Çok kırgınım

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hanımlar
Bugün bizim 2. Evlilik yıldönümümüz dün eşim dışarı cıkalımmı dedi sırf bugün için yarın akşam çıkarız dedim sabahta konuşuyoruz yani o bişeyler planlasın diye akşama güzel bir plan yap olurmu dedim zaten dün akşamda tlf da tesadüfen çiçekçiyi aradığını gördüm sabahtan beri her kapıya koşuyorum iş yerimdeki güya bana çiçek gelecek ya neyse akşam oldu bu geldi beni almaya iş arkadaslarıma anlatıyor bugün müdürüm geldi yemeğe gittik bir yemişim bir tokum ki daha lokma yiyemem vs vs sinir tepeme çıktı moralim zaten bozulmuştu iyice ayar oldum bende anneme gider orda yerim evde yemek yok dedim tamam hayatım ben seni annene bırakıyım oradan da malzeme gelmiş gidip onu alıyım sok oldum ve cidden beni anneme bıraktı yemeği yedim evime geldim paşam yok 1,5 saat sonra elinde bir demet gülle geldi bende kızdım çok mu şey istemiştim senden bir yemekti sadece başbaşa müdürünle bir çorba içsen olmazmıydı yada iki lokmada benimle yesen olmazmıydı pizzaya bile razıydım dedim bir sürü laf yedim birde evde bişey sakladım sana buldun mu demişti sonra sinirim geçince ne sakladın diyorum hiçbirşey yok almadım yok kuyumcuya söyledim de hazırlayamamış yetişmememiş te vs vs şimdide içerde tek basına oturuyor ya Allah aşkına söyleyin varmı benim bir suçum ya

Önceki yıl siz mi hazırlık yapmıştınız? İlk yılınızı nasıl kutladınız?

Önceki yıl siz mi hazırlık yapmıştınız? İlk yılınızı nasıl kutladınız?
Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi

Evet zaten en çok ona kırıldım en azından çıkıp yürüyebilirdik ben ondan hediye falan beklemedim ki

Ben olsam bende kırılırım. Hatta o an soğuma gelir anlık. Yediysen yedin ne diye nispet yapar gibi anlatıyorsun. Hem yemeğe çıkmak için illa aç mı olmak lazım. Sen toksun ama belki karın yemek yemedi. Nasıl taktik izlersiniz bilmem ama eşim birlikte geçirdiğimiz ilk doğum günümü önemsemedi diye kaç sene özel günler öncesi burnundan getirdim. Hatta hediyesiz geldi diye yüzüne yüzüne vurdum. Sonrada çiçek böcek alma dedim. Pahalı şeyler aldırdım. Sonra kendisi kıvama geldi. Özel gün öncesi nasıl davranılır filan. Şimdi hediye de istemem. Çünkü o da öğrendi artık nasıl kadın ruhundan anlayacağını

Ben olsam bende kırılırım. Hatta o an soğuma gelir anlık. Yediysen yedin ne diye nispet yapar gibi anlatıyorsun. Hem yemeğe çıkmak için illa aç mı olmak lazım. Sen toksun ama belki karın yemek yemedi. Nasıl taktik izlersiniz bilmem ama eşim birlikte geçirdiğimiz ilk doğum günümü önemsemedi diye kaç sene özel günler öncesi burnundan getirdim. Hatta hediyesiz geldi diye yüzüne yüzüne vurdum. Sonrada çiçek böcek alma dedim. Pahalı şeyler aldırdım. Sonra kendisi kıvama geldi. Özel gün öncesi nasıl davranılır filan. Şimdi hediye de istemem. Çünkü o da öğrendi artık nasıl kadın ruhundan anlayacağını
Benim iki senedir Doğum günümde tartisıyoruz ailem arkadaşlarım yapıyor onlarada surat yapıyor ben ona iki Doğum günündede deli gibi süprizler yaptım herkesin ağzı açık kaldı ama bu sene oralı olmadım çok bozuldu

Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi
Böyle bir kadına sürprizler yapılır ışte .
Bazı kadınlar var hep erkekten bekler o tür kadınlar hemcinsim de olsa bana bencilce geldiği için tasnif etmiyorum.
Siz ne güzel düşünceli bir insanmissiniz eşiniz zamanla sizi daha iyi tanıyacak ve size daha güzel sürprizler yapacaktır . Çoğu erkek çocuk gibidir çoğu şeyi esinden öğrenir . Umarım sizin eşiniz de öğrenme ve yapma isteği vardır . Eğer yoksa çok kirilirsiniz ...

Siz de bir daha bu kadar uğraşmayın sizin yaptıklarınıza değer vermeyen biri için
Erkekleri çok pohpohlamıycan ne gerek var şahsi fikrim

Erkeklerin cogu bizim gibi duygusal romantik bakmiyorlar boyle seylere maalesef ki.sizin ozenerek yaptiginiz onca sey ona anlamsizdir emin olun.toparla suralari tv izleyelim deyisinden belli cunku.beklentinizi dusurun daha mutlu olun.benim hic hediye kutlama falan beklentim olmadigindan bu tarz gunlerde sorun yasamiyoruz.zorla kimseye bi sey yaptiramazsiniz.icinden gelmedikten sonra ne anlami var ki?

erkekler için gereksiz zannediyorum ki. Benim sevgilim böyle bir hazırlığa bön bön bakardı ve gereksizliğini vurgulardı. onla yaşaya yaşaya ben de onun gibi oldum. Bi erkek bana bunları yapsa soğuyabilirdim ondan. Eşiniz sonradan değiştiyse ayıp etmiş ama, yani sizin naif ve duygusal yönünüzü bilip sonradan değişmişse...

Simdi biraz esinizin tarafini tutmus gibi olmasin,ama bende yildönümü unutan insanlardanim. Önemli bir gün olmadigindan degil,ama sizin evlilik yildönümü icin yaptiginizi normal günlerde yapmaya calisirim. Yani bir güne baglamam. Birde insan hakkaten bazen unutabiliyor. Bence esiniz de unutmus toparlamaya calisiyor. Diger günleriniz nasil gecer? Ilgilimi size karsi?

Canım üzme kendini bende ilk yil aynı bunları yaptım her yere de mum koydum eve geldi ve bana dediği şey evi yakacaksın oldu. Tabi sonra gönlümü aldi ama bak 4 yıl geçti hala unutmamışım. Erkeklerin çoğu böyle ruhsuz

evlilik bu iste, iş çıkışı bi adamdan görebileceğimiz max romantizm.
yine de şanslısınız. ne kaba adamlar gördük.

Back
X