ÇOK KIRILDIM ÇOK...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya geçmek istiyorum , 2-3 gün sonra doğum günüm var, dün eşim eve geldigi zaman kv aradı ,sanırım bir mağazaya gitmiş hediye almak için Allah razı olsun dusunur böyle seyleri.

Herhalde eşime bedenimi sordu oda söyledi şuan kiloluyum ama diyetteyim ve vermeye başladım, hergun 1 saat yuruyus yaptığımız için esimde bana spor ayakkabı almayı düşünüyor, ondan olsa gerek esim kv ye anne ya istediğini al yada beraber guzel pahalı bir spor ayakkabı alalim dedi , kv telefonda pahalı bir ayakkabıya gerek yok içe basiyor zaten dedi

Eşim hemen telefonun sesini kisti geri kalanı duymayayim diye hoparlör açık filan değildi, eşimin kucağında yatarken duydum, caktirmadim ama çok üzüldüm biraz içe doğru bastigimin farkındayım ama bu, ayakkabının iyisine layık olmadigim anlamına mi geliyor? Sorun pahalı yada ucuz değil ,yada beraber almak da değil hatta hediye bile değil eşim en güzelini alır zaten alamazsada cani saolsun.

Hayatımda hiçbir zaman orijinal nike .puma buimem ne giymiş bir insan degilim, çoğu markanın adını bile bilmem ama babam bizi hiç açıkta bırakmadı hep gücünün en yettiğini, en güzeli aldı Allah bin kere razı olsun .

Bende hep sukrettim ,kimsenin biseyine kötü gözle bakmadim ,fesatlanmadim,olanlarimla yetindim, mutlu oldum ama o cümle çok gücüme gitti , hiçbirşey almasını istemiyorum artık.

Eşime bisey diyemem onunla ilgili birşey yok, hangimiz annemizin ne söyleyeceğini bilebiliriz ki... Kv ye söyleyemem telefonmu dinliyorsun diyip haklı çıkmaya calisip eşime kizar,

Samimiyetsizligiyle ,layık gormeden aldığı hediyeyi kullanmak istemiyorum ,bu kadar kötü olmak zorundami insanlar ...

Aman canım takma üzülme böyle şeylere. Ben de içe basıyorum, ayakkabıyı yamultuyorum diye kardeşlerim giydirmez bana ayakkabılarını. Kendileri benim neyim varsa tepe tepe kullanırlar. Benim onlara hediye aldığım ayakkabıyı bile giydirmezler bana. :)))
Kv ler böyledir. Kıskanırlar mutlaka oğullarını, gelinlerini. Aldırmayacaksın.

aldıgı şeyi ben olsam kullanmam ,

ne kadar iyi düşünceli kibar falan filan ne olursa olsun hiç bir zaman gelinlere karşı sevgileri gerçek değil

Kıyamam canım çok kırılmışsın belli. İnsan bazen hiç düşünmeden konuşuyor böyle işte. Kaynananız normalde kötü niyetli biri değilse sizi kırmak isteyen fazla takma derim üzme kendini belki boş bulundu belkide ayakkabıya o kadar para gereksiz buldu sonucta cabuk eskir diye yürüyüş yaptığın için seninle alakası bile olmayabilir dediğinin. Hiç üzülme sen sağlıkla kilo vermeye bak alınca da çaktırmadan anne pahalı şeylere gerek yok nede olsa eskiyor zayıflıyorum hızla vucudum değişiyor gibi aldığı şeye bağlı konuşursanız belki anlar ve sizin içinizde kalmaz. Hadi bakalım bol bol kilo vermeler hemencik inşallah vazgeçme sakın

ayıp etmiş gerçekten. ben olsam gider en pahalısından beğendiğim bi ayakkabıyı alır gözüne sokardım. fiyatını filan söylerdim hatta abartarak.

En pahalisini almam ona inat diye eşimi zora sokmam tabiki güzel ve kullanışlı bir ayakkabi alacagim o öyle dedi diye huzurumu bozmam ama kirildim işte

Boşver ne alırsa alsın madem, çokta takma bu durumu.
Bildiğin densiz bi KV işte, pek kibarlık beklememek lazım..

En pahalisini almam ona inat diye eşimi zora sokmam tabiki güzel ve kullanışlı bir ayakkabi alacagim o öyle dedi diye huzurumu bozmam ama kirildim işte

yahu siz alacağınızı alın. fiyatı gönlünüzden kopsun. fişiyle gezmeyeceksiniz ya. eşinize de söyleyin madem öyle işte böyle diye.

aldıgı şeyi ben olsam kullanmam ,

ne kadar iyi düşünceli kibar falan filan ne olursa olsun hiç bir zaman gelinlere karşı sevgileri gerçek değil

Ona ne şüphe ... Ama insanlar biraz dusunmeli kendi kızı için kv si böyle birşey söylese küplere binerdi, bende bir anne babanın kiziyim.

Çok tesekkur ederim, inşallah kısa surede fit olurum :) ama mesele pahalı yada ucuz değil huzurla olsun en kotusu olsun ama yüzüme karşı başka konusacagini biliyorum o yüzden gücüme gidiyor.

yahu siz alacağınızı alın. fiyatı gönlünüzden kopsun. fişiyle gezmeyeceksiniz ya. eşinize de söyleyin madem öyle işte böyle diye.

Fiyatı yemin ederm umrumda değil isterse çöp alsın ama samimi olsun sadece bunu bahane edip layık gormemesine kirildim , Eşim en iyisini alır mesele o değil insanların yüzüme başka arkamdan bambaşka konuşmasına sasiriyorum.

Çok tesekkur ederim, inşallah kısa surede fit olurum :) ama mesele pahalı yada ucuz değil huzurla olsun en kotusu olsun ama yüzüme karşı başka konusacagini biliyorum o yüzden gücüme gidiyor.

İnşallah canım olursun azimli ve kararlı gördüm seni. Artık insanlara diyecek laf kalmadı vicdan yok bazılarında çünkü ne desen boş. Sen takmamayı seç ve ister zayıfla ister öyle kal buna kimse bir şey diyemez gönlün güzel olsun kendin için yap her şeyi. Hediye alırsa o kadınada lafını soyle derim altta kalma belki bıraz anlar yaptıgını.

Ya Hangi kaynana gelinini güzel bulurki bana Can'ım cicim der oğluna terbiyesiz diye anlatır boşver sen herkesin bi kusuru var sende kendini engelle dışa basmaya gayret göster ve pahalı ayakkabı al.kadın kötü niyeti yok ama beğenmiyorlar istersen manken ol yani biyerini ille eleştirir takılma benim kaynanamda damarlarıma takmıştı çok beyazım gözüküyor diye aman kendi tipleri çok güzel ya

ay kıyamam üzüldüm resmen

ama boşver takma kafana kadın düşünmüş hediye almak için eşine danışmış böyle düşün birde milletin kayınvalidesi bırak kendi hediye almayı oğlu hediye almasın diye 40 takla atar :) böyle düşün sende takılma eşin alacakmış sana zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…