Sevgili bayanlar kuzenimin bebeğiyle aramızda bir ay var her şeyi paylaşırız, konuşuruz. Konu şu bugün kuzenimin gün arkadaşı olan bir arkadaşıma gittim oturuyorduk kuzenimden konu açıldı ya dedim her şeyin en iyisini hakediyor çok iyi onu seviyorum dedim vs derken arkadaşım artık dayanamayacağım bu kadar saf olma o senin hakkında öyle söylemiyor dedi. Şaşırdım bu arkadaşımı bayadır görmüyordum ve söylediklerini kuzenimin söylediğine o şekilde inandım çünkü birçok yaşanandan haberi vardı neyse durum şu günde demişlerki onun bebeği nasıl iyi ya gözleri renkli o zannediyor ki öyle kalacak ama dönecek bak görürsünüz. Neyse herkes şaşırmış çocuğu hiç günlere götürmüyor anca annesini çağırıyor ben gibi değil çocuğu bulunmaz bir bebek sanki demiş anca anne gel anne gel teyzem de sıkıldı demiş. Benim götürmeme sebebim o saatlerde bebeğim uyuyor uyuyan bebeğimi yatağında uyutmak istiyorum ya gitmiyorum ya annemi çağırıyorum kuzenim her yere götürüyor çünkü onun bebeği maşallah hiç uyanmıyor ağlamıyor rahat bir bebek ki kuzenim benim bebeğimin ağlayan durmayan bir bebek olduğunu biliyor çok kırıldım yanı benim arkamdan bunları söylemesi ama bana olsun sende haklısın ben seni biliyorum demesi ama bu şekilde olması beni çok kırdı onunla konuşmak neden böyle dediğini duymak istiyorum ama çirkefleşebilir ki ayrıca her şeyi kıyas yapıyor en başından beri ben susuyorum söyleyip üzmek istemiyorum ama bunu da duyunca sıkıldım çok ne yapalıyım.?