- 4 Nisan 2017
- 43
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi citirtipitirdi
-
20 yasndayim ve bu yasima kdr hc bebek bkan biri gormedm kardesmle aradamda 2 yas varBen annen olsam bahane uydurur gelmezdim
İş başa düşünce öğrenirsin hali ile
Yaşın çok mu küçük
Bebek büyümüş artık insanlar ikiz bakıyor
20 yasndayim ve bu yasima kdr hc bebek bkan biri gormedm kardesmle aradamda 2 yas var
Annem gelmedgi zmn eve bakamiyorm yemek yapamiyorm bebegim cok zor uyuyo ve uyumadigi zmn agliyo ve emiyo sadece.bakmiyo hic kendi kendine oyalanmiyoOlsun 3 ayda insan neler öğrenir
Bebek bakmayı da öğrenir
Bir de Bebek yaparken bakman gerekeceğini bilmiyor muydun
Annen gelmeyi azaltsın sen de öğren ya da gelse bile misafir gibi otursun hami sana güven gelsin diye
Bebegme bkabilirm inaniyorm ama huysuz bazen cok agliyo goznden yaslar akiyo cok caresz kaliyorum bnde agliyorm aglamasin cani yanmasin istiyorum
Dogru alismam lazim kendime guvenmem lazmBebek ağlar
Annen ne yapıyor Bebek ağlayınca ona bak sen de yap
Bana garip geliyor Bebek'te ve sende sağlık sorunu yokken yanında anneni tutmak istemen
Annem gelmedgi zmn eve bakamiyorm yemek yapamiyorm bebegim cok zor uyuyo ve uyumadigi zmn agliyo ve emiyo sadece.bakmiyo hic kendi kendine oyalanmiyo
O cok aglaynca cani yaniyo bsi oluyo saniyorm oncelikle bu sorunu asmam lazm .bn bu yasima kdr bebek gormedm desem.o yuzden bu tereddutlerimÜç aylık bebeklerin çoğu öyle
Daha kendi kendine takılmak için küçük sakın tv vs açma
Evin neyine bakacaksın
Bebek uyuyunca bir kap yemek yapacaksın
Eşin gerekirse yardım edecek
Çamaşırlar vs kucakta Bebek'le de atılır makineye
Agladigi zaman susturamiyorum..uyutmakda gucluk cekiyorumBebek de büyümüş artık.
Sakinleş bi.
Bakımını yapabilirsin değil mi? Zira alıştın artık bebeğine di mi koca 3 ay geçti.
Al bi tane oyun halısı, zaten tam bu aylarda tabiri cazise saatlerce oynuyorlar. Ona koyduğunda işini yaparsın.
Ufaktan uyku düzenini de oluştur. İleride zorlanma diye.
Tam neyi yapamıyorsun anlat yardımcı olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?