- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Hep böyle miydi?Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
görümce misiniz doğru söyleyinEşinizin olumlu özelliği yok mu hiç?
Ne dediniz tam olarak?Geçen doğum günümde dile getirdim utanmadan her sene kutladım dedi. Bende inkar ettim kendini "sende benim özel günümü kutlamiyorsun"diye suçladı.Halbuki ben hediye alamazsam bile güzel bir mesaj ile kutluyorum.Ondandan beklediğim bu ama onuda yapmıyor.
Yok canımgörümce misiniz doğru söyleyin
Iyi dilekleriniz için teşekkürler.Bende de artık birşeyler koptu her sene bekle bekle artık ne heves kaldı ne de istek.esim hariç herkes kutladı.Bundan sonra o da benden birşey beklemsin.Nice mutlu huzurlu yıllarıniz olsun iyiki doğdunuz. Benim eşimde aynı maalesef kafasının etini yiyen yiye artık kutlamaya başladı ama bu defada bende bitti maalesef. Artık hicbirsey yapsın istemiyorum. Kızlarım büyüdü onlar kutluyor artık bende doğum günümde kızlarımla program yapıyorum eşimi dahil etmiyorum. Bir çiçek bir çikolata almayı akıl etmeyen insan benim digumgunumu kutlamaya layık değil zaten
doğum günüm yaklaşıyor falan dedim yine kutlamayacak mısın dedim.Güldü her sene kutluyorum ben dedim.Bende hayır sadece ilk sene kutladın sonraki senelerde sadece doğum günüm değil hiç bir özel günümü kutlamdın dedim oda sende benimkini kutlamadın dedi.bende kutladım elimden geldiğince kutladım ama sen hiçbirşey yapmadın yapmadığin gibi de üste çikmaya çalışıyorsun dedim,hediye falanda istemiyorum bir mesaj olur telefon olur yüzyüze olur bir güzel söz söylemen yeterli dedim oflayıp konuyu kapatıyor.Bu konuşmaların üstüne yapar dedim adamda yine icraat yok.Ne dediniz tam olarak?
Sizde ona göre size yapılmayan şeyleri yapmayın. Değerinizi anlasın.Merhaba arkadaşlar.Bugün benim doğum günüm ama eşim kutlamadı.6 yıldır evliyiz sadece ilk yılımızda kutladı sonraki yıllar kutlamadı.Sadece doğum günü de değil evlilik yıldönümü anneller günü ve ona iki evlat vermeme rağmen değil hediye güzel bir söz bile söylemedi.Ev hanımi olmama rağmen elimden geleni yapıp onun kini kutluyorum.güzel bir mesaj yazıp her zaman gönderirim o ise teşekkür etmekle geçiştirir.Biraz önce eve geldi eşim üzerini değiştirmek için bekledim bir güzel söz söylesin ama üstünü değiştirip işe gitti ben ise yine hâyâl kırıklığıyla arkasından bakmakla yetindim.Çok kırgınım gözüm gerçekten maddiyatta değil ama güzel bir söz ile kutlamasını beklerdim.Bir eltimde bana yakın oturuyor kaynım her özel günlerinde eşini kutlar çicek çikolata olsun gönderir.Eltim doğum yaptı çicek gönderdi guzel sözünü esirgemez.Bide dönüp bize bakıyorum sıfır monoton bir evlilik.Eşim hiç mi değer vermiyor bana çok kötüyüm çok kırgınim rahatlamak içimi dökmek için yazıyorum.Sizce ne yapmalıyım eşim hatasıni anlasin.
1 yili çıkarirsak diğer 5 yıl böyle oldu.Hep böyle miydi?
her sene olmasada bazı zamanlar daha yaklaşmadan hatırlatıyorum.e o da yapsın yani yapması için illa ses mi çıkarmam lâzım.5 senedir neden sesinizi çıkarmadınız?
var eş olmaktansa baba olmayı ana kuzusu olmayı çok iyi becerir a bana gelince yok.Eşinizin olumlu özelliği yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?