- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Ona da sorsan ben onu haketmiyorum offf Sibel offff keşke aynı şehirde oturuyor olsaydıkNe diyeyim ki haketmeyene senin gibisi düşmüş Allah sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona da sorsan ben onu haketmiyorum offf Sibel offff keşke aynı şehirde oturuyor olsaydıkNe diyeyim ki haketmeyene senin gibisi düşmüş Allah sabır versin
Tşk ederim neymiş hepsi kalpmiymiş kıs kıs ne bu yorummu nohut kadar beyniyle dalga geçmeye çalışmış arkadaş o kadar yazılandan ki ben bunu konuma yazmadım bir arkadaş sorduğu için anlattım bunu görmüş sadece yazık diyorum.evet bir odunla evliyim yontmaya çalışıyorum ama bu sefer de ben çürümeye başlıyorum ne hayal ettim ne oldu
Bence kadının kendisi zaten hediyedir. Erkeğin kadına hediye alması daha yakışır.Sen ona ne hediye aldın ?
Malesef değiliz ama ben sana burdan da yeterim ve sana demiştim konu açma diye dimi canimOna da sorsan ben onu haketmiyorum offf Sibel offff keşke aynı şehirde oturuyor olsaydık
Gülsem mi ağlasam mı bu yoruma bilemedim. Niye kadının kendisi hediyedir? Kadın olarak doğmak erkeklerden daha kıymetli yapmaz ki seni. Yada bu adam sırf erkek diye bütün hayatını seni mutlu etmeye adamak zorunda da değil.Bence kadının kendisi zaten hediyedir. Erkeğin kadına hediye alması daha yakışır.
Merhaba hanımlar
Bugün bizim 2. Evlilik yıldönümümüz dün eşim dışarı cıkalımmı dedi sırf bugün için yarın akşam çıkarız dedim sabahta konuşuyoruz yani o bişeyler planlasın diye akşama güzel bir plan yap olurmu dedim zaten dün akşamda tlf da tesadüfen çiçekçiyi aradığını gördüm sabahtan beri her kapıya koşuyorum iş yerimdeki güya bana çiçek gelecek ya neyse akşam oldu bu geldi beni almaya iş arkadaslarıma anlatıyor bugün müdürüm geldi yemeğe gittik bir yemişim bir tokum ki daha lokma yiyemem vs vs sinir tepeme çıktı moralim zaten bozulmuştu iyice ayar oldum bende anneme gider orda yerim evde yemek yok dedim tamam hayatım ben seni annene bırakıyım oradan da malzeme gelmiş gidip onu alıyım sok oldum ve cidden beni anneme bıraktı yemeği yedim evime geldim paşam yok 1,5 saat sonra elinde bir demet gülle geldi bende kızdım çok mu şey istemiştim senden bir yemekti sadece başbaşa müdürünle bir çorba içsen olmazmıydı yada iki lokmada benimle yesen olmazmıydı pizzaya bile razıydım dedim bir sürü laf yedim birde evde bişey sakladım sana buldun mu demişti sonra sinirim geçince ne sakladın diyorum hiçbirşey yok almadım yok kuyumcuya söyledim de hazırlayamamış yetişmememiş te vs vs şimdide içerde tek basına oturuyor ya Allah aşkına söyleyin varmı benim bir suçum ya
Yok nerde güzelim birde küs tutuyor salonda uyudu iki kez ben kaldırırım yatağa geldi halada konuşmuyor paşam
Hasta olunca da ben bakıyorum yine bana iş çıkıyoryaw neden kaldırıyorsunuz ki
bırakın
hem hödüklük yapmış hem hala ilgileniyorsunuz. kaldırmayın, uyusun uyuduğu yerde
he ama hasta olmasın diye bir örtü örtebilirsiniz tabi
Çok konuştum ve işte sonuçben böyle beklentiyi düşürün, erkekler romantik değil vs tarzı yaklaşımlara hiç katılmıyorum
ben de romantik değilim, eşim de değil
fakat bazı özel günler kutlanmayı hak eder, neden kutlanmasın ki
size hak veriyorum
bir yemek, bir yürüyüş... bunların romantizimle falan alakası yok, gayet de düşünülebilir şeyler
biz yıllardır evliyiz
geçtiğimiz sevgililer gününde bir çift arkadaşımızla yemeğe gittik (romantik bir mekana değil, gayet salaş çok sevdiğimiz bir kebapçıya), sonra biraz yürüdük, sonra basit bir cafede birer kahve içtik, sonra eve dönüp sohbet ettik dördümüz
bu normalde de yapılan bir şey, sevgililer gününe, evlilik yıldönümüne denk getirmek de gayet kolay, bunun bile yapılamaması doğru gelmiyor bana
sizin yaptığınız şeyi, yani kalpli tostlar vs asla yapamam, aşırı sürprizli beklentilerim de yoktur, hoşlanmam
ama evlilik yıldönümü de bi şekilde kutlanır yani
hele ki ben yedim, sen annende ye vs bunlar bana çok tuhaf geldi
aşkı ayakta tutmak için biraz çaba harcamak lazım
ve o çaba kırmızı gecelikle olmuyor maalesef
birlikte bir şarkı dinlemek, el ele yürümek, edilen bir dans, arkadaşlarla gidilen bir cafe
bunlar aşkı canlandıran şeyler
bunlar olmazsa aşk da monoton bir şey olur ki evliliklerde monotonlaşma da tehlikeli bir şeydir
ama öte yandan aşkı yaşamanın öğrenebilen bir şey olduğunu düşünüyorum, hatta yaşadım
bir üye de yazmış, inşallah eşiniz öğrenebilir diye
bence siz, bir müsait zamanda, oturup açık açık, laf sokmadan konuşun
ben hayatımı düm düz yaşamak istemiyorum deyin, benim için özel günler önemli, sen de önem vermelisin deyin, sırf benim mutlu olmam için bile kutlamaya değmez mi deyin, anlatın
Konuşacak birilerine ihtiyac duydum kuzum anlatacak kimse yoktuMalesef değiliz ama ben sana burdan da yeterim ve sana demiştim konu açma diye dimi canim
Haklısın ama Çok sinirlendim insan destek isteyen hemcinsiyle dalga geçmemeli
Kalp konusunu anlamadım ama sende şimdi hakaret ettin ama o da olmadı.![]()
ooooo baya da kaprisli. O sizi bu duruma alıştırmaya çalışıyo oyuna gelmeyin hiç.. Hem bırakın kendi haline nerde yatıyosa yatsın. Siz sokuldukça uzatcak yani belli. Eşim haksızken bana tavır alırsa donacağını bilsem üstüne bi pike bile atmam. Bikaç defa hasta oldu öyleYok nerde güzelim birde küs tutuyor salonda uyudu iki kez ben kaldırırım yatağa geldi halada konuşmuyor paşam
ooooo baya da kaprisli. O sizi bu duruma alıştırmaya çalışıyo oyuna gelmeyin hiç.. Hem bırakın kendi haline nerde yatıyosa yatsın. Siz sokuldukça uzatcak yani belli. Eşim haksızken bana tavır alırsa donacağını bilsem üstüne bi pike bile atmam. Bikaç defa hasta oldu öylevicdansız gaddar kadın dedi bana. Bende sen beni üzerken çok mu vicdanlı davrandın sanki dedim. O oldu. Kapris falan yapmaz bana ben ondan 10 gömlek fazlayım bilir çünkü :))