Çok kırıldım

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Sevgili bayanlar kuzenimin bebeğiyle aramızda bir ay var her şeyi paylaşırız, konuşuruz. Konu şu bugün kuzenimin gün arkadaşı olan bir arkadaşıma gittim oturuyorduk kuzenimden konu açıldı ya dedim her şeyin en iyisini hakediyor çok iyi onu seviyorum dedim vs derken arkadaşım artık dayanamayacağım bu kadar saf olma o senin hakkında öyle söylemiyor dedi. Şaşırdım bu arkadaşımı bayadır görmüyordum ve söylediklerini kuzenimin söylediğine o şekilde inandım çünkü birçok yaşanandan haberi vardı neyse durum şu günde demişlerki onun bebeği nasıl iyi ya gözleri renkli o zannediyor ki öyle kalacak ama dönecek bak görürsünüz. Neyse herkes şaşırmış çocuğu hiç günlere götürmüyor anca annesini çağırıyor ben gibi değil çocuğu bulunmaz bir bebek sanki demiş anca anne gel anne gel teyzem de sıkıldı demiş. Benim götürmeme sebebim o saatlerde bebeğim uyuyor uyuyan bebeğimi yatağında uyutmak istiyorum ya gitmiyorum ya annemi çağırıyorum kuzenim her yere götürüyor çünkü onun bebeği maşallah hiç uyanmıyor ağlamıyor rahat bir bebek ki kuzenim benim bebeğimin ağlayan durmayan bir bebek olduğunu biliyor çok kırıldım yanı benim arkamdan bunları söylemesi ama bana olsun sende haklısın ben seni biliyorum demesi ama bu şekilde olması beni çok kırdı onunla konuşmak neden böyle dediğini duymak istiyorum ama çirkefleşebilir ki ayrıca her şeyi kıyas yapıyor en başından beri ben susuyorum söyleyip üzmek istemiyorum ama bunu da duyunca sıkıldım çok ne yapalıyım.?

Kuzen biraz kıskanç ve dedikoducu
Ayıp ama.
Bence söyleyin cirkeflesirse cirkeflessin.
Icinize dert olacağına ona dert oksun yaptığı dedikodu

Kuzen biraz kıskanç ve dedikoducu
Ayıp ama.
Bence söyleyin cirkeflesirse cirkeflessin.
Icinize dert olacağına ona dert oksun yaptığı dedikodu
Hiç böyle düşünmemiştim ben ya yanı kıskanabileceği gelmedi aklıma ve şuanda konduramıyorum. Mesela eşim evde lavabo banyo işlerine bakar bunu biliyor buradan bile bana seninki yemek yapmıyor diyor eeee yanı dedim bir kez yanı her şeyi yapmıyor eee yanı falan çok şaşırtmıştı beni şimdi yine aynısı bir şey çok üzüldüm. Çirkefleşirse çünkü k cevap veremeyebilirimde ben :-)

Zaten herseyi kiyasliyorsa böyle demistir büyük ihtimalle. Araniza mesafe koyun. Herseyinizi paylasmayin
Çoğu şeyi kıyas yapar ama ben bu kadar çirkinleşeceğini düşünmedim bebek konusu biraz daha hassas benim için olmadı yanı bu hiç. Eşimi kıyaslar sürekli eşiyle ama ben çok takılmazdım bu duruma

Hiç böyle düşünmemiştim ben ya yanı kıskanabileceği gelmedi aklıma ve şuanda konduramıyorum. Mesela eşim evde lavabo banyo işlerine bakar bunu biliyor buradan bile bana seninki yemek yapmıyor diyor eeee yanı dedim bir kez yanı her şeyi yapmıyor eee yanı falan çok şaşırtmıştı beni şimdi yine aynısı bir şey çok üzüldüm. Çirkefleşirse çünkü k cevap veremeyebilirimde ben :-)

Surekli kıyaslama halinde eşler kiyaslaniyor.
Bebekler kiyaslaniyor
Muhtemelen kendisiyle sizi de kiyasliyordur.
Yalan mi?
Siz iyi niyetinizden tabiki bu ihtimali dusunmemissinizdir.
Bende kuzenim arkadasim vs icin beni kiskaniyor diye düşünmem hic,ama birine anlatinca seni kiskaniyor baksana der.
Var böyle insanlar.. kardes kardesi cekemiyor.oylesi de var.
Gozlerinin renkli olmasini soz konusu etmesinden belli bebeginizin.
Ay sinir oldum simdi

Şeytanlık yapmayı bilen,taşlanmayi da göze almalı bence.
Araniz da iyi ve teyze kızı anladigim kadariyla.
Evet sürekli konuşuruz sürekli gider gelir vs. Aramızın iyi olduğunu düşünüyordum eşiyle ilgili bile bazı şeyler başkalarından duyduğumda şaşırmıştım ama yinede ben kıyamadım ona

Birde sizin bir konuzunuda ben çocuğunuzu görmüştüm yara çıkmıştı yanaginda onu varyaaaaaaa yerimmmmmmmm
Aklim çıkmıştı yerinden masalah masalah masalah cok tatliydu hatta yorum yazmistim yolluyordum şarjim bitmisti.
Allah bağışlasın.
Dogru hatirliyorum dimi?

Surekli kıyaslama halinde eşler kiyaslaniyor.
Bebekler kiyaslaniyor
Muhtemelen kendisiyle sizi de kiyasliyordur.
Yalan mi?
Siz iyi niyetinizden tabiki bu ihtimali dusunmemissinizdir.
Bende kuzenim arkadasim vs icin beni kiskaniyor diye düşünmem hic,ama birine anlatinca seni kiskaniyor baksana der.
Var böyle insanlar.. kardes kardesi cekemiyor.oylesi de var.
Gozlerinin renkli olmasini soz konusu etmesinden belli bebeginizin.
Ay sinir oldum simdi
Sormayın bende kızdım ama en çokta kırıldım. Eşimi kıyaslıyor ama hiç dokunmadı bana hiç hemde çünkü bunkıyas önemli olmadı. Beni le ilgili belki kıyas yapmıştır dikkatimi çekmesi ama şuan düşünüyorum :-) olmadı yanı küçük masumların kıyası mı olur ya çok üzüldüm çok

Çoğu şeyi kıyas yapar ama ben bu kadar çirkinleşeceğini düşünmedim bebek konusu biraz daha hassas benim için olmadı yanı bu hiç. Eşimi kıyaslar sürekli eşiyle ama ben çok takılmazdım bu duruma

Yani bu kadari olmaz diye düsünüyorsunuz ve haklisiniz da. Böyle insanlar iyiliginizi istemez. Sizinle sohbeti sevgisinden degil o zaman,sadece sizden bilgiler almak icin

Birde sizin bir konuzunuda ben çocuğunuzu görmüştüm yara çıkmıştı yanaginda onu varyaaaaaaa yerimmmmmmmm
Aklim çıkmıştı yerinden masalah masalah masalah cok tatliydu hatta yorum yazmistim yolluyordum şarjim bitmisti.
Allah bağışlasın.
Dogru hatirliyorum dimi?
Evet evet doğru hatırlıyorsunuz :-) bal böceğimin sorusuydu o doğru :) hatta Buarada kuzenimin bebeği içinde konu açmıştım kalbiyle ilgili ben me yapıyorum o ne yapıyor çok acı

Yani bu kadari olmaz diye düsünüyorsunuz ve haklisiniz da. Böyle insanlar iyiliginizi istemez. Sizinle sohbeti sevgisinden degil o zaman,sadece sizden bilgiler almak icin
Ayrıca anneme teyzem demişki seninkisi şunu bunu yapmıyorum diyormuş benden için diyor bizimkisine de aman dedim sanki çok çocuk büyüttü dedim demiş kuzenimle teyzem konuşuyorlarmış yanı benim hakkımda ne ayıp ya annem çok üzüldüm dedi tabiki ezdirmemiş beni ama bu konuşmam üzerine birde bu çok geldi bana

Back
X