- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi konyagelini_
-
Ne demek tabiki güzel birşey orda bebişin var ben göbeğim çıksın dışardan belli olsun diye can atıyordum doğurmak uzereyim hala dar kazaklar giyiyorum belli olsun diye. dünyanın en güzel göbeği :)"kapat o göbeğini güzel birşey gibi belli etme"
selam kızlar. ben 170 boyundayım. 21 yaşındayım. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 72 kiloyum. 16. haftam bitmek üzere... yanlarımdan et fışkırıyor.. göğüslerim şiştide şişti.. çok iştahlıyım.. hiç mide bulantısı da yaşamayınca yedim de yedim... toplulukta konu mutlaka kiloma geliyor
"çok kilo almışsın" "koca kadınlar gibi olmuşsun" "kapat o göbeğini güzel birşey gibi belli etme" gibi lafları işittim bugün çok kırıldım... bu kiloyu en azından şu saatten sonra nasıl kontrol altına alırım? lütfen uyardım
Ben bu insanları gerçekten anlamıyorum. 10 kilo aldım ve sadece bacaklarım az kalınlaştı. Göbeğimde çok hfif var. Anlaşılmıyor yani ne hmileliğim ne de 10 kilo almış halim. Üstelik senin kadar uzun bi kadın da değilim. Her gören ayyy bu neeğğğ ayyy kaç aylıksın çok şişkosun diyo. Bunu diyenlere de ki sen şukadarlık hamileyken 45 kilomuydun? Sadece demorolize etmek için konuşuyorlar. Ne var yani fazla kilo albilirsin hamilesin içinde insan büyüyor birsürü vitamin alıyorsun hormonların değişiyor çok doğal şeyler. Ama cahiller anlamıyor ay popon büyümüş ay oran öyle olmuş çok şişmansın demeye devam ediyorlar. Bu yüzden kapt kulaklarını canım. Herşeyi duyma. Seni kıranlara koy tavrını. Bana şöyle saçma konuşan herkesi tek tek siliyorum ve kafam rahatlıyor benimselam kızlar. ben 170 boyundayım. 21 yaşındayım. 68 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 72 kiloyum. 16. haftam bitmek üzere... yanlarımdan et fışkırıyor.. göğüslerim şiştide şişti.. çok iştahlıyım.. hiç mide bulantısı da yaşamayınca yedim de yedim... toplulukta konu mutlaka kiloma geliyor
"çok kilo almışsın" "koca kadınlar gibi olmuşsun" "kapat o göbeğini güzel birşey gibi belli etme" gibi lafları işittim bugün çok kırıldım... bu kiloyu en azından şu saatten sonra nasıl kontrol altına alırım? lütfen uyardım
canım benim yorumun tebessüm ettirdi.. teşekkürlerCanım 17 haftalık olmuşsun çok sevindim Allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah lütfen eleştirileri duyma dikkatli olman bebeğin ve senin için iyi olur ama kırılma gereksiz insanlara . tersle gerekirse sen bir can taşıyorsun bunun bilincinde olsa o küçük beyinliler o şekilde yorum yapmazlar . birde manken gibisin maşallah 162 boyum 49 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum ve 28 yaşımdayım yani kilo hem üstümde daha kötü duruyor hem yaş itibari ile metabolizmam yavaş çalışıyor kiloyu zor vereceğim yani biri bişey derse de umursamıyorum dediğim gibi can taşımak ne demek bilmeyen ahmaklar konuşur durur . artı can taşımana da gerek yok kaale almamak için yaratılış gereği iridir vücudun rahatsizsindir ah şu insanoğlu bazen çok gereksiz oluyor kimse kimsenin kilosu ile boyu posu ile eleştiri de yapmamalı dalga da geçmemeli gecenlerinde karakterleri ergenlikte kilitlenmiştir emin ol muhatap olmaya değmez :)
hayattan mikropları at derye bir şarkıcı aynen öyle yapalımBen bu insanları gerçekten anlamıyorum. 10 kilo aldım ve sadece bacaklarım az kalınlaştı. Göbeğimde çok hfif var. Anlaşılmıyor yani ne hmileliğim ne de 10 kilo almış halim. Üstelik senin kadar uzun bi kadın da değilim. Her gören ayyy bu neeğğğ ayyy kaç aylıksın çok şişkosun diyo. Bunu diyenlere de ki sen şukadarlık hamileyken 45 kilomuydun? Sadece demorolize etmek için konuşuyorlar. Ne var yani fazla kilo albilirsin hamilesin içinde insan büyüyor birsürü vitamin alıyorsun hormonların değişiyor çok doğal şeyler. Ama cahiller anlamıyor ay popon büyümüş ay oran öyle olmuş çok şişmansın demeye devam ediyorlar. Bu yüzden kapt kulaklarını canım. Herşeyi duyma. Seni kıranlara koy tavrını. Bana şöyle saçma konuşan herkesi tek tek siliyorum ve kafam rahatlıyor benim
canım bazılarının eti sıkıdır.. et fıskırıyor dedım ama sinirden abarrtttım biraz.. değilse ben halimden cok memnunum.. memnun olmadıgım sey cevrem...Konya gelini benimde boyum 1.70 20 yaşındayım 65 kiloyum hamile kalmak istiyorum şuan çok kotu oldum sen böyle yazınca
ben göbeğimle mutluyum bende dar giyiniyorum belli etmek için çevrem memnun değil sanki kendilerinin bedeni..Ne demek tabiki güzel birşey orda bebişin var ben göbeğim çıksın dışardan belli olsun diye can atıyordum doğurmak uzereyim hala dar kazaklar giyiyorum belli olsun diye. dünyanın en güzel göbeği :)
Kesinlikle katılıyorum bende çok kilo almaktan rahatsızdım sonra bu yöntemi denedim ki hamile kalınca rahatlamış gibi herşeyi bola sala yemiştim sonra baktım ipin ucu kaçıyor tekrar döndüm bu rutinime ve 1 Aydır sadece 1 kilo aldım :)Bu söylediğim şeylerin hiçbiri bebeğine kilo aldırmıyor ve sağlıksız .
Bebeğine kilo aldİran yiyecekler ;
Kırmızı et
Balık
Süt
Yumurta
Bulgur
Yoğurt
Ayran
Peynir
Kefir
Muz ve diğer tüm meyveler ama özellikle muz
Kuru baklagiller ( nohut mercimek fasulye vs)
Mevsiminde sebzeler
Ekmek olarkta tam buğday ekmeği tuket
Bunları yersen bebeğin kilo alacak . sen almayacaksın bebeğin alacak .
canım benim yorumun tebessüm ettirdi.. teşekkürler
Hiç takma onlarıben göbeğimle mutluyum bende dar giyiniyorum belli etmek için çevrem memnun değil sanki kendilerinin bedeni..
ne kadar yanlış bi yaklaşım bu böyleBen de böyle eleştiriler yapıyorum kilo alanlara açıkçası. Onları bilemem de bana acizlik gibi geliyor kendini tutamamak yiyip yiyip kilo aldım diye üzülmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?