• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım haksız mıyım

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar akşam akşam çok üzüldüm. Kayınalidemler şehir dışından geldi. Eşim gece çalışıyor. Sabah eve geliyor. Annesi sordu sabah gelince hemen kahvaltı yapıyor musun dedi. Yoksa uyuyup ı uyandıktan sonra mı yapıyorsun dedi. Normalde eşim ben sabahın köründe kahvaltı yapamam der. Ben de yok yapmaz dedim. Hazır olursa yaparım niye yapmayım dedi. Bugüne kadar defalarca sormama rağmen yapmam diyen insan öyle diyince çok üzüldüm. Ağladım saatlerce..

Canım kv yanında öyle demesi seni daha çok üzmüş sanırım. Bu kadar üzülmeye değecek bişey değil aslında boşver kendini yıpratma. Söyleseydin kendisinin istemediğini

Ayy çok muu ağladınn :)) ne var bunda ağlayacak Allah aşkına , durum belli anası gelince anneci olmuş senin kocan ondan öyle cevap vermis ..

Safiyane agzindan cikivermis gibi olmus. saatlerce aglanacak bir durum goremedim ben.

Aman çok aç madem peynir sıkıştırıp ekmeğe atsın ağzına yatsın ne olacak.
Bunda ağlayacak ne var?

Benim eşim de gece çalışıyor yıllardır.
Sabah uykulu uykulu kapıyı açarım aç mısın yiyecek misin diye sorarım.
Yemiycem der yatar. Yerim dese yine bir poşet çayla iki kahvaltılık koyarım önüne ama
bunun için hiç kahırlanamam yani kusura bakmasın.

Klasik öküz işte. Kvler zaten kusur bulmaya yer arıyor, seninki de olmayan şeyle anasına gaz vermiş. Hani öyle olsa bile insan eşini bozmamak için söylemez.

Bence eşiniz ailesinin ona göre hareket edeceğini anlamış o yüzden öyle demiş.
Yani gelince hemen yapmıyorum deseydi annesi de tamam bizde seni bekleriz derdi, aç beklesinler istememiştir.
Bunda saatlerce ağlayacak birşey yok.

saatlerce ağlayacak ne var bunda?
hemen orda sen de, "hayatım annenin yanında niye böyle konuşuyorsun, ben sana defalarca sormama rağmen kahvaltı yapmam diyen sensin biliyosun ki" diye espri yapıp bozamadın mı onu?
fazla naifsiniz.

Hiçbirşeyini eksik etmeme rağmen bu şekilde konuşması yıktı

Bu kadar mükemmeliyetci olmayin. Bu lafa saatlerce aglanmaz. Esiniz annesiyle kahvalti yapmak icin demis ama patavatsiz bi cümle olmus. Bi daha bu kadar aglayacaginiza ya esinizle ayri konusun ya da orda uygun bi sekilde cevabini verin.

Bence eşiniz ailesinin ona göre hareket edeceğini anlamış o yüzden öyle demiş.
Yani gelince hemen yapmıyorum deseydi annesi de tamam bizde seni bekleriz derdi, aç beklesinler istememiştir.
Bunda saatlerce ağlayacak birşey yok.
Bende böyle düşündüm, fazla büyütecek bir durum yok, ailesinin huyunu bildiği içindir, birde belki annesine nazlanmak istedi.

Bu kadar mükemmeliyetci olmayin. Bu lafa saatlerce aglanmaz. Esiniz annesiyle kahvalti yapmak icin demis ama patavatsiz bi cümle olmus. Bi daha bu kadar aglayacaginiza ya esinizle ayri konusun ya da orda uygun bi sekilde cevabini verin.
Ben bu konularda çok konuştum bunun için çok üzüldüm. O kadar söylememe rağmen yine yaptı

Bari annesinin etegine yapisim aglasaymis annneeeee ac birakiyor beni diye
Ben olsam uyuz olur oracikta soylerdim niye boyle dedin diye aglamazdim kesinlikle suclu gibi sanki

Sende gelecegimi gordum sanki:KK45: boyle ufak tefek seylere bile saatlerce aglarim kesin

Keşke o sırada işi espriye vursaydınız ki annesi sizin üzerinize bu konu hakkında daha sonra gelemeseydi -eğer öyle bir insansa tabi- ardından da eşinizle konuşurdunuz, bu kadar üzülecek bir konu değil ama kesinlikle...

resmen haksızlığa uğramışsın ve bunu kaldıramamışsın. eşine bugün konuyu aç ve konuş. bir daha böyle birşey yapmamasını söyle lütfen.

Ay canım ne var o kadar aglicak. Sacmalamis evet sende bozsaydin kayinvalidenin önünde. Bugün mu değişti fikrin ne zamandır sabah kahvaltı yapamiyordun annen mi açtı iştahını deseydin

Back
X