- 28 Şubat 2016
- 152
- 111
- 18
- 38
- Konu Sahibi audrey2016
-
Amaaan bir kere kıy paraya madem yürüyorsun o kadar. Zaten bir ayakkabı kaç senede eskir ki?
aaaa olur mu hiç öyle sen ağaç kogundan çıkmasın senin ana baban yok sen sadece kendilerine hizmet etmek oğlunu memnun etmek için yaratılmışsın. tövbe tövbe
takma kafana sende ona değerinden fazla kıymet gösterme ve gerçek yüzünü gör,
kv ayıp etmiş ama seninki de tavşan dağa küsmüş hesabı.aranızdaki ilişkiyi bilemem ama bence layık olmadığın gibi bir şeyi kast etmemiştir.spor ayakkabı içe basmanı artırabilir diye de düşünmüş olabilir ama bence kötü düşünme.sana kıymet vermese,önemsemese hiç girmezdi hediye işlerine bence
Canim eşinle iyi ol gerisini boşver . O kendisi utansın söylediği kelimeden..
Bu arada belki çok alakası olacak ama ben aldım kemoterapi tedavisinden dolayi ayak sinirlerim ölmüştü. Ayağımda çöl ağrı ve uyuşma hissediyordum içine veya yan basiyordum. Nike air max natural ride ayakkabısıni aldım tüm şikayetlerim bitti ve sinirler yeniden kendine geldi tavsiye ederim eğer spor ayakkabi alacaksan kesinlikle bunu al .
bakın ben burda ayna vazifesi göreyim size:)) kendi ailenizinde içe bastığınızı söylediklerini hatta sizin hediye ettiğiniz ayakkabıları bile size giydirmediklerini söylüyorsunuz....ve onlara asla darılmıyorsunuz....kayınvalideniz bunu oğluna söylemiş yüzünüze söylememiş...oğluyla istişare ederken söylemiş... tabii ki keşke söylemeseydi amakadın ne bilsin sizin duyacağınızı...anneler kızlarına yada oğullarına söylerler damatları yada gelinleri ile ilgili bazı şeyler....emin olun sizin annenizde söyleyecek oğluna gelini hakkında bazı şeyler....hiçbirimiz melek değiliz....bunun kaynanalıkla, gelinlikle, damatlıkla ilgisi yok:))
İce basmak ne demek anlamadım:S
Ay aynı benim kv. Hiç takma o kendine baksın.
Kv cok ayip etmis. Kendi kizina bu lafi yakistiramazdi ama geline şap diye yakistirirlar kusurlarini. Bence sende ona gore davran bundan sonra. Ayrica yorumlardan anladigim kadariyla esine kirildigini bile soylememissin seni tebrik ediyorum ben olsam:)))
Afbuyrun ice basmak ne ola ki
Disinami basacaktik...anlamayinca ben
Canım bunu özellikle seni küçümsemek için söylediğini sanmıyorum. Esin pahalı bi şey deyince o da işten sıyırmak için öyle demiştir çok da bi şey düşünmeden. Belli bi yaş üstü insanlar kendileri alışkın olmadığı için böyle şeylere çok para verilmesini gereksiz buluyorlar haklı olarak. Yani söz konusu sen olmasan kendi çocukları da olsa benzer bahaneler uyduracaktı almamak için. Hepimizin kendi annelerımızden ananelerımızden filan duyduğumuz laflar bunlar. Zaten maç filan oynayacaksın eskıteceksın ne gerek var, zaten çok zayıfsın yakışmıyor alma, zaten sen kıymetini bilmezsin verme o kadar para falan filan hepimizin alışkın olduğu cümleler. Sana söylediği bu cümlelerin bi türevi bence. O an refleks olarak söylemiş, pahalı başka bi şey söyleseydi Esin ona da bi bahane uydururdu. Dünyanın yarısı içeri basıyor zaten, bunu kompleks yapma kendine. Belli ki seni seviyor ve düşünüyor. Başka bu tarz arkandan kötüleme olayına şahit olmadıysan çok alınganlık etme bence buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?