- Konu Sahibi Yasemincemderya
-
O zaman tedavi olun. Bu karşınızdakine kendini kötü hissettiren bir şeySelam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
Ay ne güzel keşke sizin gibi olabilsem :)Çözüm belli zaten bi destek alın, esiniz sizi surekli kiskansa sıksa bunaltsa eminim bu adam ruh hastasi psikopat falan dersiniz. Hepimiz deriz. O yüzden sizde yapmayin boyle seyler. Ne demis eskiler ; kuşu avucunun içinde tut, ne avucunu çok sıkıp öldür, ne avucunu çok aç kaçsın. Surekli kıskanıp olay cikartip adami bunaltip daha da kendinden sogutup evinden kaçırma, ne de basi boş birak. Orta halli sürdür gitsin. Ben hic kiskanmakla ugrasamam eşimi. Cok gözüme batan birseyi olursa önüme oturtup hesabını sorarım. Yoksa mutlu mesut gidiyoruz
Ztn vesvese bu dedigim gibi kendinize ugrslar bulun kitap okuyun orgu orun bos kaldikca bunu dusunursunuz eger gecmezsede terapiye gidinçok zor vallahi vesvese gibi düşünün bunu
Muge gibi diyeyim..sanki Brad PittSadece eşimi hatta eşime aşık oldukça daha da kıskanmaya başladım
Bence ciddi bir özgüven eksikliği yaşıyorSiz gözü dışarda bı kadın olabilir misiniz ya da geçmişte güveniniz mi sarsıldı? Bundan başka mantıklı bı açıklaması olamaz. Aldatan aldatır engel olamazsiniz
Adı üstünde eski. Geçmiş olmuş ve bitmiş. Herkesin hayatında birileri olmuştur. Çok normal. Sizin de olmuş. Siz eski sevgililerinizi aklınıza getiriyor musunuz? Yersiz bir kıskançlık olduğunun farkındasınız. Bu sizi de eşinizi de çok yorar. Sürekli ona kafa yorarsınız kendi kendinize kurarsınız sonra eşinizle çok ciddi sorunlara neden olur tabi Şimdi siz varsınız.Gerçekten eşinize ve kendinize güvenin sizi eş olarak seçtiğine göre demek ki farkınız var. Aklınıza bunlar geldiğinde başka şeylere yoğunlaşın.Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
Ben de öyleyim genelde boş kalınca oluyor. Şuan çalışmıyorum mesela ve akşama kadar doluyorum gelince de saldirasim geliyor. Ama iş dönemi olmuyor bu . Bu hafta mesela öyle bir kriz yaşadım yine sonra kendime gelince pişman oldum. Spor yapıp kitap film onlarla zaman geçiyorum tavsiye ederim. Kendinize güven de geliyor.Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
Bende öyleydm zamanlar azaldı. 7 yıllık evliyiz şuan çalışthu yerlerde kızlar dolu hatta dip dipe ama yapacak bir şeyim yokHemde çok emin olun bende istemiyorum bunu esimi cok seviyorum cok guveniyorum ama aklima hep diger kizlara nasil davrandığı geliyor
Adama acıdım vallahi. Hayatı zindan ediyorsundur kesinSelam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
evet bu hastalık gibi birşey. ama şuan zaten eşiniz yanınızda. keşke size anlatmasaydı olup bitenleri. bilmeseydiniz kafanızda kurmazdınız. ama bir kere olmuş. en azından bunu eşinle konuşabilirsin. seni rahatlatacak birkaç bişey söylerse belki kurtulabilirsin bu durumdan.Selam kızlar eşimi hastalık derecesinde kıskanıyorum eski sevgililerinden bile aklıma hep onlarla neler yaptığı geliyor onları ne kadar sevdiği benim de daha önce sevgilim oldu ama bu bi hastalik resmen hastalıktan kurtulamıyorum aklım da hep bunlar hep bu yüzden kavga ediyoruz benim gibi olan var mi nasıl düzeltebilirim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?