Çok kıskanıyorummm

Dalgaya alınacak bir konu yok
İnsan yalnızlıktan bunalıp buhran geçirebilir
Cani da sıkılabilir
İnşallah tez zamanda kalbinizi dolduracak birini bulursunuz

Kiskanclik dediler geldik bir kendine zarar ikincisi icinden cikilmaz.olaylar ki (yakin tarihte yasadim sevgili gunluk kismini bkz olarak verebilirim )iletisime gecemeyeceginiz insanlarla karsilasmissinizdir bazende sirf dis guzellik one geciyor sonrasinda sohbet muhabbet olmayinca bazi insanlar geri kaciyor bide ozguveninizi tazeleyin kabul gorme derdiniz olmasin neyseniz osunuz dikkat edin hastalik haline gelmesin

Evlenmek değil de aşık olsun biri bana ya sevgili de olur.çok büyük seyler istemiyorum

Bi yere girdiğinizde

anladım ne demek istediğini şaka yapıyorum tabi ki de psikoloğa vereceğim parayı cerraha verir estetik yaptırırım moralim düzelir.param yok çok pahalı

ah ben ne diyim ki sana eminimki estetige ihtiyacin yoktur. Senin acilen bu düsüncelerden kurtulman gerek. Bende zamaninda cok sizlandim ama baktim sinirlerim yipraniyor. Attim tüm düsüncelerimi kafamdan ki etrafimda benimle olmak isteyenlerde vardi. Cok klise olucak ama en beklemedigim anda uzun zamandir görmedigim biri cikti karsima o an asik oldum ona diyebilirim.

Çıkmıyo ki çıkıyo da ya bana bakmıyo ki

Bak canım ben kadınların içinde çalışıyorum estetisyenim yani güzellik uzmanı. Bir süre estetik cerrahın yanında da çalıştım. Senin gibi düşünen bir çok çok insan gördüm. İnan o ameliyatlardan sonrada mutlu olamadılar.
Senin kaşından gözünden önce ruhunu tedavi etmen ve kendini sevmen lazım. O estetik ameliyatları olmak için bile mutlu bir insan olmak lazım kendini sevmesi lazım. Ben estetik olup aynaya bile bakmayan, psikolojisi bozulan insanlarda gördüm. Arkadaş doğru söylüyor, bir kaç kez terapi görsen eminim faydası olacak. Sürekli aynı konuların. Bırak kim kimi severse sevsin, beğenirse beğensin. S3n kendini sev önce.

Cikmiyoki ciksada bana bakmiyoki ay bügün cikarmi diye beklersen cikmaz tabi. Sopa istiyorsun sen (annemin tabiriyle)
Ben durduk yerde delirmedim heralde 32 yıldır böyle ve ben bunu çözemiyorum.mesele koca bulmak değil ya hu mesele beni de seven ,aşık olan ,prenses peri sanan bi adam olsun ya hu çok mu şey istiyorum ben hım

Hah tam kişisini buldum.tamam psikoloğa gidicem bunu geçelim ben burnumu yaptıramıyorum şu an param yok da dolgu yaptırayım diyorum.dolgu akar mı ve ya burun sırtında dolgu belli olur mu

Ben durduk yerde delirmedim heralde 32 yıldır böyle ve ben bunu çözemiyorum.mesele koca bulmak değil ya hu mesele beni de seven ,aşık olan ,prenses peri sanan bi adam olsun ya hu çok mu şey istiyorum ben hım

hayir tabiki. Bu kast etmedim asla. Gayet normal ve insanca duygular, istekler bunlar. Amacinin koca bulmak olmadiginda farkindayim. Benim demek istedigim böyle karamsar olursa etrafindakileri dahi göremezsin ki. Eline tek gecen kendini yipratman olur.

Etrafıma çok iyi bakıyorumdört gözüm açık.ya şöyle aslında bi kere öncelikle sana çok teşekkür ederim burada elalemin delisine emek verip cevap veriyorsun hiç tanımadığın halde yardımcı oluyorsun.Allah ne muradın varsa versin
İkincisi ben dikkat çekmiyor değilim yolda yürürken,yeni bir ortama girdiğimde bakılır bana ama devamı yok.flörtleşememe sorunum var,adamları kaçırıyorum.çekici değilim ya da ne değilim bilmiyorum bi sorun var çözemediğim.uzaktan bakıyolar fizik biraz iyi ama yüz kötü kaçıyolar mı noluyo bişi oluyo o arada ne bilim

Ya ilk bi yere girdiğimde hemen bakarlar aslında,ilgilenirler falan ama hiç devamı gelmez.ya dikkat çeken bi tipim de aslında da sorun ne ben bilmiyorum
Kendinle ilgili inançların... Zamanla herkes senin kendinle ilgili düşüncelerini destekler tarzda davranicak.neye odaklanirsan onu buyutursun hep karşına çıkar.Biraz dikkat edersen farkediceksin.Kendinle ilgili yanilsamalarindan kopmaya çalış derim.Aura denen bisey vardir dış gorunusten bağımsız seni çekici kılar.Buda özgüveni geliştirmekle kendini sevmekle olur aksi taktirde gitgide soluklasirsin.Bende kendimle ilgili saçma fikirlere inanmistim ama şuan alakası bile olmayan seylermis anladım.Nasıl hissedersen öyle davranırlar inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…