Çok kırgınım

erkekler için gereksiz zannediyorum ki. Benim sevgilim böyle bir hazırlığa bön bön bakardı ve gereksizliğini vurgulardı. onla yaşaya yaşaya ben de onun gibi oldum. Bi erkek bana bunları yapsa soğuyabilirdim ondan. Eşiniz sonradan değiştiyse ayıp etmiş ama, yani sizin naif ve duygusal yönünüzü bilip sonradan değişmişse...
Çok haklısın körle yatan şaşı kalkıyor. Ben öyle oldum şahsen artik

Böyle bir kadına sürprizler yapılır ışte .
Bazı kadınlar var hep erkekten bekler o tür kadınlar hemcinsim de olsa bana bencilce geldiği için tasnif etmiyorum.
Siz ne güzel düşünceli bir insanmissiniz eşiniz zamanla sizi daha iyi tanıyacak ve size daha güzel sürprizler yapacaktır . Çoğu erkek çocuk gibidir çoğu şeyi esinden öğrenir . Umarım sizin eşiniz de öğrenme ve yapma isteği vardır . Eğer yoksa çok kirilirsiniz ...
Tşk ederim ama malesef ki ben aynı karşılığı göremiyorum

Erkeklerin cogu bizim gibi duygusal romantik bakmiyorlar boyle seylere maalesef ki.sizin ozenerek yaptiginiz onca sey ona anlamsizdir emin olun.toparla suralari tv izleyelim deyisinden belli cunku.beklentinizi dusurun daha mutlu olun.benim hic hediye kutlama falan beklentim olmadigindan bu tarz gunlerde sorun yasamiyoruz.zorla kimseye bi sey yaptiramazsiniz.icinden gelmedikten sonra ne anlami var ki?
Aslında haklısınız ama yinede insanız işte bekliyoruz bazen

erkekler için gereksiz zannediyorum ki. Benim sevgilim böyle bir hazırlığa bön bön bakardı ve gereksizliğini vurgulardı. onla yaşaya yaşaya ben de onun gibi oldum. Bi erkek bana bunları yapsa soğuyabilirdim ondan. Eşiniz sonradan değiştiyse ayıp etmiş ama, yani sizin naif ve duygusal yönünüzü bilip sonradan değişmişse...
Bu yönümü hiç anlamadı ki zaten

Simdi biraz esinizin tarafini tutmus gibi olmasin,ama bende yildönümü unutan insanlardanim. Önemli bir gün olmadigindan degil,ama sizin evlilik yildönümü icin yaptiginizi normal günlerde yapmaya calisirim. Yani bir güne baglamam. Birde insan hakkaten bazen unutabiliyor. Bence esiniz de unutmus toparlamaya calisiyor. Diger günleriniz nasil gecer? Ilgilimi size karsi?
Unutmamıştıki günlerdir söylüyordu.dengesizdir biraz bazen çok iyi olmuş bazen bir şakaya kıyameti kopartmış ama ilgilidir çoğu zaman

Bende hicbi güne önem vermem doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümümüz haricinde.. O yüzden size hak verdim. İnsan bi kibar olur en azından..

Bende hediye beklemem ama başbaşa keyifli bi yemek istiyo insan o gün. O sizi öküz moda alıştırmadan siz onu yontun bence.. İnsan karısının bi gönlünü alır 2 hoş sohbet eder..

Sabah erkenden kalktım herşeyi peynirden tosta kadar kalp şeklinde yaptım masaya kalpli kağıtlara yazdığım seni seviyorum çünkülü notlarla bezenmiş masa hazırladım işten izin aldım kalpli pasta aldım Gül yaprağı aldım kalpli balon mum aldım her balona resim yapıştırdım arkasına not yazdım evi bunlarla süsledim hediye aldım o da bana hediye almıştı sonra yedi içti hadi buraları toparlada tv izleyelim dedi

kskkskss. herşey kalpli mi

Bende hicbi güne önem vermem doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümümüz haricinde.. O yüzden size hak verdim. İnsan bi kibar olur en azından..

Bende hediye beklemem ama başbaşa keyifli bi yemek istiyo insan o gün. O sizi öküz moda alıştırmadan siz onu yontun bence.. İnsan karısının bi gönlünü alır 2 hoş sohbet eder..
Yok nerde güzelim birde küs tutuyor salonda uyudu iki kez ben kaldırırım yatağa geldi halada konuşmuyor paşam

Hala da trip atıyor ha sanki bir tek benim mi evlilik yıldönümümmüş onun değilmiymiş o da istemezmiş böyle olsun napsın müdürü gelmiş sonuçta yemek yemesemiymiş bla bla bla
Bırak diyorum sana üstüne düşme bırak ne hali varsa görsün sen üstüne düştükçe bu adam iyice havalanıyor yaaaa yemeseymis sanki elini kolunu bağlayıp yedirdiler

Bırak diyorum sana üstüne düşme bırak ne hali varsa görsün sen üstüne düştükçe bu adam iyice havalanıyor yaaaa yemeseymis sanki elini kolunu bağlayıp yedirdiler
Bende önceki davranmıyorum artık Sibel konuşmuyorum ilgilenmiyorum birşey söyleyince yapıştırıyorum cevabı yoruldum artık ya altı üstü yemek ya yemek yemezsende otur karşımda birşey iç anneme yemeğe bırakmak ne demek eve gelince sana birşey sakladım evde diyerek kandırmak ne demek

Bende önceki davranmıyorum artık Sibel konuşmuyorum ilgilenmiyorum birşey söyleyince yapıştırıyorum cevabı yoruldum artık ya altı üstü yemek ya yemek yemezsende otur karşımda birşey iç anneme yemeğe bırakmak ne demek eve gelince sana birşey sakladım evde diyerek kandırmak ne demek
Ne diyeyim ki haketmeyene senin gibisi düşmüş Allah sabır versin

Bazı arkadaşlar sırf yorum yapmak için yapıyor.. Konuyu bile okumadan. Resmen konu sahibini bozmak için.. İlk sayfa böyle yorumlarla dolu, beğeni adına sanırım.. Kısa cümleleli, tersleyici mesajlar. ☺

Neyse; eşiniz tam bir odunmuş. Yarın için sözleşildiği halde böyle yapması gerçekten çok ayıp.

Bazı arkadaşlar sırf yorum yapmak için yapıyor.. Konuyu bile okumadan. Resmen konu sahibini bozmak için.. İlk sayfa böyle yorumlarla dolu, beğeni adına sanırım.. Kısa cümleleli, tersleyici mesajlar. ☺

Neyse; eşiniz tam bir odunmuş. Yarın için sözleşildiği halde böyle yapması gerçekten çok ayıp.
Tşk ederim neymiş hepsi kalpmiymiş kıs kıs ne bu yorummu nohut kadar beyniyle dalga geçmeye çalışmış arkadaş o kadar yazılandan ki ben bunu konuma yazmadım bir arkadaş sorduğu için anlattım bunu görmüş sadece yazık diyorum.evet bir odunla evliyim yontmaya çalışıyorum ama bu sefer de ben çürümeye başlıyorum ne hayal ettim ne oldu

Back
X