cn m ben 88 hamiş kaldım 84 e düştüm bulantılardan sonra kg alımım başladı ve şuanda 38+3 hamişim doğumuza 11 gün var allah kısmet ederse normal doğum olucak akislik olmassa eğer herşeyimiz normal gidiyor ve ben toplamda 7,5 kg aldım 91,5 kg yum 10 günde 1 kg daha rahat alırım bende yani zayıf birine göre çok kg almanın tab,k, bize zararı olucaktır ben çok dikkatli gittim ve drum doğumdan sonra 10 kg enaz kendini eksik düşün diyor 80 olucaksın diyor ama biraz frenle bence çok hızlı gitmişsin ama frenlediğin an kesiliyor kg alımın inan buna
zayıf birine göre kesinlikle sorun olucaktır dikişlerde falan ama elimizden gelen bişey yok ama normal doğuma engelde değil kesinlikle ama zorluklar olur tabiki en önemlisi tansiyon tabi drlar kg ile tansiyondan korkuyorlar doğum anı özellikel çabuk kesiliyormuş insan biraz zararı avr ama sabırla azimle doğurucam allahın izniyle sende biraz dikkat et derim direk değişecektir kg alımın meyveye saldır acıkınca ben hep öyle yaptım birde patates haşla ne bilim hep salatamsı şeyler ye birde yürüyüşünü aksatma hareketli ol evin içinde bile