağır çağır git oh !!!! Bende bazen dep giriyorum iki çift iyi söz iyi gelıyor yapmayın böyle hayat zaten yeterince zorBen sizi gözardı ediyorum sizden gelen bildirimleri görmeyede gereksiz vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?