- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- Konu Sahibi magic girl
kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyoryani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılarkızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce