ÇOK KIRILDIM ÇOK...

İnsanlar ne diyor diye değil ,böyle mutlu olmadigim için zayıflamak istiyorum zaten dün esim heyecanla yarın sana ayakkabı bakmaya gidelim diyince benim ayaklarim yamuk basiyor zaten dedim gulerek sonra üzüldüm,normalde de esimle konuşuyorduk zaten içe basma konusunu kv ye ima etsem anlar duyduğumu ama ayakkabiyi alınca mutlaka kendim diyormuş gibi söyleyeceğim sonrada aman kusurum bu olsun insan olmak onemli gibi birşey soyleyecegim, anlarsa anlasin bu zamana kadar sustumda çok yarandim sanki...

ne de olsa adı kaynana. boşverin.

Hiçbirşey bulmasalar gözünün ustunde kaşın var derler bir insan bir insanı sevmeye görsün,bahane mi yok

Mesele hediye filan değil zaten kusurumu bahane edip layık gormemesi, onun öyle demesiyle degerim tabikide çıkıp ,dusmez böyle dusunmesine kirildim

Aslında içe basıyorsan kalitesiz ayakkabı kullanmamalısın. Adidas'tan Nike'dan aşağısı kurtarmaz yani

Ayrıca bunlar çokta pahalı markalar değiller. Outletlerinde çok güzel fiyatlara bulabilirsiniz.

İçe basıyorsanız kaliteli ayakkabı almanız gerekiyor zaten. Benim kızımda içe basıyor, o yüzden ben ona hep adidas ya da nike markaları alıyorum. Kayınvalideniz de bildiğin densizmiş. Eğer size ayakkabı alıp getirirse, amann ne gerek vardı bu kadar pahalı bir ayakkabıya ne de olsa içe basıyorum değil mi anneciğim dersiniz. Laf yerini gider bulur.

alınmazdım ben ya ,keşke alsa bizimki inan arayıp da ne alalım diye sorduğunu bile duysam o bile yeterdi ama nerdeeee

Aslında içe basıyorsan kalitesiz ayakkabı kullanmamalısın. Adidas'tan Nike'dan aşağısı kurtarmaz yani

Ayrıca bunlar çokta pahalı markalar değiller. Outletlerinde çok güzel fiyatlara bulabilirsiniz.

Haklisiniz ama bulunduğum şehirde bakacağım mağazalar kısıtlı ama adidas, nike filan var hepsine bakacağım güzel kullanışlı bir ayakkabı alacagim

Haklisiniz ama bulunduğum şehirde bakacağım mağazalar kısıtlı ama adidas, nike filan var hepsine bakacağım güzel kullanışlı bir ayakkabı alacagim

Amaaan bir kere kıy paraya madem yürüyorsun o kadar. Zaten bir ayakkabı kaç senede eskir ki?

Ona ne şüphe ... Ama insanlar biraz dusunmeli kendi kızı için kv si böyle birşey söylese küplere binerdi, bende bir anne babanın kiziyim.

aaaa olur mu hiç öyle sen ağaç kogundan çıkmasın senin ana baban yok sen sadece kendilerine hizmet etmek oğlunu memnun etmek için yaratılmışsın. tövbe tövbe
takma kafana sende ona değerinden fazla kıymet gösterme ve gerçek yüzünü gör,

Git en iyi kaliteli ayakkabıyı al kv görürse deki
İçe basıyorum ya o yüzden böyle kaliteli ayakkabılar giymem gerekiyormuş nette okudum dersin
Hemde iyi bir kapak olur kvne

kv ayıp etmiş ama seninki de tavşan dağa küsmüş hesabı.aranızdaki ilişkiyi bilemem ama bence layık olmadığın gibi bir şeyi kast etmemiştir.spor ayakkabı içe basmanı artırabilir diye de düşünmüş olabilir ama bence kötü düşünme.sana kıymet vermese,önemsemese hiç girmezdi hediye işlerine bence

Canim eşinle iyi ol gerisini boşver . O kendisi utansın söylediği kelimeden..
Bu arada belki çok alakası olacak ama ben aldım kemoterapi tedavisinden dolayi ayak sinirlerim ölmüştü. Ayağımda çöl ağrı ve uyuşma hissediyordum içine veya yan basiyordum. Nike air max natural ride ayakkabısıni aldım tüm şikayetlerim bitti ve sinirler yeniden kendine geldi tavsiye ederim eğer spor ayakkabi alacaksan kesinlikle bunu al .

bakın ben burda ayna vazifesi göreyim size:)) kendi ailenizinde içe bastığınızı söylediklerini hatta sizin hediye ettiğiniz ayakkabıları bile size giydirmediklerini söylüyorsunuz....ve onlara asla darılmıyorsunuz....kayınvalideniz bunu oğluna söylemiş yüzünüze söylememiş...oğluyla istişare ederken söylemiş... tabii ki keşke söylemeseydi amakadın ne bilsin sizin duyacağınızı...anneler kızlarına yada oğullarına söylerler damatları yada gelinleri ile ilgili bazı şeyler....emin olun sizin annenizde söyleyecek oğluna gelini hakkında bazı şeyler....hiçbirimiz melek değiliz....bunun kaynanalıkla, gelinlikle, damatlıkla ilgisi yok:))

Nolmus yan basarsan. bu hareketine kafasına basmadıgına dua etsin. Baskalarının söyledikleri için hiç keyfımı bozamam.

Ay kaynanaysa şaşırmadım varsa yoksa oğulları gelin tü kaka fesatlıyorlar olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…