Çok kıskancım :(

kıskanç olmak berbat bişey..hiç sebep yokken tartışmalar üzüntüler..canımm kendine engel olmaya çalış ve ne yap ne et kurtul bu huyundan:/ bende çok kıskancımm erkek arkadaşım çok sosyaldir girdiği ortamda sevilir bense çok çabuk iletişim kuramam o yüzden etrafındaki herkesten kıskanıyordum. tutucam kendimi kıskansam bile belli etmicem diye şartlıyodum kendimi ama yapamadım birden sinirleniyodum, tartışma çıkıyordu. ve bu sürekli tekrarladı. şimdi ayrıldıkk:KK43: sebep direk bu olmasa da tartışma kıskançlıktan çıkınca ipler koptu. şimdi düşünüyorum keşke gereksiz kıskançlıklarla boğmasaydım.. ben aşamadım inşallah sen aşarsın
Canım çok üzüldüm :( İnşallah aşabilirim ayrılmak istemiyorum. Bi kaç gündür belli etmiyorum kıskançlığımı bişey yapmak isteyince kısıtlamıyorum tamam diyorum ama böylede soğurum diye korkuyorum.

1 sn. bakmak değil, görmektir yahu :)

2 sn. olursa gözünü oy ama :KK45:

şaka şaka... kıskançlığın ne illet birşey olduğunu ben de bilirim. şuan hiç kıskanç değilim. ama sen inşallah benim kurtulduğum yöntemle kurtulma, kendi kendine kurtul bu dertten...
Kurtulduğun yöntem neydi acaba :)

Bende bugün sevgilimi teyzesinin kızından kıskandım :110: Ama facebookta sevgilimin fotoğrafının altına ''Yakışıklımmm.. seni çok seviyorum..'' diye yorumlar yapıyo, kalpler koyuyo haksız mıyım kıskanmakta yani? :KK12:

Bende bugün sevgilimi teyzesinin kızından kıskandım :110: Ama facebookta sevgilimin fotoğrafının altına ''Yakışıklımmm.. seni çok seviyorum..'' diye yorumlar yapıyo, kalpler koyuyo haksız mıyım kıskanmakta yani? :KK12:
Haklısın canım eğer yaşı sevgilinden büyük değilse kızda abartmış sevgilisi olduğunu bilmiyor mu neden öyle yazmış ki .

Haklısın canım eğer yaşı sevgilinden büyük değilse kızda abartmış sevgilisi olduğunu bilmiyor mu neden öyle yazmış ki .

Hayır canım yaşı büyük olsa sesimi çıkarmıcam, sevgilimden 1-2 yaş küçük kendisi.. Sevgilime tepki gösterdim neymiş efendim kardeş gibilermiş onlar ben saçmalıyomuşum bu duruma alışmam gerekiyomuş :KK12: Kızla tanışmadım henüz ama benim varlığımdan haberi varmış, bile bile yapmasıda ayrı sinir bozucu zaten..

Hayır canım yaşı büyük olsa sesimi çıkarmıcam, sevgilimden 1-2 yaş küçük kendisi.. Sevgilime tepki gösterdim neymiş efendim kardeş gibilermiş onlar ben saçmalıyomuşum bu duruma alışmam gerekiyomuş :KK12: Kızla tanışmadım henüz ama benim varlığımdan haberi varmış, bile bile yapmasıda ayrı sinir bozucu zaten..
Bu duruma alışman gerekiyor bu sözden nefret ediyorum :) senin kuzeninde yazsın bakalım prensesim çok güzel çıkmışsın diye bu kadar rahat olabilecek mi merak ediyorum :)

Teyze kızı yahu neyini kıskanıyorsunuz ? Siz kuzeninize çok güzel şeyler söylemez misiniz çok ilginç cidden.

Teyze kızı yahu neyini kıskanıyorsunuz ? Siz kuzeninize çok güzel şeyler söylemez misiniz çok ilginç cidden.

Sayısını bilmediğim kadar çok kuzenim var hepsini çok sever sayarım, ama o şekilde sevgi sözcüklerini benden yaşça çok küçük kuzenlerime kullanırım.. Bilmiyorum ama ben alışkın olmadığım için kıskanıyorum heralde :110:

Sayısını bilmediğim kadar çok kuzenim var hepsini çok sever sayarım, ama o şekilde sevgi sözcüklerini benden yaşça çok küçük kuzenlerime kullanırım.. Bilmiyorum ama ben alışkın olmadığım için kıskanıyorum heralde :110:
Olabilir canım sen alışkın değilsindir ama kuzeni nihayetinde öyle düşün sadece akrabası diye düşün yabancı bir kız olarak değil

Back
X