Çok kırgınım...

Aaay kutluyorum sizi yaa o kadar çok var ki çevremde altın bilezik diye ağlayan,sayısını beğenmeyen,şu kadar getirmelisin diye şart koşan ne olacak sanki...Çok mantıklı saklamaktansa :) Mutluluklar bu arada :)

amin. her ailede farklı sorunlar var malesef bende 8 yıllık evliyim eşim son 3 yıldır oduna bağladı:) çocuğumuz olmuyor ben ona diyorum artık .. neyse eğer yılan dilliyse sende onun silahıyla vur. benimde kv biraz yılan dilli bende ona karşı içimde ne varsa şakayla karışık söylüyorum eğer tepki verirse.. ayy canım şaka yapıyorum ben naptım şimdi hemen üstüne alınıyosun diyorum çözümü böyle buldum.

Sonra genc kizlarimiz neden evliligi yürütemiyor diye kafa patlatiyoruz... Altin evlilikte hicbirseydir... Bayramlarda koc altin adetler falan gecin bunlari, bunlarin hepsi tam olsa ne yazar mutluluk mu getiriyor? Tam aksine bakin sorunlar simdiden olusuyor... Kötü niyetle dememissiniz evet ama koca kadin ayaginiza kadar bilezigi getirmis siz begenmemissiniz gibi bi durum cikmis ortaya... Yani siz deger olarak düsünmüsünüz dogru ama birakin bunu onlar düsünsün hemde ikinci kez altinla alakali bisey olmus, onlarin aldiklarini degistirmek istiyorsunuz... Koyun kenara dursun bunun icin huzursuz olmaga degermi...

Ben onun kadar kırıcı değilim am alafıda gediğine oturturum gıkı çıkmaz , yaptığının suçunu bilir am aiş işten geçer , kırdığıyla kalır... Evet zaten gülerek diceksin senin içinde kalcağına karşındakinin içinde kalsın ki hatasını gördün ama hayvanımsı konuşmayla değil güle güle...

canım ilk bi kaç cünlesini okuyup yorum yapıyorum sadece...
bukadar kavgalı nişanlılıktan nasıl bir güzel evlilik hayali kuruyosun merak ediyorum..
nişanlılık gelin adayının nazlandığı zamandır,şimdi de nazlamıyolarsa, ilerde" hayatımda hiç cicim ayı geçirmedim" diye ah vah edersin...

Bazıları yazıları tersten okuyor sanırım , ne saklıcam ben altını , benim onun kuruşuna dahi ihtiyacım yok , çocuğun kredi borcu var farklı şehire gitti sürekli gideri var askere gitçek birde , içinden gelmiş yapmış ben beklemezken hemde, o altın benim değilki bende emanet , düğün parası yapacak zarar etmesin diye onun cebini düşündüm o kadar. Onun bana ettiği odunumsu konuşmasına da kırıldım o kadar, herkes anlamak istediği gibi anlasın yorumlasın çokda tın.
Bir ben bir de allah biliyor benim içimi , benim gözümde bileziğin tırnak kadar değeri yok ... Sırf muhalefet olmak için yazılan yorumlarda gerçekten çok çirkince , kişi kendinden bilir işi zaten...

Aynen canım , bizim ilişkimizde naz niyaz yok, içinden gelenleri ifade etme yok , bunlar olunca çatışma çıkıyor. Allah benim yardımcım olsun ....

Bu kadar birikimci olmayın, yaşamaya bırakın kendinizi biraz. Kayın valideniz almış gelmiş teşekkür etmek yerine ederini mi düşündünüz.
Bunu hiç yapmayanlar var. Belki art niyetli degilsiniz ama bu yapmış oldugunuz dogru degil. Ne almışlarsa almışlar saygısızlık içermiyorsa bırakın bi kenara sevdanızı yaşayın yahuu altın felan ayar yok küçük egri bunlara Gülersiniz vakti zamanı geldiginde.

Bu kadar ufacık şeyi şimdiden sorun ederse kim bilir büyük sorunlarda ne eder. Altınını yemişim , insan olan zaten karşındakini bilir ve ona göre adabınca konuşur. Bende fikrimi belirtemiceksem şimdi aynı hayatı birleştirmemize gerek yok , benimm içimde bir dışımda varsın ben kötü olayım. Benim yaptığım geçer dil yarası geçmez asla ...

aslında yaptığımız biraz sinsilik oluyor alttan alttan laf sokuyoruz ama direk pat diye söylersen kötü gelin, kütü eş yada kötü arkadaş oluyorsun ama napalım mecbur bırakıyorlar bazen. kırıldığımda bir şey demezsem içim içimi yiyor . gülerek söylüyorum rahatlıyorum

Kayınvalidemin cebinden çıksaydı elbette çok umursamazdım , ama dediğim gibi ailelerin desteği yok , nişanlım elinden geleni yapıyor , bunca borcun içinde düğün yapmaya kalkınca geleceği düşünüosun. Yapında demedim içinden gelmiş , takmayınca takmadı gelin beğenmedi derler , küçük geldi takamadım desem neden demed,n derler. Ben hem onun düğün parasını düşündüm hemde bayramda takamıcağımı düşündüm dedim geçtim. Onun vereceği cevapta bu değildi , ne demek salak yerine koymak ben altınların üstüne mi yatıyorum odun işte hangi biri yontulmuş ki zaten , zarif ince düşünceli biri zor zaten. Adet böyle , annem kızar bilmem ne diye konuşur bi de , daha olgunlaşamamış , ama pişiricem ben onu ...

Son düzenleme:

Yoo bence sinsilik değil, dolambaçlı yollardan söyleyenler yada yaptıranlar sinsidir bence. Ben kırmamak için gülerek söylerim yoksa pat diye söylemesini de bilirim bu kez de hır gür çıkıyor. İçimden geleni de söylerim ben neden dert edineyim , neden onun söylediğini sindireyim , bugün susarsan yarın tepene çıkar, en iyisi söyle gitsin, dolambaçlı değil direk kırmadan... Sinsilik farklı bu farklı

hediye olsa da bileğine göre değilse değiştirilir. ayrıca başka bir şeyle değiştirmek karşı tarafı kırsa bile satarken çok zarar edilecek bir şeyi değiştirmeye çekinmem ben. çünkü mantıklı bir açıklama benim için zarar sistemi.
nişanlına gelince gereksiz parlamış o senin kadar doğru düşünemiyor bence. ama sen yine de kapat artık bu konuyu canınız daha fazla sıkılmasın diye bence

Erkekler çok kaba düşünceli , bizler kadar ince fikirli değiller işte sorun bu . Evet doğru düşünemiyor gereksiz kırıcı konuşmalar yapıyor , insanın gönlü kırıla kırıla bir zaman sonra yerine gelmiyor. Bizim ne ilk ne son bu biliyorum. Artık bakalım hayırlısı diyorum...

şu altın mevzusu yüzünden başlamadan biten öyle çok evlilik var ki..

Ay Allah aşkına bana nişanda zırnık takmadılar hiç de lafını etmedim, herşeyden önce huzur olmalı.

ben seni haklı buldum
ama belkide ifade karmaşası oldu
ve algı da hata oluştu
yada nişanlın çok gergindi

daha sakin bir zamanda yeniden konuşursanız
eminim tatlıya bağlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…