Çok kırgınım...

Ya bakın kendimi ifade etmemde mi sorun var anlamıyorum . Sözümüzden sonra takı konuşmaya geldiler ( Ege bölgesinde adettir.) bizimkiler bizde öyle istenilmez elinizden ne geliyorsa dedi , kayınvalidem de ben gelinime 4tane bilezik yapıcam dedi. Ben ve ailem istemedik. Nişan alışverişi yapıcaktık kayınvalidem tez canlıdır bilezik yapmış bana getirmiş bize, özellikle belitmek istiyorum 22ayar değil 22ölçülü almış benim bileğim 19 ve nişanda oynarken bileğimden düşecek kadar genişti , çok büyük geldiği içinde kayınvvalidemde gidelim boyunu ayarlatalım dedi, benimde gözüme anneanemin ve benim yaptırdığım bileziği gördüm ve ASLA bilezik takmasını sevmiyorum, takacağım gün olucak gelinim çünkü ben karşı tarafta bayramlarda görmek istiyor kolumda o yüzden kadınların taktığı altın gibi durmasın diye sahteye benzer kendi yaptırdığımızla değiştirdim kayınvalidem olur kızım dedi , hiç alınma küsmece yok , insan fikrini paylaşamıcaksa alınıp kırılacak diye o zaman yapmacık olmaz mıyız? Bir kere işin içinde fesatlık yok! Nişanda da elimden geleni yaptım zaten çünkü mutlu ediyor bu beni...
Nişanlımda geçenlerde koç bizde adettir boynuzuna altın takılır ama ben birini yapabilirim dedi, boşver nişan yaptık yeni sıkıştırma dedim , hayır olur mu ya yapıcam dedi. Ben arkadaşımda gördüm koyunu gelin gibi süslüyorlar getiriyorlar çok güzel ama hayvan kesiliyor, ben zaten dayanamam o hayvancağız süslü püslü gelecek sonra kesilecek çok üzülürüm, zaten hem benim hem onun da borcu var , düğün paramız yok , birikime ihtiyacımız var , o zaman aşkım koça vereceğin parayı altın yap ileriye yatırımımız olur dedim(BİLEZİK DEMEDİM), sonra nişanlım geldi dedi bilezik yaptırıcam, annemle gidrsiniz siz dedi , bende işten geç çıktığımı kuyumcular kapanıcağını söyledim, sende ki bilezik değer kaybediormuş zarar ederiz dedi bende öğrenmiştim zarar edilmiomuş diye söyledim. Kayınvalidem yaptırıp getirmiş anneme bayram için, 19 numara geçen seferden biliyor bilek ölçümü gram değil bu 19 , kelepçe yaptırmış gayetde güzeldi benbeğenmedim demedim, bu da kalıp olarak küçük geldi bileğime ve zorla yamularak girdi, ben bi kaç kere daha tak çıkar yaparsam kırılacak ve hurda olacak, zarar ederiz diye daha önce bi konuşma geçtiği için belki kayınvalidem bilmiyordur diye bu konuşmasından dolayı söyledim beyaz altın var içinde yarı yarıya satarız ilerde dedim, ben ağırlığından bahsetmedimmm, modelini beğenmiyorum demedim!! Nişanlımda bana; peki , tamam değştiririz, sen hep böyle yapıosun, beni salak yerine koyma dedi, hıçkırıklara boğuldum bana acımasızca ağla dedi. Bende diyorum ki benim bu tek kelimeme hak mıydı? Nişanlımın yaptığı tektaşı bende bol bol takıyorum çünkü o çok kıymetli ömrüm boyunca saklıyabileceğim manevi değeri olan hediye , ben ne bilezik ne koç istedim , ne fesatlık ettim ne yüzüne vurdum , ben bu ilişkiye emek verdim altınla değer biçmedim, yapmak istedi yaptı ama bana değil kendine yaptı aslında bende onu düşündüm zarar etmesin ileride satacak diye , biz bugün ayrılmış olsak o altınlar kimin ? benim mi sanki ? İyi okuyup doğru anlayın allah aşkına, ben olduğum gibiyim içim dışım bir fesatlık etsem ilk başta ben onu bozardım öyle düşünseydim! Ben onu düşünürken o bana bunu nasıl yakıştırabildi onun burukluğunu yaşıyorum sadece... Sizin dediğiniz gibi biri olmadım ASLA ve KATİYEN de ben kendimi maddiyata benliğimi SATMAM , sevdiğim insanları da...
Yorum yapmak için, kendini tatmin edip prim sağlamak için benim üzerimden alıntı yapmayın ? BDV eğlence yeri değil.

Burada ki konu bana yaptırdığı bilezik değil , bana yakıştırdığı söz , ben yıllarımı verdim , emek verdim , sustum birçok kez , hep kaldım gitmedim , benim özüm sözüm birken , nasıl da bana bunu söyleyebildi? İlişkiler de fikir söylemekte kabahat mi ? yoksa alınganlık edince karşındakine dil şiddetinde mi bulunmak gerekiyor ... İşte ben buna kırgınım... Herkese iyi akşamlar

yani bunu bu kadar dillendirmeni anlamadım ben.. her şey erkekle bu kadar konuşulmaz ki.. ne anlar o bilezikten altından.. erkek mantığı sen beğenmedin kapris yapıyorsun demiş çıkmış işin içinden.. zaten sen o bileziği yatırım diye istemişsin, bileğine olsa ne olur olmasa ne olur.. düğünden sonra öteki takıların içine katarsın bozdurursun gider.. zaten dar gelmişti dersin.. kimsede bir şey demez.. sonuçta annesi beğenmiş hediye almış.. ayıp olmuş biraz bence..

aslında dar geldi değiştirelim deseydin hiç bir sorun yokmuş , ama sen beyaz altın dediğin için ona bozulmuş nişanlınız muhtemelen , ki bozulacak da bir durum .
altın alırken değişim fişi felan vermezler , aldığınız kuyumcuya gider değiştirisiniz.
keşke nişanlına bu dar geldi bileğime uygun olanı alayım deseydin .

Bana ayıp geliyor böyle muhabbetler altınmıs hediyeymiş kendimi hic küçük düşürmem bunlar için

bu konularda altınmış adetmiş siz hiç muhattap olmayın nişanlınızla, aileniz ailesiyle konuşsun eğer birşey istiyorsanız..Diğer türlüsü sizide nişanlınızıda yorar

Böcüğüm öncelikle seni çok kocaman özlediğimizi bil istedim.
Arada yaz lütfen.
Sen gayet normal birşey söylemişsin bunda abartılacak bozulacak ne var anlamadım, sanki nişandan önce daha anlayışlı sana karşı daha iyi biriydi.
Belkide düğün telaşı hazırlıkları masrafı falan kafasını bulandırıyor kuzum bilemiyorum
Kendini üzmemeye çalış, bol bol dua et rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin diye canım benim.

Bayramda takıcam

Sağol kuzum benim
Yok nişan telaşıyla alakası yok her birşey onun diline vurur zaten bu yüzdende ohoo dosyası çok kabarık... Söylediğime verdiği cevapta bardaktan taşan son damlaydı kuzum aman boşver , bugün iyiyim , onunla konuşmuyorum, bana yaptığı haksızlıkların tümünün bedelini ödettiricem.
Özelden konuşalım kuzum ayde gel

Benide katın o özele

Hahahha ben koc ta kaldimm....
Esimin kocla geldigini,kocun kactigini benimde merdivenden inisim geldi gozumun onune cok guldummm.hahahhaahahaha.....

bence nişanlılık dönenminde tüm çiftlerde bu gerginlik oluyor insan içinde olmayan şeyleri söyleyebiliyor.biz 3 yıl sevgili olduk neredeyse hiç tartışmadık 2 ay nişanlı kaldık ayrılmanın eşiğinden döndük. bu durum evlenince değişiyor genelde ama sizinki değişmeyebilir bilemem. nişanlını en iyi sen tanıyorsun o yüzden bişey diyemem. birikim konusuna gelince bende çok yıpratmıştım kendimi herşeyden kısmıştım aman masrafımız olcak harcamayalım herşeyin ucuzuna kaçtım. harcamadığım yanıma kar mı kaldı. HAYIR.. hiç düşünme beyaz altınmış küçükmüş diye teşekkür et koy kenarı. bayramda seyranda neden takmıyorsun dersede çok beğendim takcaktım ama küçük geldi de çık işin içinden.

Benimkisi yılan dilli sokar sonra der ki ben naptım ? Bizim evliliğimizde zor olur , korkuyorum ...
Erkeğe acımaya gelmez , acıncak hale sen düşersin diye bi lafı var annemin çok doğru diyor şimdi anlıyorum... Allah mutluluğunuzu daim etsin ne güzel.

Hahahha ben koc ta kaldimm....
Esimin kocla geldigini,kocun kactigini benimde merdivenden inisim geldi gozumun onune cok guldummm.hahahhaahahaha.....

ayy sizinki de komikmiş , bende gelin gibi koçun önüne atlardım onu kesmeyin beni kesin derdim Allahın emri ama pof ya kurban geldi yine bir sürü can gidecek yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…