- Konu Sahibi citirtipitirdi
-
O cok aglaynca cani yaniyo bsi oluyo saniyorm oncelikle bu sorunu asmam lazm .bn bu yasima kdr bebek gormedm desem.o yuzden bu tereddutlerim
Agladigi zaman susturamiyorum..uyutmakda gucluk cekiyorum
Bebek yapmasini biliyosn demistiniz ama bilerek yapmadysam pki ? İstemeyerek de bebek olabiliyo bildignz uzreBen de 30 yaşıma kadar hiç görmemiştim
Annen 25 gün kadar kaldı gitse artık diye bekledim
Yani Bebek ağlar ve çözümü yoktur gazını çıkarırsın meme verirsin masaj vs yaparsın susmazsa kucakta gezdirirsin
Yine de ağlarsa ağlama krizinin bitmesini beklersin
Canısı o zaman önce bebek görecektin sonra çocuk yapacaktın.Annen zorunda mı senin çocuğuna bakmaya ya.Evlenmeyi üremeyi biliyosunuz sonra ama ben hiç bebek görmedim.Görsen napacaksın sanki kim başkasının bebeğiyle annesi kadar ilgileniyor.Sinir getiriyorsunuz insana yaO cok aglaynca cani yaniyo bsi oluyo saniyorm oncelikle bu sorunu asmam lazm .bn bu yasima kdr bebek gormedm desem.o yuzden bu tereddutlerim
Tamam denicem..Aç olmadığına, altının temiz olduğuna, gazı olmadığına, çorabının falan canını yakmadığına emin olduktan sonra sling ya da kanguruya koy, sen evi toparlarken falan seninle dolaşmaktan keyif aldığı için susmuş olacak. Emin ol.
Bebek istemeden oldu bn kendmi hazrlayip isterdim olmasini ama olmdi istemeden oldu canisiCanısı o zaman önce bebek görecektin sonra çocuk yapacaktın.Annen zorunda mı senin çocuğuna bakmaya ya.Evlenmeyi üremeyi biliyosunuz sonra ama ben hiç bebek görmedim.Görsen napacaksın sanki kim başkasının bebeğiyle annesi kadar ilgileniyor.Sinir getiriyorsunuz insana ya
O değil de çocuğun birinci sınıftayken bile yardım edemeyeceksin sen ona derslerinde. Kendin kaç yaşındasın? Okuma yazmayı ne zaman öğrenmeyi planlıyorsun?Arkadaslar mrb yine bn.k.b yin icimdekileri szle paylasinca hafifliyorm.bildgnz uzere bebegm uc aylk ve biraz huysuz.annem gelis gidis yapiyo.artk bnmde evim var diyo gidiyim diyo ama bn cok korkuyorum bebegime bakamazsam edemezsem diye.yanlz kaldgm zmn keske annem hemen gelse flan diyorum.eger cok aglarsa naparm diyorum bakabilirmiyim tek basima diyorum cok endiselerim var ama annemde nereye kdr gelebilirki..nolur yardm edin
Disardan universitemi bitiriyorum mrk etme okumam yzmam olmasa cvp veremezdm dmiO değil de çocuğun birinci sınıftayken bile yardım edemeyeceksin sen ona derslerinde. Kendin kaç yaşındasın? Okuma yazmayı ne zaman öğrenmeyi planlıyorsun?
Anneni rahat bırak. Çocuk yapmasını biliyorsan bakmasını da bileceksin biraz. Üç ay olmuş bakabilmen lazım. Çocuk ağlarsa annesine verilir sustursun baksın diye anneannesine değil.
Istemeden hamile kalmak da bi bizim ülkeye has.Maşallah her üç kadından biri istemeden hamile kalıyor.Bebek istemeden oldu bn kendmi hazrlayip isterdim olmasini ama olmdi istemeden oldu canisi
Arkadaslar mrb yine bn.k.b yin icimdekileri szle paylasinca hafifliyorm.bildgnz uzere bebegm uc aylk ve biraz huysuz.annem gelis gidis yapiyo.artk bnmde evim var diyo gidiyim diyo ama bn cok korkuyorum bebegime bakamazsam edemezsem diye.yanlz kaldgm zmn keske annem hemen gelse flan diyorum.eger cok aglarsa naparm diyorum bakabilirmiyim tek basima diyorum cok endiselerim var ama annemde nereye kdr gelebilirki..nolur yardm edin Angarali misin?Şaka bir yana 3 aylık bebek artık tosun olmuş demektir.Bakinca güler,gaz sancıları artık hafifletmeye başlar. En sevdiğim aylardır bebekte.Onu doğurdun en iyi de sen bakarsın. Bebeğiyle mutlu vakit geçirmek. Artık birilerine ihtiyaç duymadan. Annen nereye kadar yanına gelebilir.
İnsallah :)İlk bebek olunca hele bebekte çok ağlayan kolik bebekse zor oluyor tabii.Ama bir yerden başlamam lzm,zamanla alışırsın
Bu ne çirkin bir cevapSende annenle git ikinize birden baksın.
20 yasında çocuk yapmayı biliyosan bakmayıda öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?