Çok kilo ile normal doğum yapmış olan arkadaşlar...

Bende ya canım kek istiyorsa kek bireler börek tursuysa turşu günde bı litre süt bol peynir günde iki yumurta vs vs tutamıyorum kendimi tek sevkim yemek yemek offf

bence hamileligi bahane edrek,canim sunu cekiyo bunu cekiyo diye yiyoruz,dogurduktan sonra veririz bi sekilde diyoruz ama,cooook zor almak cok koly ama vermek,offf cok buyuk sorun.dengeli ve saglikli beslenelim,abartmanin alemi yok...

benim arkadaş 86 kiloyla normal doğum yaptı.
boyuda 1,64 falandı.olmaz diye bişey yok arkadaşlar rahat olun
bebişlerde rahat olsun..kilolarda erir gider inş.
doğumdan sonra

Benim doğumdan sonra kilo verememe gibi bı kuşkum yok ben spor yapıyordum zaten yine fitnessa platese ve yüzmeye gidicem doğumdan sonra olemli olan bebeğe bı zararı olmasın napim nor
al dogumd önemli değil sezeryanda olurum

ben 95 kiloyla hamile kaldım şimdi 6 aylık 3 kilo aldım

kocam sağolsun böyle şeylere çok dikkat ediyoruz

Ay ne güzel bende az almaya çalışıyorum ama olmuyor.16 haftalık hamileyim 3 kg aldım inşallah hepimiz az alırız hamişler.85 kg hamile kaldım ama korkuyorum fazla kg almaktan.Yarından itibaren akşam yürüyüşlerine başlayacağım.Tavsiye ederim.Benim arkadaşım toplam 9 ayda 5 kg aldı umarım bende öyle olurum.Sağlıcakla kalın

Benim boyum 1.65, kilom 62. ılk bebeğimi silkmede 92 kiloyla normal doğurararak yaptım kaydirigubbakcemile3 tam 30 kilo aldım ama şimdi gene aynı kiloyla hamile kaldım ve 12 haftam bitiyor yarın ve ben 5 kilo civarı aldım gene 3 ayda. Ama dikkat ediyorum artık. Çok kilo almak istemiyorum.

bende 32.haftadayım 10 kilo aldım.şeke çıtığı için dikkat ediyorum son 20 gündür hiç kilo almadım.ama günden güne ağırlaşıyorum,normal istiyorum ama korkmaya başladım açıkçası:çok üzgünüm:

31. haftam bitiyor ve 15 kilo aldım, son 15 gündür 2-3 günde 1 kilo artıyor delireceğim, (78'den 93'e çıktım, boyum 178 cm)mutlak yatak istirahati verildi bana. Zaten ilk çok kilo almamı 5 günlük açık büfe tatilde ikinci çok kilo almamı da yatak istirahati ile aldım. Özellikle tatillerde çok dikkat etmek gerek. Şimdiki aklım olsa tatile hiç gitmezdim. Bu sabahtan itibaren tuzu da biraz azaltacağım. Tatlıyı keseceğim tamamen, inciri ve üzümü de çok çok azaltacağım. Deli olacağım. Dua edin kızlar ne olur.

Bu arada hem elevit hem ferrosanol kullanıyorum, sanırım iştahımı çok açıyor. Bir dahaki kontrolde en azından birini keselim mi diye soracağım doktoruma.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 77 ile hamile kaldım 37. haftamdayım 87 oldum olabildiğince dikkat ettim son 1 aya kadar iyi gidiyordum son ay birden 3-4 kilo aldım daha çok alırım diye korkuyorum kafamdaki mak. kilo 90 ama normal doğum yapmak istiyorum çevrenizde bu kilolarda normal doğum yapan varmı yada sıkıntı olur mu acaba sezeryan en son düşündüğüm... Yarın doktorumu da sorucam inşallah sorun olmaz benim kilom...

Back
X