ÇOK KIRILDIM ÇOK...

Bence fazla kafana takma büyükte olsalar bazen ağızlarından çıkana dikkat etmiyorlar bence sen bunu bir anlık boş boğazlılık gibi gör umarım herşey yolunda gider hayatında ama seni sevmese düşünmese hiç hediye bile almaya gerek duymaz demekki sana değer verip seviyorlar olur böyle vakalar kadınlar kulubü yakalar

Canım bunu özellikle seni küçümsemek için söylediğini sanmıyorum. Esin pahalı bi şey deyince o da işten sıyırmak için öyle demiştir çok da bi şey düşünmeden. Belli bi yaş üstü insanlar kendileri alışkın olmadığı için böyle şeylere çok para verilmesini gereksiz buluyorlar haklı olarak. Yani söz konusu sen olmasan kendi çocukları da olsa benzer bahaneler uyduracaktı almamak için. Hepimizin kendi annelerımızden ananelerımızden filan duyduğumuz laflar bunlar. Zaten maç filan oynayacaksın eskıteceksın ne gerek var, zaten çok zayıfsın yakışmıyor alma, zaten sen kıymetini bilmezsin verme o kadar para falan filan hepimizin alışkın olduğu cümleler. Sana söylediği bu cümlelerin bi türevi bence. O an refleks olarak söylemiş, pahalı başka bi şey söyleseydi Esin ona da bi bahane uydururdu. Dünyanın yarısı içeri basıyor zaten, bunu kompleks yapma kendine. Belli ki seni seviyor ve düşünüyor. Başka bu tarz arkandan kötüleme olayına şahit olmadıysan çok alınganlık etme bence buna.

yorumlarda da okudum ben de gidip en pahalı ayakkabıyı aldırırdım. kırılmanız çok normal bence ama takmamaya çalışın lütfen. siz üzülürsünüz sadece.

ben olsam aa hedıyen ıcın teşekkürler. keşke beraber bir spor ayakkabı alsaydınız ıyısınden ama malum ıcerı basıyırum deymez derdım

Amaaan bir kere kıy paraya madem yürüyorsun o kadar. Zaten bir ayakkabı kaç senede eskir ki?

Su anki ayakkabim 3-4 senelik zaten ,hergun yürüyorum 1 saat yamuk bastığim icin ayak bilegim bir muddet sonra çok ağrı yapıyor

Öyle yapıyorum artık 3 sene sustumda ne oldu kıymet mi bildiler hayır ezdikce ezmeye başladılar ,kendimi korumaya başlayınca da kötü gelin oldum ben birisine hediye alacak olsam o bahaneden dolayı öyle birşey söylemek asla ama asla aklıma gelmez şahsen ,ya ben çok safim ya da bazıları çok çakal

Ne kadar kaliteli ayakkabılar var hiç iyi niyetli değildi sozleri kulaklarimla duydum iyi niyetle söylese esim apar tipar telin sesini kısmaya çalışmazdı spor ayakkabı neden içe basmayı arttirsinki en rahat ayakkabı bence yuruyuste abiye giyemeyecegimi iyi biliyordur cok akıllı bir kv ye sahibim

Çok geçmiş olsun ,tekrar iyilesmenize çok sevindim ,sağlık çok önemli sağlık olmadimi hiçbirşeyin değeri olmuyor maalesef güzel bir ayakkabı aldim nihayet

Bahsettiğiniz olayı anlatan ben degilim,başka bir arkadaşımız ben zaten içe bastigimin farkındayım ama mesele kv yada başkası değil annemde aynı şeyi söylese onada çok kirilirim, sonuçta kv benim.düşmanım değil esimi dogurup büyüyen kişi aslada saygısızlık etmem ama onu bahane ederek böyle bir cümle kurmasına kirildim ,eğer annemde kardeşimin eşi için böyle birşey söylese emin olun bozardim ,empati yapınca insanları anlamak çok kolay ,yoksa mesele almış almamış değil hiçbirşey de almayabilir,almak zorunda değil önemli olan üslup ,yuzume karşı demedi ama gerçek dusuncelerini öğrendim .

Kv cok ayip etmis. Kendi kizina bu lafi yakistiramazdi ama geline şap diye yakistirirlar kusurlarini. Bence sende ona gore davran bundan sonra. Ayrica yorumlardan anladigim kadariyla esine kirildigini bile soylememissin seni tebrik ediyorum ben olsam:)))

Ay aynı benim kv. Hiç takma o kendine baksın.

Kendi ayagindada topuk dikeni ve baş parmağında sanirim kemiğin dışarı çıkma sorunu var ,şahsen ben kv ye ayakkabi alacak olsam öyle dusunecegime ayağını rahat ettirecek ayakkabı arardim yemin ederim aklıma diğer turlusu gelmezdi

Duramadim :) canım benim heyecanla yarın sana ayakkabı almaya gidelim dedi bende gerek yok aşkım ben nasılsa içe doğru basiyorum dedim gulerek anladı sanirim geldi sarildi öptü çok uzuldum sonra sanki o mu soylettide laf carptim diye daha da acmadim konusunu ,esim çok anlayislidir Allah razı olsun bin kere niye huzurumu bozayim ki hangimiz isteriz ailemizin esimiz hakkında kirilacagi birşey söylemesini

Asla kendi çocuklarına yapmaz gorumceme dogumgunun de aldığımiz şeyin fiyatını bile sorar en güzel en özeli olsun ister kendine paraya acimaz esimede ayakkabı aldı dogumgunun de 150 liraydi.

Normal bir zamanda söylese alinmam ,ben zaten biliyorum içe bastigimi komplekste yapmadım Allah oyle yaratmış basim ustune ama oğlum ben ayrı birşey alayim dese amenna almak.zorunda da değil söyleyiş tarzı normal değildi küçümser gibiydi eşimin eli ayağına dolaştı zaten büyük ihtimal başka şeylerde söyledi pahalı birşey almayın içe basiyor zaten ne demek birak gebersin der gibi uslubu çok kötüydü yoksa hicbirsey almak zorunda da değil

Arkadaşlar bu akşam esimle ayakkabı almaya gittik sorunumu söyledim 100 liraya gayet rahat çok beğenerek bir ayakkabı aldim dönüşte kv ye ugradik ,esim söyledi ayakkabı aldık filan diye ne kadara aldınız dedi direkt sonra güle güle giy dedi saol anne gerçi içe doğru basiyorum gerek yoktu ama aldık dedim hiçbirşey demedi ,yok canım niye öyle diyorsun bile demedi anladı sanırım ...

Dünyanın en iyiside olsa kv kv dır... Size yemin ederim bana samimi olsa el pençe dururum ,ama kimse kendi annemiz gibi değil maalesef böyle düşününce daha anlayisli olabiliyorum sanırım .

Zamanında kocaları kendilerine almayınca oğullarının geline doğumgünü hedi almasını kıskanıyorlar ve baltalıyorlar bunda kötü niyet var sonrada gelinler beni sevmiyor diyorlar mutlaka vardır kaynananın falsosu ki gelinde yakalamıştır tabi yakalayınca sevgi bitiyor insan sonrada görmeyi tahamül edemiyor, sürekli insanın aklına gelir bu oğluyla başbaşa acaba başka nelerimi engel koyuyor,aile saadetimi engelliyor tartışmamıza ve mutsuz huzursuz olmamıza zemin hazırlıyor diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…