- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
-
AbartmaEvlenmek değil de aşık olsun biri bana ya sevgili de olur.çok büyük seyler istemiyorum
Güzellik değil mesele çekicilik de yok bişi yokSadece güzel kadınlar evlenmiyo ama.
Çok teşekkür ederimDalgaya alınacak bir konu yok
İnsan yalnızlıktan bunalıp buhran geçirebilir
Cani da sıkılabilir
İnşallah tez zamanda kalbinizi dolduracak birini bulursunuz
Evlenmek değil de aşık olsun biri bana ya sevgili de olur.çok büyük seyler istemiyorum
Bi yere girdiğinizde
anladım ne demek istediğini şaka yapıyorum tabi ki de psikoloğa vereceğim parayı cerraha verir estetik yaptırırım moralim düzelir.param yok çok pahalı
Sizin cekim alaniniza girenn birini bulamamissinizdir her insan ozeldirGüzellik değil mesele çekicilik de yok bişi yok
Çıkmıyo ki çıkıyo da ya bana bakmıyo kiah ben ne diyim ki sana eminimki estetige ihtiyacin yoktur. Senin acilen bu düsüncelerden kurtulman gerek. Bende zamaninda cok sizlandim ama baktim sinirlerim yipraniyor. Attim tüm düsüncelerimi kafamdan ki etrafimda benimle olmak isteyenlerde vardi. Cok klise olucak ama en beklemedigim anda uzun zamandir görmedigim biri cikti karsima o an asik oldum ona diyebilirim.
Düşündüm.sadece düşündüm param yokBu, benzer içerikle açtığınız kaçıncı konu. Psikolojik destek almayı düşündünüz mü?
Yalnız yardım alacağınız konu koca bulmak değil. Bunu kastetmemişYa ben somut şeylerden bahsediyorummm yalnızımmmm diyorum yardım alıp koca bulabileceğim bi yer yok
Yalnız yardım alacağınız konu koca bulmak değil. Bunu kastetmemişMrsNorris
Çıkmıyo ki çıkıyo da ya bana bakmıyo ki
Ben durduk yerde delirmedim heralde 32 yıldır böyle ve ben bunu çözemiyorum.mesele koca bulmak değil ya hu mesele beni de seven ,aşık olan ,prenses peri sanan bi adam olsun ya hu çok mu şey istiyorum ben hımCikmiyoki ciksada bana bakmiyoki ay bügün cikarmi diye beklersen cikmaz tabi. Sopa istiyorsun sen(annemin tabiriyle)
Hah tam kişisini buldum.tamam psikoloğa gidicem bunu geçelim ben burnumu yaptıramıyorum şu an param yok da dolgu yaptırayım diyorum.dolgu akar mı ve ya burun sırtında dolgu belli olur muBak canım ben kadınların içinde çalışıyorum estetisyenim yani güzellik uzmanı. Bir süre estetik cerrahın yanında da çalıştım. Senin gibi düşünen bir çok çok insan gördüm. İnan o ameliyatlardan sonrada mutlu olamadılar.
Senin kaşından gözünden önce ruhunu tedavi etmen ve kendini sevmen lazım. O estetik ameliyatları olmak için bile mutlu bir insan olmak lazım kendini sevmesi lazım. Ben estetik olup aynaya bile bakmayan, psikolojisi bozulan insanlarda gördüm. Arkadaş doğru söylüyor, bir kaç kez terapi görsen eminim faydası olacak. Sürekli aynı konuların. Bırak kim kimi severse sevsin, beğenirse beğensin. S3n kendini sev önce.
Ben durduk yerde delirmedim heralde 32 yıldır böyle ve ben bunu çözemiyorum.mesele koca bulmak değil ya hu mesele beni de seven ,aşık olan ,prenses peri sanan bi adam olsun ya hu çok mu şey istiyorum ben hım
Etrafıma çok iyi bakıyorumhayir tabiki. Bu kast etmedim asla. Gayet normal ve insanca duygular, istekler bunlar. Amacinin koca bulmak olmadiginda farkindayim. Benim demek istedigim böyle karamsar olursa etrafindakileri dahi göremezsin ki. Eline tek gecen kendini yipratman olur.
Kendinle ilgili inançların... Zamanla herkes senin kendinle ilgili düşüncelerini destekler tarzda davranicak.neye odaklanirsan onu buyutursun hep karşına çıkar.Biraz dikkat edersen farkediceksin.Kendinle ilgili yanilsamalarindan kopmaya çalış derim.Aura denen bisey vardir dış gorunusten bağımsız seni çekici kılar.Buda özgüveni geliştirmekle kendini sevmekle olur aksi taktirde gitgide soluklasirsin.Bende kendimle ilgili saçma fikirlere inanmistim ama şuan alakası bile olmayan seylermis anladım.Nasıl hissedersen öyle davranırlar inanYa ilk bi yere girdiğimde hemen bakarlar aslında,ilgilenirler falan ama hiç devamı gelmez.ya dikkat çeken bi tipim de aslında da sorun ne ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?