- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi balbocegi35
-
ben sana kendimden örnek verdim sandece. neyse sen bu kafayla devam et, ne diim. nişanlına sabır diliyorum.
yanlız değilsin canım. düğünde takılanları da bi kere bilekoluma takmadan kocama verdim arabasını alsın diye. beraber kullanıyoruz, gezip tozuyoz valla şehir şehir. altınmış, benim mutluluğumdan huzurumdan önemli değil ya
Benimkisi yılan dilli sokar sonra der ki ben naptım ? Bizim evliliğimizde zor olur , korkuyorum ...
Erkeğe acımaya gelmez , acıncak hale sen düşersin diye bi lafı var annemin çok doğru diyor şimdi anlıyorum... Allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel.
amin. her ailede farklı sorunlar var malesef bende 8 yıllık evliyim eşim son 3 yıldır oduna bağladı:) çocuğumuz olmuyor ben ona diyorum artık .. neyse eğer yılan dilliyse sende onun silahıyla vur. benimde kv biraz yılan dilli bende ona karşı içimde ne varsa şakayla karışık söylüyorum eğer tepki verirse.. ayy canım şaka yapıyorum ben naptım şimdi hemen üstüne alınıyosun diyorum çözümü böyle buldum.
Buraya konu açarken bile utanıyorum aslında. Anlatmasam da kendimi kötü hissediyorum, anlatsam da...
2 ay oldu nişanlanalı , nişandan sonra ki 1ay hep kavgalı geçti şu 1aydırda güzel gidiyor sanıyordum ki yine sorunumuz çıktı, bir kaç kere konu açmışlığım kavglarımızla ilgili.
Şimdi ki sorun şu ki; nişanlım bana kurbanda koç getireceğini ama takı yapamayacağını parasının olmadığını söyledi . Bende biliyorum yeni nişan yaptık, iş değişikliği nedeniyle şehir dışında, tabi ki de hoş gördüm sonuçta maddi manevi birbirimizin yanında olucaz, aileme bile söylediğimde ne gerek var yapmasın etmesin dediler. Bende nişanlıma dedim ki bizim koçtan önce birikime ihtiyacımız var, sen en iyisi aynı paraya altın yap kenarda dursun lazım olur dedim, adetler dedi boşver adet kimin umurunda dedim. Kayınvalideme parayı vermiş o da pazartesi bileziği yaptırıp dün bize gelmiş teslim etmiş, sağolsun ölçümü bildiği için ona göre yapmış ama kelepçe bilezik yaptırmış eve geldim takarken nerdeyse kırılacaktı kalıbı ufaktı yamularak girdi ve beyaz altın ile karışıktı. Nişanlıma; aşkım bileğime zorla girdi ve beyaz altınla karışık gidelim aynı fiyatla başka bişeyle değiştirelim ileride yarı yarıya zarar ederiz dedim. O da bana cevabı şu ; PEKİ , peki nasıl bir cevap aşk dedim tamam ben seni düşünmem dedim. Telefonu açtım birden azarlamaya başladı diğer bileziktede aynısını yaptın sen , senin istediğin bilezik olmadı diye böyle yapıosun hiç bişey beğenmiosun dedi. Sanki ben para gözüm , benim gözüm yükseklerde ,olmadı diye yalan söylüyorumNişanda bilezik için kayınvalidemle anlaştık gidelim yaptıralım diye , kayınvalidem dayanamayıp yaptırıp anneme vermişti, benim yaptırdığım anneanemin yaptırdığı aynı model simli simliydi dedim ki anne gidelim değiştirelim set gibi olsun hepsi 22ölçü de çok byük demiştim o yani, herkes gidiyor kayınvalidesi ile seçio gramı şöyle olcak şu kadar bilezik istiyoz diye dayatıp acımasızca istiyorlar ben ne öle bişi yaptım ne istedim ben takıcaksam eğer bileğime göre gönlüme göre istedim o kadar ama nişanlım beni kötü gelin art niyet düşünceli ilan etti durumu güzelce izah ettiğim halde bana; beni salak yerine koyma dedi Benim hakkımda böyle düşündüğü için arayıp hıçkırıklara boğularak sen nasıl insansın dedim o da bana ağla ağla içini rahatlatırsın dedi , o kadar kırgınım ki 2senedir emek verdiğim insan beni yerin dibine soktu , emeklerim boşunaymış gibi hissediyorum , bunları düşünmekten kendimi alakoyamıyorum, benim içim dışım bir ben hiçbir zaman lafı dolandırmam en başından beri hep öyle davrandım ona. Kayınvalidemi de aradım; anne değiştirmeyelim kalsın dedim, xxx(nişanlım) bana on tane laf söyledi altında art niyet aradı küçük geldi diyince yemin ettim değiştirmem dedim. Daha çok şey var da ... Çok uzun oldu.
Sizce bayanlar bunda kötü ne var ki ???
Yorum yapan herkese teşekkürler.
canım ilk bi kaç cünlesini okuyup yorum yapıyorum sadece...
bukadar kavgalı nişanlılıktan nasıl bir güzel evlilik hayali kuruyosun merak ediyorum..
nişanlılık gelin adayının nazlandığı zamandır,şimdi de nazlamıyolarsa, ilerde" hayatımda hiç cicim ayı geçirmedim" diye ah vah edersin...
Sonra genc kizlarimiz neden evliligi yürütemiyor diye kafa patlatiyoruz... Altin evlilikte hicbirseydir... Bayramlarda koc altin adetler falan gecin bunlari, bunlarin hepsi tam olsa ne yazar mutluluk mu getiriyor? Tam aksine bakin sorunlar simdiden olusuyor... Kötü niyetle dememissiniz evet ama koca kadin ayaginiza kadar bilezigi getirmis siz begenmemissiniz gibi bi durum cikmis ortaya... Yani siz deger olarak düsünmüsünüz dogru ama birakin bunu onlar düsünsün hemde ikinci kez altinla alakali bisey olmus, onlarin aldiklarini degistirmek istiyorsunuz... Koyun kenara dursun bunun icin huzursuz olmaga degermi...
Ben onun kadar kırıcı değilim am alafıda gediğine oturturum gıkı çıkmaz , yaptığının suçunu bilir am aiş işten geçer , kırdığıyla kalır... Evet zaten gülerek diceksin senin içinde kalcağına karşındakinin içinde kalsın ki hatasını gördün ama hayvanımsı konuşmayla değil güle güle...
Bu kadar birikimci olmayın, yaşamaya bırakın kendinizi biraz. Kayın valideniz almış gelmiş teşekkür etmek yerine ederini mi düşündünüz.
Bunu hiç yapmayanlar var. Belki art niyetli degilsiniz ama bu yapmış oldugunuz dogru degil. Ne almışlarsa almışlar saygısızlık içermiyorsa bırakın bi kenara sevdanızı yaşayın yahuualtın felan ayar yok küçük egri bunlara Gülersiniz vakti zamanı geldiginde.
aslında yaptığımız biraz sinsilik oluyor alttan alttan laf sokuyoruz ama direk pat diye söylersen kötü gelin, kütü eş yada kötü arkadaş oluyorsun ama napalım mecbur bırakıyorlar bazen. kırıldığımda bir şey demezsem içim içimi yiyor . gülerek söylüyorum rahatlıyorum
hediye olsa da bileğine göre değilse değiştirilir. ayrıca başka bir şeyle değiştirmek karşı tarafı kırsa bile satarken çok zarar edilecek bir şeyi değiştirmeye çekinmem ben. çünkü mantıklı bir açıklama benim için zarar sistemi.
nişanlına gelince gereksiz parlamış o senin kadar doğru düşünemiyor bence. ama sen yine de kapat artık bu konuyu canınız daha fazla sıkılmasın diye bence
Ay Allah aşkına bana nişanda zırnık takmadılar hiç de lafını etmedim, herşeyden önce huzur olmalı.Buraya konu açarken bile utanıyorum aslında. Anlatmasam da kendimi kötü hissediyorum, anlatsam da...
2 ay oldu nişanlanalı , nişandan sonra ki 1ay hep kavgalı geçti şu 1aydırda güzel gidiyor sanıyordum ki yine sorunumuz çıktı, bir kaç kere konu açmışlığım kavglarımızla ilgili.
Şimdi ki sorun şu ki; nişanlım bana kurbanda koç getireceğini ama takı yapamayacağını parasının olmadığını söyledi . Bende biliyorum yeni nişan yaptık, iş değişikliği nedeniyle şehir dışında, tabi ki de hoş gördüm sonuçta maddi manevi birbirimizin yanında olucaz, aileme bile söylediğimde ne gerek var yapmasın etmesin dediler. Bende nişanlıma dedim ki bizim koçtan önce birikime ihtiyacımız var, sen en iyisi aynı paraya altın yap kenarda dursun lazım olur dedim, adetler dedi boşver adet kimin umurunda dedim. Kayınvalideme parayı vermiş o da pazartesi bileziği yaptırıp dün bize gelmiş teslim etmiş, sağolsun ölçümü bildiği için ona göre yapmış ama kelepçe bilezik yaptırmış eve geldim takarken nerdeyse kırılacaktı kalıbı ufaktı yamularak girdi ve beyaz altın ile karışıktı. Nişanlıma; aşkım bileğime zorla girdi ve beyaz altınla karışık gidelim aynı fiyatla başka bişeyle değiştirelim ileride yarı yarıya zarar ederiz dedim. O da bana cevabı şu ; PEKİ , peki nasıl bir cevap aşk dedim tamam ben seni düşünmem dedim. Telefonu açtım birden azarlamaya başladı diğer bileziktede aynısını yaptın sen , senin istediğin bilezik olmadı diye böyle yapıosun hiç bişey beğenmiosun dedi. Sanki ben para gözüm , benim gözüm yükseklerde ,olmadı diye yalan söylüyorumNişanda bilezik için kayınvalidemle anlaştık gidelim yaptıralım diye , kayınvalidem dayanamayıp yaptırıp anneme vermişti, benim yaptırdığım anneanemin yaptırdığı aynı model simli simliydi dedim ki anne gidelim değiştirelim set gibi olsun hepsi 22ölçü de çok byük demiştim o yani, herkes gidiyor kayınvalidesi ile seçio gramı şöyle olcak şu kadar bilezik istiyoz diye dayatıp acımasızca istiyorlar ben ne öle bişi yaptım ne istedim ben takıcaksam eğer bileğime göre gönlüme göre istedim o kadar ama nişanlım beni kötü gelin art niyet düşünceli ilan etti durumu güzelce izah ettiğim halde bana; beni salak yerine koyma dedi Benim hakkımda böyle düşündüğü için arayıp hıçkırıklara boğularak sen nasıl insansın dedim o da bana ağla ağla içini rahatlatırsın dedi , o kadar kırgınım ki 2senedir emek verdiğim insan beni yerin dibine soktu , emeklerim boşunaymış gibi hissediyorum , bunları düşünmekten kendimi alakoyamıyorum, benim içim dışım bir ben hiçbir zaman lafı dolandırmam en başından beri hep öyle davrandım ona. Kayınvalidemi de aradım; anne değiştirmeyelim kalsın dedim, xxx(nişanlım) bana on tane laf söyledi altında art niyet aradı küçük geldi diyince yemin ettim değiştirmem dedim. Daha çok şey var da ... Çok uzun oldu.
Ay Allah aşkına bana nişanda zırnık takmadılar hiç de lafını etmedim, herşeyden önce huzur olmalı.
Buraya konu açarken bile utanıyorum aslında. Anlatmasam da kendimi kötü hissediyorum, anlatsam da...
Şimdi ki sorun şu ki; nişanlım bana kurbanda koç getireceğini ama takı yapamayacağını parasının olmadığını söyledi . Bende biliyorum yeni nişan yaptık, iş değişikliği nedeniyle şehir dışında, tabi ki de hoş gördüm sonuçta maddi manevi birbirimizin yanında olucaz, aileme bile söylediğimde ne gerek var yapmasın etmesin dediler. Bende nişanlıma dedim ki bizim koçtan önce birikime ihtiyacımız var, sen en iyisi aynı paraya altın yap kenarda dursun lazım olur dedim, adetler dedi boşver adet kimin umurunda dedim. Kayınvalideme parayı vermiş o da pazartesi bileziği yaptırıp dün bize gelmiş teslim etmiş, sağolsun ölçümü bildiği için ona göre yapmış ama kelepçe bilezik yaptırmış eve geldim takarken nerdeyse kırılacaktı kalıbı ufaktı yamularak girdi ve beyaz altın ile karışıktı. Nişanlıma; aşkım bileğime zorla girdi ve beyaz altınla karışık gidelim aynı fiyatla başka bişeyle değiştirelim ileride yarı yarıya zarar ederiz dedim. O da bana cevabı şu ; PEKİ , peki nasıl bir cevap aşk dedim tamam ben seni düşünmem dedim. Telefonu açtım birden azarlamaya başladı diğer bileziktede aynısını yaptın sen , senin istediğin bilezik olmadı diye böyle yapıosun hiç bişey beğenmiosun dedi. Sanki ben para gözüm , benim gözüm yükseklerde ,olmadı diye yalan söylüyorumNişanda bilezik için kayınvalidemle anlaştık gidelim yaptıralım diye , kayınvalidem dayanamayıp yaptırıp anneme vermişti, benim yaptırdığım anneanemin yaptırdığı aynı model simli simliydi dedim ki anne gidelim değiştirelim set gibi olsun hepsi 22ölçü de çok byük demiştim o yani, herkes gidiyor kayınvalidesi ile seçio gramı şöyle olcak şu kadar bilezik istiyoz diye dayatıp acımasızca istiyorlar ben ne öle bişi yaptım ne istedim ben takıcaksam eğer bileğime göre gönlüme göre istedim o kadar ama nişanlım beni kötü gelin art niyet düşünceli ilan etti durumu güzelce izah ettiğim halde bana; beni salak yerine koyma dedi Benim hakkımda böyle düşündüğü için arayıp hıçkırıklara boğularak sen nasıl insansın dedim o da bana ağla ağla içini rahatlatırsın dedi , o kadar kırgınım ki 2senedir emek verdiğim insan beni yerin dibine soktu , emeklerim boşunaymış gibi
hissediyorum , bunları düşünmekten kendimi alakoyamıyorum, benim içim dışım bir ben hiçbir zaman lafı dolandırmam en başından beri hep öyle davrandım ona. Kayınvalidemi de aradım; anne değiştirmeyelim kalsın dedim, xxx(nişanlım) bana on tane laf söyledi altında art niyet aradı küçük geldi diyince yemin ettim değiştirmem dedim. Daha çok şey var da ... Çok uzun oldu.
Aynen canım , bizim ilişkimizde naz niyaz yok, içinden gelenleri ifade etme yok , bunlar olunca çatışma çıkıyor. Allah benim yardımcım olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?