• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
merhaba kızlar.
Dün alan taraması vardı okulda, erken gittim. Sabah Saçlarımda baya kabarıktı sprey sıktım çıktım.
Bugün okula gittim kapıdan girdim temizlik personelinden biri beni görünce bugün normalsin dedi, öbürü de taranmış en azından dedi. Ben pek anlamadım derse girdim. Sonra yemek zamanı mutfakta aynı kişiler muhabbet kahkaha konu benim şaçlarım. Ben yine çok anlayamadım. Ben herhalimle güzelim falan dedim geçtim ama konu uzadıkça uzuyor. O sırada öğretmen arkadaş geldi. Sordum dün benim saçım tuhaf mıydı diye. O da evet biraz kötü duruyordu dedi.
Bende dedim ki keşke bi uyarsaydınız. Şoka girdim dedi biri. Ötekide dedi sabah geldim sizin saçı anlatıyorlar diye. Ama yerlere yatıyorlar gülmekten.
Bende iyi niyetli olasıydınız bi uyarırdınız dedim çıktım.
Evet dün saçım kötü olmuş olabilir ama bu denli dalga konusu olmasına çok kırıldım. Ben kimsenin bi durumuyla dalga geçmem, kimseyle o denli samimi değilim zaten.
Bundan sonra o kişilere tavrım nasıl olmalı. Karışık yazdıysam kusura bakmayın.

merhaba kızlar.
Dün alan taraması vardı okulda, erken gittim. Sabah Saçlarımda baya kabarıktı sprey sıktım çıktım.
Bugün okula gittim kapıdan girdim temizlik personelinden biri beni görünce bugün normalsin dedi, öbürü de taranmış en azından dedi. Ben pek anlamadım derse girdim. Sonra yemek zamanı mutfakta aynı kişiler muhabbet kahkaha konu benim şaçlarım. Ben yine çok anlayamadım. Ben herhalimle güzelim falan dedim geçtim ama konu uzadıkça uzuyor. O sırada öğretmen arkadaş geldi. Sordum dün benim saçım tuhaf mıydı diye. O da evet biraz kötü duruyordu dedi.
Bende dedim ki keşke bi uyarsaydınız. Şoka girdim dedi biri. Ötekide dedi sabah geldim sizin saçı anlatıyorlar diye. Ama yerlere yatıyorlar gülmekten.
Bende iyi niyetli olasıydınız bi uyarırdınız dedim çıktım.
Evet dün saçım kötü olmuş olabilir ama bu denli dalga konusu olmasına çok kırıldım. Ben kimsenin bi durumuyla dalga geçmem, kimseyle o denli samimi değilim zaten.
Bundan sonra o kişilere tavrım nasıl olmalı. Karışık yazdıysam kusura bakmayın.
Bende ayni sekil dalga gecerim. Mesela g.tuyle falan.

Benimde saçlarım ince telli düz ve her zaman kabarıktır.
İngilizce öğretmeni gülerek yavrum ara sıra tara derdi :D
Dove iyi geldi mesela öneririm nem veriyor.
Aşırı saygısız olunca insan normal bir şey yaptığını sanıyor galiba onlara ne acaba

Beni asıl üzen beni uyarmamaları. Ben o saçla bütün mahalleyi dolaştım.
Geçen birinin pantolonu yırtılmış uyardım.
Sesimi çıkarmayıp ertesi gün dalga geçmedim. Ve ben bu insanlara değer verdim. Diğer öğretmen arkadaşlar gibi aşağlamadım. Hep saygılı davrandım.

Aman boşver onların seviyesine düşme ve onlarla arana dağlarkadar mesafe koy.
Bu arada artık saçına biraz daha özen çunkü çok düşmanın varmış.

Aman boşver onların seviyesine düşme ve onlarla arana dağlarkadar mesafe koy.
Bu arada artık saçına biraz daha özen çunkü çok düşmanın varmış.
Herzaman özen göstermeye çalışırım ama o gün erken çıktım bebeğimi erken bıraktım kafamda milyon sorun vardı.
Haklısın bana ders oldu.

Dalgacılar her yerde ne yazık ki.Benim anlamadığım siz kendi saçınızı nasıl fark etmediniz ki? Eleştiri değil bu ama kimsenin de iyi niyetli davranmasını beklemeyin bir düşseniz herkes güler mesela elini uzatıp da sizi kaldırmaya çalışanı zor görürsünüz..

En son bir arkadasima (kendisi sorduğu icin) elbisesinin yakismadigini soyledigimde bidaha benimle konusmadi o yuzden artik kimseyi uyarmiyorum. Ama o gun soylemeyip ertesi gun dalga gecmek gibi bir dangalaklik da yapmam tabi.

Beni asıl üzen beni uyarmamaları. Ben o saçla bütün mahalleyi dolaştım.
Geçen birinin pantolonu yırtılmış uyardım.
Sesimi çıkarmayıp ertesi gün dalga geçmedim. Ve ben bu insanlara değer verdim. Diğer öğretmen arkadaşlar gibi aşağlamadım. Hep saygılı davrandım.
Yahu bir saç ne kadar kötü olabilir ki bu kadar gülecek anlamadım çok saçma bence yani. İste vizyonsuz boş insanlar böyle seylerle ugrasiyorlar ancak valla bi anlam veremedim. Benim saçımda porsuk bisey ben hep topuz yapar sprey sıkarım en azından toplu durur sen de öyle yap istersen. Onları da hiç takma ve arkadaşların dediği gibi arana mesefa koy zaten mesafeliymissin ama olsun.

Dalgacılar her yerde ne yazık ki.Benim anlamadığım siz kendi saçınızı nasıl fark etmediniz ki? Eleştiri değil bu ama kimsenin de iyi niyetli davranmasını beklemeyin bir düşseniz herkes güler mesela elini uzatıp da sizi kaldırmaya çalışanı zor görürsünüz..
Ben anlamadım banyo yapıp yatmıştım şaçlarım dalga dalgaydı sabah sprey sıktım. Evleri dolaştığım için kaç tane asansöre bindim. Öyle yerlere yatılası bi durum yoktu. Evet kaparıktı.

Bide öğretmen olacaklar, ne seviyesizce tavırları.
Ergen gibi saatlerce gülmeleri falan.

En son bir arkadasima (kendisi sorduğu icin) elbisesinin yakismadigini soyledigimde bidaha benimle konusmadi o yuzden artik kimseyi uyarmiyorum. Ama o gun soylemeyip ertesi gun dalga gecmek gibi bir dangalaklik da yapmam tabi.
Can'ım bu denli tuhafsa bana söyl
Bide öğretmen olacaklar, ne seviyesizce tavırları.
Ergen gibi saatlerce gülmeleri falan.
Gülenler temizlik personeli

Bence kimlerle muhattap olmamanız gerektiğini görmüş oldunuz.
Üzülmeyin boş insanlar için
Bu tipler yarın başkasıyla dalga geçip sizin konunuzu unutacak

Herzaman özen göstermeye çalışırım ama o gün erken çıktım bebeğimi erken bıraktım kafamda milyon sorun vardı.
Haklısın bana ders oldu.

saciniza ozenecek vaktiniz olmuyorsa tepeden daginik bi topuz yapin ya da at kuyrugundan hallice baglayin,ben oglum dogdu dogali bu sekilde kullaniyorum.
o gulenlerde acsinlar kiclarina gulsunler,bosverin

Ben anlamadım banyo yapıp yatmıştım şaçlarım dalga dalgaydı sabah sprey sıktım. Evleri dolaştığım için kaç tane asansöre bindim. Öyle yerlere yatılası bi durum yoktu. Evet kaparıktı.
Hmm ya millete de dalga geçecek şey lazım ne diyeyim ki ben çevremde neler yaşadım neler duydum bir bilseniz. Dalga geçenlerle de anladıkları dilden konuşuyorum ben de uzun süredir ;)

Saçları dalgalı kıvırcık olan kadınların saçları hep kabarıktır ve çirkin de değildir bu..
Nesi komik cidden anlamadım. Aman boşverin abuk sabuk bişey.. Ergenler bile gülmez böyle bişeye.

Back
X